Dj.Olivera napisao:Znam da ima da se kupi ali je leeeepši domaći džem
Jesi li videla kako me Tamaraft ulovi na brzaka za onu nagradu? Gde je tu solidarnost, drugarstvo pomoć drugu u nevolji?...???? A tek Martat...hm...hoće na gotovo?! Zeza se tamo na pilatesu umesto da sedne na [/img]http://www.alice-dsl.net/a.nerb/auto/fa ... 0%20%20%20[/img]
Izvinte,na sta da sednem???
I daj zeni taj dzem,nemoj da se ona naljuti Znas kako ume da grdi
Dj.Olivera napisao:Znam da ima da se kupi ali je leeeepši domaæi džem
Jesi li videla kako me Tamaraft ulovi na brzaka za onu nagradu? Gde je tu solidarnost, drugarstvo pomoæ drugu u nevolji?...???? A tek Martat...hm...hoæe na gotovo?! Zeza se tamo na pilatesu umesto da sedne na [/img]http://www.alice-dsl.net/a.nerb/auto/fa ... 0%20%20%20[/img]
Izvinte,na sta da sednem???
I daj zeni taj dzem,nemoj da se ona naljuti Znas kako ume da grdi
Martat mislila sam na
Tamaraft dobićeš džem čim se skuva Časna reč člana JNOKNS-a
Sanjalice ako mi ne uspe kuhanje zadržavam pravo na ponuđeni džem. To je inače predviđeno odredbama čl.5.stav1.tačka3. Pravilnika o ponašanju članova JNOKNS-a
Dj.Olivera napisao:Martat mislila sam na
Tamaraft dobiæeš džem èim se skuva Èasna reè èlana JNOKNS-a
Sanjalice ako mi ne uspe kuhanje zadržavam pravo na ponuðeni džem. To je inaèe predviðeno odredbama èl.5.stav1.taèka3. Pravilnika o ponašanju èlanova JNOKNS-a
Uopshte nisi ubola chlan Pravilnika, ali hajde...neka ti bude..
U krajnjem sluchaju, svi koji su zaiteresovani za kuvanje dzema mogu da to iznesu kao predlog na seldecem sastanku upravnog odbora pa da se o tome diskutuje i ako se donese potvrdan odgovor da se pishe odluka, da potpishe sekretar i rpedsednih udruzenja i to je to!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
tamaraft napisao:U krajnjem sluchaju, svi koji su zaiteresovani za kuvanje dzema mogu da to iznesu kao predlog na seldecem sastanku upravnog odbora pa da se o tome diskutuje i ako se donese potvrdan odgovor da se pishe odluka, da potpishe sekretar i rpedsednih udruzenja i to je to!
Zakazujem III sednicu Upravnog odbora za 26.09.2008. godine sa početkom u 19h.
Dnevni red:
1. Usvajanje zapisnika sa prošle sednice UO
2. Izbor predsednika UO
3. Izbor blagajnika
4. Donošenje odluke o kuvanju džema od šipka
5. Donošenje odluke o prijemu novih članova u JNOKNS
7. Razno