Pre 7-8 godina sam koristila Vitaplex program zdrave hrane Dragise i Sandre Milovanovic nekih mesec dana i bila sam prilicno zadovoljna, skinula sam nekih tadasnjih par kg, osetila da sam ponovo puna energije, koza se ocistila... prestala sam da jedem cokoladu tada i nisam ni imala zelju da posezem za nekom losom hranom, koja mi je sada svakodnevno izazov.
Inace se ne merim precesto, osecam po garderobi da imam taj visak, koji je uglavnom na stomaku i bokovima. Kuvam bebi, kuvam dragom i iako izbegavam da jedem bez reda nikako da se uredim sa obrocima. Inace sam visoka oko 165, normalna tezina mi je oko 55 a sada imam 64 - to je dakle desetak kg vise

Zapravo zanima me da li je neko od vas mozda koristio ovaj njihov program, kako ste se osecali tokom tih dana, kakvi su rezultati, kako je bilo kasnije... iskustva uopste, jer sam narucila paket, stize postom od ponedeljka.
Zanima me i da li je neko mozda uzimao njihov napitak za detoksifikaciju, jer je to nov proizvod, tacnije pre 7-8 godina ga nisu radili. Nisam ga narucila, za pocetak cu samo da promenim rezim ishrane, pa ako prihvatim to narucicu i napitak.