iridocyclitis
iridocyclitis
imam devojcicu od osam godina koja vec tri godine boluje od iridocyclitisa tj.upalnih procesa u ocima. molim da mi neko napise da li je imaoslicnih problema kao moje dete i koju je terapiju upotrebljavao?do sada je terapija dala vrlo male rezultate
- klio
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mozda biste mogli da devojcicu odvedete na pregled kod doktorke Anke Stanojevic,ona je jedan od najboljih strucnjaka u oblasti uveitisa.Ukoliko
zelite,mozete pregled zakazati na telefon-011-361-2550,nadam se da je jos uvek taj broj.Objasnite joj o cemu je rec i posavetujte se sa njom da li je potrebno uraditi neke analize pre dolaska na pregled.
Puno pozdrava!
zelite,mozete pregled zakazati na telefon-011-361-2550,nadam se da je jos uvek taj broj.Objasnite joj o cemu je rec i posavetujte se sa njom da li je potrebno uraditi neke analize pre dolaska na pregled.
Puno pozdrava!
iridocyclitis
hvala na predlogu ,ali smo bili pre dve godine kod profesorke ankice sto nije rezultiralo nekim vecim uspehom.Mozda treba opet otici kod nje jer sam ocajna posto mi je dete dobilo kataraktu u oba oka od prekomerne upotrebe kapi.Puno pozdrava i Tebi