Postovani , Da li mi mozete reci koji lekovi se koriste posle akupresure ocnih kapaka ?
Hvala !
Akupresura ocnih kapaka
Re: Akupresura ocnih kapaka
pa to bi trebao da ti kaze ko je radio akupresuru, mada ja prvi put cujem za to,i zbog cega se to radi i zbog cega bi pio lekove???
Hvala na odgovoru . Pitam zbog dede , rekli su oni njemu sta da ''pije'' ( i ja sam se cudio kad mi je rekao da su mu prepisali lekove ) nego pita sta bi mu ovako preporucili da pije zbog toga . Hvala jos jednom !
nisi mi odgovorio sta je akupresura--a interesuje me jer imam problema sa ocima i jedna doktorka mi preporucivala nesto da mi cisti na kapcima--pa me intresuje ako mozes da mi odgovoris?
Postovani Vaso ,
Izvinite sto nisam ranije odgovorio , nisam imao vremena .
Akupresura - stimulisanje odredjenih tacaka na licu , vraca kozi elasticnost , dobra je za zdravlje jer poboljsava rad unustrasnjih organa , oslobadja napetost.Prema kineskoj medicini u nasem telu postoji 14 glavnih tacaka (energetskih tokova ) koji su u vezi sa razlicitim organima i ostalim mehanizmima u telu. Stumilisuci te tacke masazom,iglama moguce je povratiti unutrasnju ravnotezu ili ublaziti tegobe.
Moj deda je isao kod lekara , imao je raznih problema sa ocima , i problemi su posle nekoliko tretmana nestali akupresure ocnih kapaka , problemi su nestali .
Nadam se da sam ti pomogao , potrazi malo po internetu imas raznih slika i saveta za tu akupresuru.
Izvinite sto nisam ranije odgovorio , nisam imao vremena .
Akupresura - stimulisanje odredjenih tacaka na licu , vraca kozi elasticnost , dobra je za zdravlje jer poboljsava rad unustrasnjih organa , oslobadja napetost.Prema kineskoj medicini u nasem telu postoji 14 glavnih tacaka (energetskih tokova ) koji su u vezi sa razlicitim organima i ostalim mehanizmima u telu. Stumilisuci te tacke masazom,iglama moguce je povratiti unutrasnju ravnotezu ili ublaziti tegobe.
Moj deda je isao kod lekara , imao je raznih problema sa ocima , i problemi su posle nekoliko tretmana nestali akupresure ocnih kapaka , problemi su nestali .
Nadam se da sam ti pomogao , potrazi malo po internetu imas raznih slika i saveta za tu akupresuru.