Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Ti sa tom kilazom imas zaobljen stomak? Zezas me?K.Sladjana napisao:Ajde posto obozavas ovakve teme, kazi meni...ja imam malo zaobljen stomak, ali samo malo...nisam debela imam samo 50kg na 164, dali jacanje tih misica ispod sala utice na zatezanje koze stomaka?Mislim kao i ti, nemam bas mnogo razloga da ih jacam ali bih volela malo zategnutiju kozu...
Hehe samo ti nemoj verovati.- Sto se tice vezbanja koje si zapoceo mogu da ti kazem... da ne mogu da verujem... Pa covece, znas li ti da 20 minuta voznje biciklom nemas NIKAKVOG efekta? Masne naslage pocinju da se trose posle 20 minuta voznje a po nekima i kasnike. I nemoj mi reci da vozis sobni bicikl. I sve te kucne varijante koje si zapoceo su po meni, znaci PO MENI, nemoj da se ljutis, besmislene. Neces ti kuci lepo da vezbas ili hoces, ali citavih nekoliko dana. Za mene je pravo vezbanje kada odes u teretanu, vozis bicikl par sati ili odes na plivanje. Zasto recimo ne ides na plivanje? Verovao ili ne plivanje ludacki skida kalorije. Trbusnjaci su po meni za sada nepotrebni jer ti njima ne skidas stomak vec ispod sala stvaras misice a posto imas sala onda ti je primarni cilj da ga skines. I to trcanje od 20 minuta.... ajde ako si bas totalni pocetnik i van forme, ali podhitno da povecas vreme..... menjaj ritam tokom trcanja, trci brze pa sporije, to ti je odlicno za skidanje kalorija. Malo hodaj, pa onda opet trci ako ne mozes mnogo iz cuga...
danka napisao:Ne razumem se u vezbe (Ka1 je o tome bas lepo pisao), ali se u ishranu dobro razumem.
Te, samo da dodam da hleb nikako ne iskljucujes iz svoje ishrane.
Naravno, mislim na crni ili razani hleb, nikako na beli (beli niko u tvojoj kuci ne treba da jede, pa ni roditelji sem ukoliko im je dr tako savetovao).
Znaci, hleb jedi, naravno u normalnim kolicinama.
Takodje i vecere treba da su tanke - to je opste poznato, ali ako ti nocu ucis (ja sam nekada, davno to bese, uvek nocu ucila), e, tada treba i vecera da je normalna.
Sa slatkisima je shtos biti umeren - to je vrlo lako reci ali je najbitinije (i najteze!) to i sprovoditi.
pozdrav