Infekcija ociju .

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
donmarkon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 1:06 am

Infekcija ociju .

Post od donmarkon »

Sve je pocelo lets na moru gde sam izgleda navukao infekciju ociju . Nakon povratka nista nisam primecivao dok posle jedno mesec dana kasnije nisam dobio neopisiv bol iznad ociju u predelu malo iznad obrva . Zavrsim kod ocnog ustanove upalu ocju pogotovo desnog oka . I sta se sad tu desava to je bilo jos u mesecu septembru i ja jos uvek imam kako ocni kaze manje naslage tog sekreta ili cega vec ... Meni je to prosto neverovatno da to toliko dugo ne moze da se zaleci ? Imam alergije na cigare polen trava grinje D: . Ali napominjem da nikada pre nisam imao ovakav problem . Primetno imam dosta lucenja krmelja ali bele boje ...

Iskreno da vam kazem brinem se dosta iako idem u privatnu ordinaciju kod jednog od najboljih ocnih lekara ovde u Kraljevu , ali sta znam nekako mi je ovo predugacak period ....

Pomoc ili savet molim :)
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Infekcija ociju .

Post od klio »

Uradite pregled brisa konjuktive oba oka i antibiogram,ali prethodno tri dana nemojte nikakvu terapiju stavljati u oci.Pozdrav!
Odgovori