Suplementi (Dodaci ishrani pri treniranju)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Re: Suplementi (Dodaci ishrani pri treniranju)
Herbalajf je glupost nevidjena, ne zato sto su njihovi preparati stetni po zdravlje i sl, vec zato sto doticni tvrde kako je herbalajf zamena za ovu nasu "zatrovanu " hranu koju jedemo, cak i zdravije, sto je nevidjena glupost! Nista ne moze biti bolje od raznovrsne ishrane i nijedan suplement, dodatak isrrani i sl ne moze biti zamena raznovrsnoj ishrani. Suplementi, tj, dodatci ishrani kako sama rec kaze su dopuna, nikako ZAMENA redovnoj israni, samo sto to mnogi ljudi ne mogu da shvate...
Па није да "верујем" тим стручњацима из теретане,али види се да имају масу,да раде вероватно како треба. Ја друже имам одличну исхрану. Мсм једем по 5-6 пута дневно. Е сад мене интересује у коликој ће мери мени помоћи WHEY или Гејнер. Планирам да узмем WHEY. Мсм некако ми изгледа као најздравији,а то ми је најбитније.
Pa ako je israna ok, onda bi masa trebalo da dodje sama po sebi, a protein ce ti pomoci nekih 10-20 posto, ne samo protein nego bilo koji suplement, jedino ako uzmes gejner mozes da ocekujes dosta mase, ali ce ti deo te mase otici u stomak.
E,ovako....kupio sam gejner u pansportu...pitao sam Mirjanu zastitno lice pansporta da li je to stetno i da li cu imati neke probleme...ona je odgovorila da mogu slobodno to uzimati....Ljudi,uzeo sam samo dva puta,a pre toga nisam nikakvih problema imao...otekne mi neko sranje ispod leve sise,nabije mi pritisak,vec dva dana imam 170...sa...110...sutra idem kod kardiologa da vidim sta mi je...Pre sat vremena,bila komsinica kod mene i kaze da to nisam smeo ni slucajno da koristim....njen brat uzimao gejner i pored svih tih siptoma on je nastavio sa uzimanjem....da bi mu posle par meseci koriscenja pukla slezina....a meni je bas sa leve strane ispod sise i oteklo,a tu je slezina....Ljudi,za te pare kupite 6.kg.piletine i jedite je svaki dan...bolje to nego ova govna...
...sutra idem kod kardiologa,pa cemo videti sta ce reci...

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Јел тај твој гејнер протеин?
Такве проблеме не да ниси могао да добијеш од протеина него ниси могао да их добијеш од два узимања било какве хране.
А пилетину боље да не коментаришем која је пуна хормона и антибиотика - осим ако је права домаћа која је трчкарала по трави.
Такве проблеме не да ниси могао да добијеш од протеина него ниси могао да их добијеш од два узимања било какве хране.
А пилетину боље да не коментаришем која је пуна хормона и антибиотика - осим ако је права домаћа која је трчкарала по трави.
Bio sam kod kardiologa...i srce mi je bas zdravo...a gejner sam bacio,jer je obicno govno...Ljudi rokajte po piletini i zdravoj hrani...Suplementi su k****...pozz
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 21, 2024 11:08 am
hvala punoCarcass napisao: ↑Pet Mar 01, 2013 1:00 am Osnovni suplement u bodibildingu je (whey) protein
uzimanjem whey proteina od 2-3 doze dnevno ćeš značajno poboljšati mišićnu masu
Uz to, možeš koristiti i kreatin. Kreatin monohidrati će ti navući dosta vode u mišiće, nekome se to sviđa (kao meni), nekome ne. Kreatin ti takođe daje i veliku snagu.
Imaš i puferizovane vrste kreatina, npr kre-alkalyn koji ne navlači vodu u mišiće.
Aminokiseline, takođe jako bitan suplement su ti u suštini svareni proteini.
Hot blood koji si naveo je NO reaktor, njega nije preporučljivo koristiti u prva 3 meseca od početka uzimanja suplemenata, zato što sadrži velike količine kreatina, kofeina i drugih stimulansa.
@aa_aca
Postoji nekoliko tipova profesionalnog bodybuildinga, a jedan od njih je i naturalni, tj bez steroida, takmičari koriste samo dozvoljene supstance, tj suplemente![]()
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 21, 2024 11:08 am
anjica1998 napisao: ↑Uto Dec 17, 2024 10:26 amhvala punoCarcass napisao: ↑Pet Mar 01, 2013 1:00 am Osnovni suplement u bodibildingu je (whey) protein
uzimanjem whey proteina od 2-3 doze dnevno ćeš značajno poboljšati mišićnu masu
Uz to, možeš koristiti i kreatin. Kreatin monohidrati liupka će ti navući dosta vode u mišiće, nekome se to sviđa (kao meni), nekome ne. Kreatin ti takođe daje i veliku snagu.
Imaš i puferizovane vrste kreatina, npr kre-alkalyn koji ne navlači vodu u mišiće.
Aminokiseline, takođe jako bitan suplement su ti u suštini svareni proteini.
Hot blood koji si naveo je NO reaktor, njega nije preporučljivo koristiti u prva 3 meseca od početka uzimanja suplemenata, zato što sadrži velike količine kreatina, kofeina i drugih stimulansa.
@aa_aca
Postoji nekoliko tipova profesionalnog bodybuildinga, a jedan od njih je i naturalni, tj bez steroida, takmičari koriste samo dozvoljene supstance, tj suplemente![]()