Vitaplex program

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 8:47 am

Vitaplex program

Post od Skywalker »

Porodila sam se pre 8,5 meseci i jos uvek sam na istoj kilazi, to je nekih 7 kg vise od standardnog. Kako radim od kuce, provodim dosta vremena sa bebom i ne krecem se dovoljno resih da promenim rezim ishrane.
Pre 7-8 godina sam koristila Vitaplex program zdrave hrane Dragise i Sandre Milovanovic nekih mesec dana i bila sam prilicno zadovoljna, skinula sam nekih tadasnjih par kg, osetila da sam ponovo puna energije, koza se ocistila... prestala sam da jedem cokoladu tada i nisam ni imala zelju da posezem za nekom losom hranom, koja mi je sada svakodnevno izazov.
Inace se ne merim precesto, osecam po garderobi da imam taj visak, koji je uglavnom na stomaku i bokovima. Kuvam bebi, kuvam dragom i iako izbegavam da jedem bez reda nikako da se uredim sa obrocima. Inace sam visoka oko 165, normalna tezina mi je oko 55 a sada imam 64 - to je dakle desetak kg vise :oops: nego sto bih trebala, uzasss.

Zapravo zanima me da li je neko od vas mozda koristio ovaj njihov program, kako ste se osecali tokom tih dana, kakvi su rezultati, kako je bilo kasnije... iskustva uopste, jer sam narucila paket, stize postom od ponedeljka.

Zanima me i da li je neko mozda uzimao njihov napitak za detoksifikaciju, jer je to nov proizvod, tacnije pre 7-8 godina ga nisu radili. Nisam ga narucila, za pocetak cu samo da promenim rezim ishrane, pa ako prihvatim to narucicu i napitak.
Slika
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član

Post od Skywalker »

Dakle, dobila sam paket na kucnu adresu i juce mi je bio prvi od planiranih 15 dana. U paketu koji je stigao se nalazi 15 kesica u kojima je sadrzaj za rucak i veceru za svaki dan, mesavina za Brojsov caj, i 4 kesice za jutarnje obroke. Dorucak je musli, u paketu stizu 4 kesice (A, B, C, D) i svakog dana se musli dobija kombinovanjem razlicitih sadrzaja iz tih kesica, koje sekonzumirajus a vocnim sokom, ili jogurtom, cajem, po izboru.
Juce je veci deo muslija bio od mekinja (valjda je trebalo ocistiti creva tog prvog dana), rucak je ok (zitarice, povrce, suseni zacini... ), i kombinuje se sa salatama od svezeg povrca (a mi obozavamo crveni rendisani kupus).
Brojsov caj je :oops: uffffff, malo ga je teze piti ujutru na prazan stomak, a sinoc sam i imala jednu manju krizu. tj nakon vecere oko 18h nisam vise nista jela. Slatkisi uvece :lol: inace moja omiljena greska - nista! A ostala sam do 02 za kompom radeci, i stvarno mogu reci da sam "pregurala" te sate. U suprotnom bih castila sebe nekim slatkisom, jer "uvece padne secer" :lol:
Eh, da izmerila sam se za pocetak. Danas imam 65 kg, dobro sam se setila da pocnem sa necim za skidanje. :cry:
Inace, u prirucniku pise da se tokom prve terapije od 15 dana gubi 4-6 kg, a tokom druge jos 4. Necu se vezivati za to, jer m nije cilj da po svaku cenu skinem visak 4 ili 6 kg, vec da regulisem ishranu jer sam postala stvarno prase, koje je u stanju da jede sve i svasta, bez reda i mere. :-?
Slika
malica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 21, 2007 10:54 pm

Post od malica »

