revita

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
iva5ra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 6:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od iva5ra »

imaš gvožđe u reviti pročešljaj na sajtu! :P :P :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Super !Hvala Vam ..Bash mi je nestalo .A ovaj od kog uzimam nema na lageru vec duze.Sad cu potraziti jer mi mnogo prija i bolje se osecam kad uzimam to gvozdje :D Hvala! :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

znam da su moje koleginice uzimale i za decu,ali...mene je vishe interesovalo zbog dijete,da mozhda ne goji,mada pishe da je dijetetski proizvod,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I ja nisam pochela da uzimam iz obesa !Ipak je to jedan zdrav napitak!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja kad sam lezala u bolnici ,slushala sam predavanja o reviti dodushe od promotera ali edukovanih ljudi ,koji su zavrshili medicinske nauke!I bash su mi preporuchili da uzimam dijet revitu ,jer sam dijabetichar .Tj tad su mi i otkrili da sam dijabetichar .Pa ono pochetzi a ja pogubljena u mnogo chemu shta me tad snashlo.A izmedju ostalog i dijabetes mi poklonishe :oops: ! Revitu sam pochela uzimati ,moram piti technosti mnogo a sama voda dosadi bre :-? .Gazirano nit je zdravo ,nit smem nit volim.Tako da sam revitu pochela da uzimam i prija mi i godi na kraju krajeva ZDRAVA JE!
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

Nekome droga a nekome lijek, to je bilo u prenesenom znacenju neka metafora ili stilska figura, To je ustvari deo pesme Dina Merlina. :lol: :lol: :lol:

A kakva je ona kao multivita ili kako? :)

http://www.youtube.com/watch?v=LvVk1mQtW6g
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

mikalja napisao:Ja kad sam lezala u bolnici ,slushala sam predavanja o reviti dodushe od promotera ali edukovanih ljudi ,koji su zavrshili medicinske nauke!I bash su mi preporuchili da uzimam dijet revitu ,jer sam dijabetichar .Tj tad su mi i otkrili da sam dijabetichar .Pa ono pochetzi a ja pogubljena u mnogo chemu shta me tad snashlo.A izmedju ostalog i dijabetes mi poklonishe :oops: ! Revitu sam pochela uzimati ,moram piti technosti mnogo a sama voda dosadi bre :-? .Gazirano nit je zdravo ,nit smem nit volim.Tako da sam revitu pochela da uzimam i prija mi i godi na kraju krajeva ZDRAVA JE!
Imas one niskogazirane skoro da nisu gazirane, kisele vode Vrnjci u zelenoj flasi, ukus bas prija. :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

MARS napisao:
mikalja napisao:Ja kad sam lezala u bolnici ,slushala sam predavanja o reviti dodushe od promotera ali edukovanih ljudi ,koji su zavrshili medicinske nauke!I bash su mi preporuchili da uzimam dijet revitu ,jer sam dijabetichar .Tj tad su mi i otkrili da sam dijabetichar .Pa ono pochetzi a ja pogubljena u mnogo chemu shta me tad snashlo.A izmedju ostalog i dijabetes mi poklonishe :oops: ! Revitu sam pochela uzimati ,moram piti technosti mnogo a sama voda dosadi bre :-? .Gazirano nit je zdravo ,nit smem nit volim.Tako da sam revitu pochela da uzimam i prija mi i godi na kraju krajeva ZDRAVA JE!
Imas one niskogazirane skoro da nisu gazirane, kisele vode Vrnjci u zelenoj flasi, ukus bas prija. :)
Hvala MARS na preporitzi,ali ne vredi jer ja inache kiselu vodu ne mogu nikako i tu sam probala,ali s`oproshtenjem kao mokraca mi imaju ukus .Ne mogu :-? !Imaju ove coco-cole ZERO sa 0% shecera e njih volim ali znam da nisu zdrave :oops: !Te se ponekad chastim sa jednom chashom hladne te zero cole kad negde sedem sa drushtvom .Inache samo revitu pijem zbog pojachanja imuniteta a obichnu vodu ovako pijem,jer je naj zdravija voda-voda (flashirana).One niskogazirane su dobre i bash prirodne !Ali ja ih ne mogu nikako...
Pozdravche za sve :wink:
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

Koristila sam je i nisam odusevljena,posto znam zenu koja je pije u ogromnim kolicinama (inace je prodaje) a imunitet nikakav.
I sto mi se ne vidja kod revite a to je da sadrzi limunsku kiselinu tj. emulgator E330 koji nije nimalo zdrav.Znam da ga ima u puno proizvoda ali ono sto mogu ja izbegavam da koristim.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Meni je bio opao imunitet a krvna slika uzasna.I krenem piti revitu i oriblete !Ja sam se preporodila.!Imunitet ojachao ,krvna slika skoro pa idealna,chak mi i shecer se stabilizovao(inache konzumiram onu dijet revitu jer sam dijabeticar).Nudili su mi da se bavim prodajom,jer onda dobijam jeftinije i gratis- a dosta .Ali nemogu ja s tim da se bakcem .Losh sam trgovatz :wink: Ali zato obozavam revitu :) ......
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ma i ja sam losh trgovac,bila bih samo u gubitku sigurno,ipak pijte revitu zdrava je
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I ja da trgujem jok :) !Josh bih morala doplacivati ... :D Ali je pijem i prija mi strashno :wink:
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

Ako je koristis redovno pa cak i ne prodavala nikome(a uvek se nadje neko) veruj mi isplati se jer u toj prvoj poziciji za svako kilo prodato(cini mi se da je kilo) dobijes 300g gratis.A ti ako hoces mozez i da napredujes time sto ces jos nekoga da uclanis i oni budu dobro radili,multilevel sistem ili ti piramida tzv.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mary napisao:Revita je skroz ok.

Ja je pijem već pet godina i to Diet pošto sam dijabetičar. I moja klinka je pije sada.
Vec pet godina je pijesh?Verovatno si zadovoljna? I da ima pozitivnog efekta dok ste odluchili da je dajete sad i klinki :roll: :P .
Pozdravche.....
Odgovori