Uros90 napisao:Shta mislite o tunjevini?
Ja je inace jedem svaki dan obicno za dorucak, puna je proteina ;D
pa ako svaki dan jedes sveze kupljenu i spremljenu tunjevinu onda je to prava poslastica proteina ali ako svako jutro jedes onu konzerviranu e to je onda pravi junk food prepun masti
Uros90 napisao:Shta mislite o tunjevini?
Ja je inace jedem svaki dan obicno za dorucak, puna je proteina ;D
pa ako svaki dan jedes sveze kupljenu i spremljenu tunjevinu onda je to prava poslastica proteina ali ako svako jutro jedes onu konzerviranu e to je onda pravi junk food prepun masti
I ja jedem za doruchak ali izcedim ono ulje !A ti spremash harry_mason bash svezu uvek ?Ne lagi tu
Au, pa konzervisanu jedem.. Obicno za 80-100din, ove rio mare nema teorije da svaki dan jedem jer su oko 300din, jbga ograniceno mi je..
Ja je inace iscedim ono ulje, pa stavim 4 salvete i stavim tunu tako da izvuce tu mast.. Btw jedem je za veceru, ja napisa za dorucak xD
I ja jedem i volim Rio Mare i neke u salamuri Samo ja uveche za vecheru to jedem i verovali ili ne ne mogu pojesti celu!Jer volim da jedem krastavchice mlade ili luka uz to, pa posle chashu mleka al sam ga "sparila" !Da li neko zna da li je shtetno kad ostane uveche ono da se pojede za doruchak?Stvarno mi je zao da se baca nisu bash jeftine (moramo priznati) a pogotovu da se baca?
harry_mason napisao:ma kakvi stetno ti si jos i dobra, moj cale ono sto ostane od dorucka pojede i sutradan ako ne stigne sve za veceru, kaze grehota da se baci
Hvala na odgovoru!Znachi nisam sama !Pa jeste grehota i ja pojedem posle kad mi ostane ,recimo ako doruchkujem onda za vecheru pojedem resto ili ako vecheram i ostane ?A ostane uvek, ja zavijem u onu foliju i posle pojedem!A muz mi kaze da je chuo da to nesmem raditi i da to nije zdravo !E sad znam da ne voli ribu iz konzerve ,ni mene ne voli bash toliko da bi bacala ribicu i kupovala drugu hehehe !Pa reko da proverim jede li iko josh tako kad ostane ribica?Hvala harry ti si nash savetnik atashe za njami,njami
ma ta tvoja ribica iz konzerve stoji tu vec 3 god pa joj nije nista a kamo li od jutra do veceri. Sami ti krkaj, ne brini se ti ne moze da bude stetnije nego sto vec jeste (ako jedes konzerviranu/smrznutu)
maaa dzaba ti sve to kad je konzervirana junk i to veliki JUNK !!!!
jesu ovo korisni saveti da se konzumira sto vise ribe ali ne i ovaj zapakovani krs u konzervi koji stoji 3godine na polici !!!
Ne može svako sebi priuštiti svežu tunjevinu, pa ni kvalitetnu konzerviranu ( Rio-mare npr.). La perla je bljak ali je dž. i ljudi je kupuju. Kada imam vremena sama pravim sardinu!