Poslednjih mesec i po dana beonjace su mi zamuceno krvave.U vreme kada su se pocele menjati imala sam ubrzan rad srca i lako sam se umarala.To je trajalo oko 10-tak dana.Inace, adeno mi je bio povisen, stalno sam prehladjena, kasljem, bol u grlu, sinusi, a nalazi doktora su uvek DOBRI.Spremam se kod ORL, ali me beonjace stvarno cudne?
I ja sam primetila da kad ucim,posebno nocu,imam isti problem! Bris oba oka je pokazao da imam stafilokoku albus, i doktor mi je rekao da to nije patogeno. Ali ja znam da ce mi se opet to pojaviti i je l moram stalno da koristim Neodeksacin ili.....??
Neodexacin se ne sme koristiti bez pregleda ! Za svako ,,samolecenje,,mozete koristiti samo ciste antibiotike,bez kortiko-preparata.
Uradite pregled kod oftalmologa na siroke zenice,moguce je da postoji hipermetropija.
Pozdrav!
savetujem Vam obavljanje kompletnog ocnog pregleda kod ocnog lekara uz sirenje zenice. Uzimanje kortikosteroida na svoju ruku je stetno. Za uzimanje bilo kojeg leka potrazite savet kod ocnog lekara.
Hvala na odgovorima.U medjuvremenu sam obavila detaljan oftamoloski pregled i zakljucila zajedno sa doktorkom da je problem u vremenu koje provodim pored racunara.Tome u prilog ide i cinjenica da su mi beonjace bile normalne jedino dok sam imala grip sa visokom temperaturom i nisam radila 7 dana.