grazza napisao:Bravo Neera, ja sam tu, pisi sta jedes ako ti je lakse, mozemo da napravimo kao dnevnik po danima. Meni je danas vocni dan. evo jedem lubenicu
Ma ja sam trenutno na poslu i evo ponela sam belo pilece meso i paradajz da rucam i jedva cekam vreme rucka
u Maxiju imas one supice u kesici, sipas vrucu vodu u solju i naspes supicu. Ima 3 vrste supe: govedja, od pecuraka i paradajz (izmedju 18-25 dinara ) Ne zabusavaj
A jel pijes kafu na poslu? To ti je isto, stavis vodu da provri i umesto nesice sipas supu u prahu i pomesas. Nije da ces crci, ali svaka namirnica ima svoju namenu.
Ne znam gd radis, ali kod mene na poslu svi redovno piju tu supicu
grazza napisao:u Maxiju imas one supice u kesici, sipas vrucu vodu u solju i naspes supicu. Ima 3 vrste supe: govedja, od pecuraka i paradajz (izmedju 18-25 dinara ) Ne zabusavaj
I ne kuva se? Kao caj se sprema? Nisam znala za te supe...
grazza napisao:Ne kuva se samo se sipa vruca voda i promesa se, imas u svakom vecem maxiju. Jesi li iz Beograda nisam videla?
Iz Beograda sam i sto puta sam bila u maxiju ali nisam videla tu supicu. A radim na jednoj nasoj tv. Ni kod mene niko ne pije tu supu, ali bih mogla bas da je napravim. Imamo aparat za vodu sa hladnom i vrucom vodom. Dobro si mi rekla