Surutka?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 11:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
faith vidi se da nisi bas informisan...surutka prah ili tecno stanje ti je 100%glupost..zasto?zato sto na 100grama ima negde oko 10-15 grama proteina...sto je malo znaci da bi uneo nekih 60 grama proteina treba da uneses min 400grama sututke
a usput unosis jedno 300grama UH i eto bices debeli prasac
WC solja bice samo tvoja
protein iz surutke jeste dobar ali kao whey protein koji je obradjen i nema UH i masti...

protein iz surutke jeste dobar ali kao whey protein koji je obradjen i nema UH i masti...
da , ali
kako dobijas cist protein
prosejes kroz sito
tu se dodaje silna hemija kako bi se protein izolovao , a mnogo toga ostaje
E sad , druga je stvar ako neko nezdravo zivi ( pusi , pije alkohol , coca-colu , jede nezdravu -masnu , preradjenu hranu i sl) , onda to i nije toliko bitno,
ali , ako neko hoce zdravo da zivi ( i misli da tako postupa) , onda mu je hemija tipa whey proteina , put u pogresnom pravcu
kako dobijas cist protein
prosejes kroz sito

tu se dodaje silna hemija kako bi se protein izolovao , a mnogo toga ostaje
E sad , druga je stvar ako neko nezdravo zivi ( pusi , pije alkohol , coca-colu , jede nezdravu -masnu , preradjenu hranu i sl) , onda to i nije toliko bitno,
ali , ako neko hoce zdravo da zivi ( i misli da tako postupa) , onda mu je hemija tipa whey proteina , put u pogresnom pravcu
@Milann & Faith Cutite, ne blamirajte se! Takve gluposti govorite da je to smesno, znaci ovde vam mozda i neko poveruje ali u svakom drustvu ljudi koji se razumeju u tematiku, bicete ZESTOKO ismejani. Znaci, to sto ste ovde rekli ne sirite dalje, zbog vas.
Ovo sto Milane pricas o Whey proteinu je toliko smesno... ali pazi kad' nije cak ni tuzno nego SMESNO da mi bukvalno ne pada na pamet da ti objasnjavam... samo ti uzivaj u surutki...
Znaci, prvo treba da definisemo da li razgovaramo sa sportskog (vezbackog) stanovista ili su nam cilj palanacke (bapske) price. SURUTKA JE DJUBRE NAJVECE kada je u pitanju povecanje misicne mase. Kraj. Mozete da zatvorite temu.
Ovo sto Milane pricas o Whey proteinu je toliko smesno... ali pazi kad' nije cak ni tuzno nego SMESNO da mi bukvalno ne pada na pamet da ti objasnjavam... samo ti uzivaj u surutki...

Znaci, prvo treba da definisemo da li razgovaramo sa sportskog (vezbackog) stanovista ili su nam cilj palanacke (bapske) price. SURUTKA JE DJUBRE NAJVECE kada je u pitanju povecanje misicne mase. Kraj. Mozete da zatvorite temu.
Ne znam ko je ovde strucan a ko nije, ali mogu samo da ponovim reci koje je izgovorio lekar mog oca koji je oboleo od tumora. Na pitanje: "Sta biste vi preporucili od prirodnih sredstava u ovoj situaciji?" on je odgovorio "Od svega, najvise preporucujem surutku i mladi sir" Inace, lekar je muskog pola, srednjih godina, izuzetan specijalista (potvrdili i drugi lekari - konkurenti) i tesko da je baba. Da li surutka povecava misicnu masu ne znam, ali da pomaze organizmu u ovako teskoj borbi to je sigurno. Malo ste preostri u oceni Ka1 i vuksa.
@Jesa Zaista, niko nije rekao da je ona losa za lecenje nekih bolesti organizma, mi smo rekli da je nikakva za misicnu masu.
Nismo mi preostri nego smo osetljivi na ove teme, jer kada se necim bavis godinama i ZNAS O TOME a uz put si vidjao svakakve situacije i naslusao se svakakvih prica, i raznih predrasuda onda zelis iz sve snage da promenis lazno negativno misljenje o necemu koje je bazirano samo na neznaju i bukvalno na bapskim pricama... veruj mi da ja kada vidim nekoga kako nepravilno vezba u teretani da mi dodje da pocnem da se derem na njega i da ga istucem - zato sto on misli da ce tako bolje da se uradi a u ogromnoj je zabludi, ili kada vidim nekoga ko ne moze 10 puta da podigne 50 kila a stavi 80, uradi 2 puta jedva uz pomoc nekoga i kao super je odradio seriju...
znaci to nema efekta ama bas nikakvig... to ti je neka paralela...
@Milann Ja znam da ti sada ovo pricam cisto da bi nas nervirao, i sto je najgore, mene stvarno nerviras. Toliko si zatupljen da je to tuzno, ali ok, neka ljudi sami procene kome ce da veruju ili ne moraju nikome ni da veruju, neka pitaju neko trece lice koje se bavi sportom...

@Milann Ja znam da ti sada ovo pricam cisto da bi nas nervirao, i sto je najgore, mene stvarno nerviras. Toliko si zatupljen da je to tuzno, ali ok, neka ljudi sami procene kome ce da veruju ili ne moraju nikome ni da veruju, neka pitaju neko trece lice koje se bavi sportom...