sludjena mama napisao:juuu...stvarno????a bas se pitam sta mi je u poslednje vreme???
dobro da si mi rekla!
mada,da nije malo rano ....mislim,TEK mi je trideset!!!!
Opusti se malo,sto se opterecujes godinama?
Kako si proslavila rodjendan?Zadovoljna poklonima?Ah...volim svoj rodjendan
sludjena mama napisao:http://www.youtube.com/watch?v=NQy6zN8jsrM
"mucnina do povracke"-sanyalica,na ovo si mislila!!!???
marta,jesy i ostali,hvala na cestitkama za rodjendan!
dj.olivera,mozda bi mogla i tema -klimakterijum i losa ishrana- sreca pa do tog stadijuma nisam stigla!!!
Sluđena mama može i o klimaksu što da ne Ja nisam baš kompententna da o tome pišem ( ima ovde mnogo starijih od mene ) ali copy/paste je čudo pa ćemo nešto iskopati Taman dok otkrijemo sve faktore koji utiču na ponašanje žena u klimaksu ti ćeš doći do te faze pa nećeš morati da razbijaš glavu o tome šta ti se to dešava...mislim zašto si "sluđena mama"
Btw Ako klimaks izaziva ovakvo stanje u kakvom sam ja sada, volela vih da duuuugo traje
sreca pa me sludjuju samo moja deca...ostali...pih...manje vise...vise manje!!!!
s obzirom na to da sam ponosna na svoj NJB stav(ma,obozavam ovaj izraz!!) ,volela bih i ja da ovo stanje pijan.... tj sludjenosti duuuugoooo traje!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sludjena mama napisao:sreca pa me sludjuju samo moja deca...ostali...pih...manje vise...vise manje!!!!
s obzirom na to da sam ponosna na svoj NJB stav(ma,obozavam ovaj izraz!!) ,volela bih i ja da ovo stanje pijan.... tj sludjenosti duuuugoooo traje!!!!
Ha, sluđena mama kaže da je upala u veće staraca a, sada, kada je najzanimljivije, ide da spava No dobro, nije lako izgurati dan sa NJB stavom i decom koja te sluđuju
Martat ja i ti ćemo naravno ostati još mavkice.
khm....nisam ja pomenula vece staraca vec sanyalica!!!!kakvo crno vece staraca?????
NJB,deca koja me sludjuju,posao,kuca......bas nije lako izgurati dan!!!!
laku vam noc!!!!
p.s.definitivno cu da promenim korisnicko ime!!!!jel se to moze???
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!