Ja sam upravo zavrsila celi krug milox paketa ishrane i to po drugi put u zivotu i bas mi je drago da su informacije o njemu stigle i do ovog sajta.
Ono sto mi se narocito svidja je sto nemate nikakav osecaj odricanja dok jedete ovu hranu i sto je uopste ne dozivljavate kao dijetu vec kao neku malu zabavu
Prvi put sam skinula 7 kilograma jela sam je 15 i jos 7 dana. Sve vreme sam imala puno energije i bila potpuno bez osecaja gladi. Prvih dana je malo cudno jer su ukusi drugaciji od one hrane koju sam redovno unosila ali se za par dana covek navikne.
Mnogo mi se svidja sto oni nemaju agresivnu reklamu vec se vise od decenije reklamiraju od usta do usta. Pritom, paket uopste ne kosta mnogo.
Tri dana ukoliko neko ima potrebu moze se pojesti i meso.
Inace jedina komplikacija je sto se dugo sprema (meni je prvih dana trebalo da sve to spremim - te potopi u vodu te izdinstaj luk i sargarepu te procedi odvoji na dva dela i tako to) oko 1,5 h. Kako radim sve sam morala da nosim po cinijicama i teglicama. Medjutim vec posle treceg dana sam se ustosila i sve obavim za 45 min.
Inace sve se unosi sve potrebne materije i dugo sam posle zadrzala tu kulazu.
Eliksir sam takodje pila, on je skup i ruznog ukusa ali sudeci po sastavu sigurno zdrav.

Toliko od mene
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica m »

I ja sam narucila paket, citajuci njihov sajt ucinilo mi se kao nesto jako korisno sto bi trebalo praktikovati bar par puta godisnje. Ako ode koja kilica super :D (inace, skywalker, iste smo i visine i tezine :roll: )
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član

Post od Skywalker »

milica m napisao:I ja sam narucila paket, citajuci njihov sajt ucinilo mi se kao nesto jako korisno sto bi trebalo praktikovati bar par puta godisnje. Ako ode koja kilica super :D (inace, skywalker, iste smo i visine i tezine :roll: )
:lol: pa sretno milice, sigurno ces se osecati puno, puno bolje nakon vitaplex-a
Slika
milica m
Aktivan član
Aktivan član

Post od milica m »

Reci mi samo da li je komplikovana priprema hrane, obzirom da jedno spremam sebi, drugo muzu, trece detetu :roll:
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član

Post od Skywalker »

milica m napisao:Reci mi samo da li je komplikovana priprema hrane, obzirom da jedno spremam sebi, drugo muzu, trece detetu :roll:
ponovo kao i ja. pa priprema ce biti jednostavna kao i priprema bebine hrane, cak se koriste slicne namirnice :lol:
meni je jedini izazov sto muzu spremam pikanterije i sve slasne obroke koje i ja volim... :cry:
Slika
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

super zvuci ovaj sistem od 15 dana. a koja je cena paketa?

veliki pozdrav
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član

Post od Skywalker »

2950 din, ako se nista nije promenilo tokom poslednjih mesec dana
Slika
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

e hvala na informaciji!
milica m
Aktivan član
Aktivan član

Post od milica m »

Samo da prijavim da sam drugi dan na ovom rezimu ishrane i da mi veoma prija :P Nekako mi je sve lepo i ukusno :D , cak i supa sa gomilom luka i moram reci da uopste nisam gladna. Prvi dan sam se ubila od citanja i kuvanja, ali danas je vec bolje :wink:
sashica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 1:05 pm

Post od sashica »

rezim je super,moja mama je to pokusala da drzi pa ajde i ja kao da joj se pridruzim,hrana je stvarno preukusna ali dok se skuva ono nije normalno.....te emsaj s leva na desno te s desna na levo pa neke energije nesto....odustale smo posla 2 dana,ja nisam htela da smrsam nego samo da joj pravim drustvo ali mi se vec posle prvog obroka toliko otvorio apetit i toliko sam bila gladna da sam mislila da ako bi nastavila ugojila bi se 10kg,a obroci uopste nisu malo,dok je ona izgubila apetit i jedva jela ono sve....
milica m
Aktivan član
Aktivan član

Post od milica m »

Iskreno, ja sam odusevljena :D Ne znam da li cu smrsati ista, evo me sedmi dan na ovom rezimu, nisam nista smrsala, ali zaista mi prija, ozbiljno se nosim mislju da se tako hranim, bas mi prija, a i izvestila sam se sa pripremom hrane, tako da za pola sata zavrsim taj rucak.

Ja jedino ne znam da li se jede hleb uz ovo? :o
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član

Post od Skywalker »

mozes slobodno oko 2 kriske integralnog hleba, osim ako zelis da se oslobodis nekog viska - u tom slucaju bez hleba.
Slika
milica m
Aktivan član
Aktivan član

Post od milica m »

Zelim da se oslobodim viska :lol: al nesto ne ide, mada hleb ne jedem uopste.
Odgovori