Pozdrav!
Evo, ja sam se registrirala da vam ispricam moje iskustvo. Ovako, ja sam prije nesto vise od godinu dana bila u Beogradu (inace sam iz Hrvatske), i tamo sam od sestricne cula da je neka njezina kolegica bila na testu intolerancije na hranu i da je zadovoljna. Kako sam ja oduvijek bila bucka, pomislila sam kad sam vec tu da to i napravim, buduci da je kod nas test uzasno skup. I tako sam ja otisla na taj test u kliniku Holitimed, mislim da sam platila nekih 30eura, ako se dobro sjecam, + jos jelovnik 20eura, milim. Nisam sigurna.
Uglavnom, dosla sam tamo, odmah sam dosla na red, najprije sam razgovarala s doktoricom, ne znam kako se zove. Ona mi je sve lijepo detaljno objasnila, nekakva pitanja me je pitala, u vezi nekakvih bolesti i na kraju koji je razlog dolaska. Buduci da nemam nikakvih zdravstvenih problema, moj je razlog bio tezina. Ja sam nju pitala sve sto me zanima, izmedu ostalog, i kakve rezultate mogu ocekivati i u kojem vremenskom razdoblju. Rekla mi je kako je ona u 6 mjeseci smrsavila 30kg (doktorica), i rekla mi je da nakon 3 mjeseca treba doci na kontrolu, tj. na novi test da se vidi koje se sve namirnice mogu vratiti u prehranu.
Rezultate testa sa dodatnim objasnjenjima, kao i jelovnik, dobila sam na mejl kroz nekih 10ak dana. I, iskreno, kada sam ga vidjela, prva pomisao mi je bila sto cu jesti jer mi je skoro sve bilo zabranjeno - od mlijecnih proizvoda do psenice i kvasa. Ali, snasla sam se i zapravo i nije tako tesko kad se naviknes. Tako sam ja u 3mj. smrsavjela 15kg, a onda sam prestala. A i tada nisam mogla otici na novu kontrolu. Dio mi se je vratio, sto je logicno obzirom da sam manje pazila sto jedem.
Sada sam ponovno na istoj prehrani i nadam se dobrim rezultatima kroz mjesec, dva, a onda cu zaista otici na tu kontrolu da vidim sto mi se moze vratiti od namirnica.
Eto, ja se malo raspisala, nemojte zamjeriti, ali nadam se da ce moje iskustvo barem nekome pomoci, buduci da sam vidjela da se neki iz Hrvatske isto raspituju o ovome testu.
I drago mi je da sam naisla na ovo, nasla sam brdo super recepata
Sretno svima, i nadam se da cu citati jos lijepih iskustava!