Super !Hvala Vam ..Bash mi je nestalo .A ovaj od kog uzimam nema na lageru vec duze.Sad cu potraziti jer mi mnogo prija i bolje se osecam kad uzimam to gvozdje Hvala!
Ja kad sam lezala u bolnici ,slushala sam predavanja o reviti dodushe od promotera ali edukovanih ljudi ,koji su zavrshili medicinske nauke!I bash su mi preporuchili da uzimam dijet revitu ,jer sam dijabetichar .Tj tad su mi i otkrili da sam dijabetichar .Pa ono pochetzi a ja pogubljena u mnogo chemu shta me tad snashlo.A izmedju ostalog i dijabetes mi poklonishe ! Revitu sam pochela uzimati ,moram piti technosti mnogo a sama voda dosadi bre .Gazirano nit je zdravo ,nit smem nit volim.Tako da sam revitu pochela da uzimam i prija mi i godi na kraju krajeva ZDRAVA JE!
mikalja napisao:Ja kad sam lezala u bolnici ,slushala sam predavanja o reviti dodushe od promotera ali edukovanih ljudi ,koji su zavrshili medicinske nauke!I bash su mi preporuchili da uzimam dijet revitu ,jer sam dijabetichar .Tj tad su mi i otkrili da sam dijabetichar .Pa ono pochetzi a ja pogubljena u mnogo chemu shta me tad snashlo.A izmedju ostalog i dijabetes mi poklonishe ! Revitu sam pochela uzimati ,moram piti technosti mnogo a sama voda dosadi bre .Gazirano nit je zdravo ,nit smem nit volim.Tako da sam revitu pochela da uzimam i prija mi i godi na kraju krajeva ZDRAVA JE!
Imas one niskogazirane skoro da nisu gazirane, kisele vode Vrnjci u zelenoj flasi, ukus bas prija.
mikalja napisao:Ja kad sam lezala u bolnici ,slushala sam predavanja o reviti dodushe od promotera ali edukovanih ljudi ,koji su zavrshili medicinske nauke!I bash su mi preporuchili da uzimam dijet revitu ,jer sam dijabetichar .Tj tad su mi i otkrili da sam dijabetichar .Pa ono pochetzi a ja pogubljena u mnogo chemu shta me tad snashlo.A izmedju ostalog i dijabetes mi poklonishe ! Revitu sam pochela uzimati ,moram piti technosti mnogo a sama voda dosadi bre .Gazirano nit je zdravo ,nit smem nit volim.Tako da sam revitu pochela da uzimam i prija mi i godi na kraju krajeva ZDRAVA JE!
Imas one niskogazirane skoro da nisu gazirane, kisele vode Vrnjci u zelenoj flasi, ukus bas prija.
Hvala MARS na preporitzi,ali ne vredi jer ja inache kiselu vodu ne mogu nikako i tu sam probala,ali s`oproshtenjem kao mokraca mi imaju ukus .Ne mogu !Imaju ove coco-cole ZERO sa 0% shecera e njih volim ali znam da nisu zdrave !Te se ponekad chastim sa jednom chashom hladne te zero cole kad negde sedem sa drushtvom .Inache samo revitu pijem zbog pojachanja imuniteta a obichnu vodu ovako pijem,jer je naj zdravija voda-voda (flashirana).One niskogazirane su dobre i bash prirodne !Ali ja ih ne mogu nikako...
Pozdravche za sve
Koristila sam je i nisam odusevljena,posto znam zenu koja je pije u ogromnim kolicinama (inace je prodaje) a imunitet nikakav.
I sto mi se ne vidja kod revite a to je da sadrzi limunsku kiselinu tj. emulgator E330 koji nije nimalo zdrav.Znam da ga ima u puno proizvoda ali ono sto mogu ja izbegavam da koristim.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
Meni je bio opao imunitet a krvna slika uzasna.I krenem piti revitu i oriblete !Ja sam se preporodila.!Imunitet ojachao ,krvna slika skoro pa idealna,chak mi i shecer se stabilizovao(inache konzumiram onu dijet revitu jer sam dijabeticar).Nudili su mi da se bavim prodajom,jer onda dobijam jeftinije i gratis- a dosta .Ali nemogu ja s tim da se bakcem .Losh sam trgovatz Ali zato obozavam revitu ......
Ako je koristis redovno pa cak i ne prodavala nikome(a uvek se nadje neko) veruj mi isplati se jer u toj prvoj poziciji za svako kilo prodato(cini mi se da je kilo) dobijes 300g gratis.A ti ako hoces mozez i da napredujes time sto ces jos nekoga da uclanis i oni budu dobro radili,multilevel sistem ili ti piramida tzv.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.