Katarakta - funkcionalna dijagnostika i par pitanja

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
hogar123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 11:53 am

Katarakta - funkcionalna dijagnostika i par pitanja

Post od hogar123 »

Pozdrav,

dijagnostifikovana mi je katarakta na VMA: Cataracta praesenilis ineompposin (valjda sam lepo napisao) pa me uputili da radim KUP o'u i OCT-PNO,oba oka pa treba da odem u petak na VMA na fukncionalnu dijagnostiku da mi to urade?

1.
Jel ovaj pregled 'opasan', tj. da li je moguce povrediti ocni zivac prilikom ovog pregleda?
2.
Da li je moguce voziti nakon pregleda?

I zanima me nesto vezano za kataraktu, jel ovo bolest koja se samo pogorsava? Nema stagnacije, tipa da se zaustavi na nekom stadijumu. Imam 37 godina i radim za racunarom).

3. koje bi mi bile opcije sto se tice dijagnoze?

Hvala unapred.
slukic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 23, 2015 12:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Katarakta - funkcionalna dijagnostika i par pitanja

Post od slukic »

Vidim da je stara tema, ali treba mi pomoć. Gde u Beogradu otići na dijagnostiku katarakte, a dobiti profi uslugu?

Molim za odgovor i preporuku! Hvala puno ljudi!
JovanC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 27, 2015 3:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Katarakta - funkcionalna dijagnostika i par pitanja

Post od JovanC »

Iz svog iskustva i iskustva nekih prijatelja mogu da preporučim Miloš kliniku. Osobje je krajnje profesionalno, usluga je na svetskom nivou. Sve je jasno i o svemu se priča od prvog trenutka i što nije najmanje bitno poptpuno je jasno šta plaćaš. Oni su u okviru Medigroupa Vredi.
Odgovori