
Starinska jela
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Postovi: 2917
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- jesy
- Stalni član
- Postovi: 2010
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: tu u vashoj blizini
- Kontakt:
bravo za tamaru,ispishi i neki lep recept kao za mene,neshto dijetetskoza sada sam samo na povrcu i vocu
sutra mi je mesec dana od operacije pa cu ubaciti josh poneshto,da li smem pindjur???dobila sam 2 tegle i bash mi se jede,pozdravljam vas punooooo



nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- tamaraft
- Stalni član
- Postovi: 6556
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: Planeta Zemlja
Ne sme ako je ljut i ako je pun konzervansa!
Jedan lep rizoto Milanski rizoto
1. U kipuću vodu stavite kocke za supu i kuvajte oko 5 minuta.
2. Na ugrijanome maslacu kratko popecite naseckani luk i lagano ga dinsatjte prelivajuci ga supom
3. Dodajte opranu rižu, kratko je proprzite a zatim dinstajte postupno je zalevajući vrućom supom uz neprekidno mešanje.
4. Pred kraj dinstanja dodajte vino, Vegetu i šafran, a zatim parmezan.
Milanski rižoto poslužite uz svežu sezonsku salatu.
Za rižoto koristite rižu okrugla zrna (arborio).
Kombinacijom arborio riže koja sadrži dosta skroba i dolivanjem technosti kod dinstanja riže dobit ćete dovoljno sočan rižoto.
Jedan lep rizoto Milanski rizoto
1. U kipuću vodu stavite kocke za supu i kuvajte oko 5 minuta.
2. Na ugrijanome maslacu kratko popecite naseckani luk i lagano ga dinsatjte prelivajuci ga supom
3. Dodajte opranu rižu, kratko je proprzite a zatim dinstajte postupno je zalevajući vrućom supom uz neprekidno mešanje.
4. Pred kraj dinstanja dodajte vino, Vegetu i šafran, a zatim parmezan.
Milanski rižoto poslužite uz svežu sezonsku salatu.
Za rižoto koristite rižu okrugla zrna (arborio).
Kombinacijom arborio riže koja sadrži dosta skroba i dolivanjem technosti kod dinstanja riže dobit ćete dovoljno sočan rižoto.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- jesy
- Stalni član
- Postovi: 2010
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: tu u vashoj blizini
- Kontakt:
super vec imam predlog za ruchak,kako mi se bash sve sada jede kad nesmem,ali...sada mi ne treba dijeta,skoro sam se vratila na devojachku kilazhu,ali moju uzhinu,,cigarete,,nemogu da izbacim,pa vidite kako ona stara baka pushi i nishta joj ne hvali




nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- sanyalica
- Stalni član
- Postovi: 2263
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: crno-beli svet
Slazem se u potpunosti, ali salata mora da bude kupljena na milanskoj pijaci, sto znachi da moramo prvo otici da kupimo chizme!tamaraft napisao:Ne sme ako je ljut i ako je pun konzervansa!
Jedan lep rizoto Milanski rizoto
1. U kipuæu vodu stavite kocke za supu i kuvajte oko 5 minuta.
2. Na ugrijanome maslacu kratko popecite naseckani luk i lagano ga dinsatjte prelivajuci ga supom
3. Dodajte opranu rižu, kratko je proprzite a zatim dinstajte postupno je zalevajuæi vruæom supom uz neprekidno mešanje.
4. Pred kraj dinstanja dodajte vino, Vegetu i šafran, a zatim parmezan.
Milanski rižoto poslužite uz svežu sezonsku salatu.
Za rižoto koristite rižu okrugla zrna (arborio).
Kombinacijom arborio riže koja sadrži dosta skroba i dolivanjem technosti kod dinstanja riže dobit æete dovoljno soèan rižoto.

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Postovi: 2917
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm