Ne menjaj nick, bash je simpa
A kad udjesh u II fazu klimaxa, samo promenish jedno slovo, pa "sludjenu mamu" promenish u "sludjenu damu".
Vazan je taj NJB stav koji ponosno nosish!
Hej,kako nema nikoga??
Tu smo mi samo malo kasnimo sa ukljucenjem na temu
Nadam se da je i vama kao i meni dan poceo sa osmehom na licu.Mislim na radost koju nam je priredio nas Novak
uh,kako njih da zaboravim!!!!
ajd malo smeha....
pitali muju
"mujo,bi li ti jednom sa fatom ili dva puta sa suljom!
"jbt,fata je fata...al dvaput je dvaput!!!"
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Razbolele se farmeru kokoške. Pošto veterinar nije utvrdio o čemu se radi, farmer je pozvao naučnike: hemičara, biologa i fizičara.
Prvo hemičar počne da ispituje hemijski sastav krvi, međutim ne nađe ništa.
Zatim biolog uzme uzorke tkiva, ali ne prođe ništa bolje.
Dođe fizičar, nađe jedan kamen u dvorištu, sedne na njega i ćuti. Posle pola sata počne nešto brzo da piše i uskoro vikne: "Imam rešenje! Međutim ono se može primeniti samo na sferične kokoške u vakuumu."
Evo jos jedan za one koje jos nisu a htele bi hmmmmm...
Strucnjak za zdravu hranu drži predavanje: "Ono što vecina ljudi neobazrivo trpa u stomak skracuje nam život i uništava zdravlje. Nedovoljno peceno meso je strašno opasno. Coca cola i slicna pica uništavaju želudac. Kineska hrana sadrži mnogo MSG-a. A tek šta da kažemo o pijacoj vodi... Medutim, znate li koji je najstrašnija hrana koju neko može da pojede, a opet je vecina od nas barem jednom u životu jede, ne znajuci da ce im to zagorcati ko zna koliko narednih godina?"
Javlja se jedan stariji gospodin:
Svadbeni kolac?