Bol

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Bol

Post od Mrs_Parker »

Pre dva dana pojavio se neobican bol pri odredjenim pomeranjima levog oka. Neprijatnost osecam u ocnoj duplji svo vreme a pri pomeranju ocne jabucice ka nosu javlja se tupa bol. Kada sam proveravala, kao sto to neurolog radi, bol se javlja kada gledam prst ispred sebe koji priblizavam.
Od cega to moze biti? Da li trebam da se brinem i potrazim strucnu pomoc ili je to prolazna neprijatnost?
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am

Post od klio »

Najverovatnije je u pitanju sinusitis-dakle,drenaza sinusa,antibiotici i antipiretici par dana...
Pozdrav!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Hvala Klio na odgovoru. Da li su i cesti otoci ocnih kapaka, narocito u delu prema nosu istog uzroka. Imam hronicnu upalu sinusa, potvrdjenu i na MR ali mi lekari ne daju antibiotike za njih, a ja se ne bunim jer mi zeludac bas ne voli antibiotike. Imam recept za pravljenje kapi sa Geramicinom, davno prepisan od sjajnog specijaliste koji je sada u penziji. Da probam opet sa tim kapima?
Nisam nikada uspela da derniram sinuse. Sluzokoza nosa mi je suva i najveci problem imam kada lezim. Na kojoj strani lezim ta je nozdrva skroz blokirana, ali osim slivanja u grlo na nos ne izlazi nista... nikakvo parenje ni inhalacija mi nije pomogla nikada u tom smislu.
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am

Post od klio »

Bio Slim fresh kapi mentol ulja iz ,,Bozen,, kozmetike ce Vam sigurno pomoci,s tim sto morate ukapati u nozdrve tri do cetiri puta (u razmaku od po 5 min.)
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Zahvaljujem. To ce biti moj prvi "susret" sa Bozen :D
Odgovori