Imaju i gvozdje ,na bazi mlecha sve .Mada sad trenutno nemaju na lageru ili gde vetj?Sa tom prodajom bavi se moj fiziterapeut a i lekarka jedna...Ma da kao narandza a ima i ukus jabuke .Ja onu zutu ukus narandze.
mary kao shto napisah gore da i ja pijem oko 2 god redovno revitu! E sad pila sam i gvozdje za dijabetichare isto od revite,samo poduze vreme nemaju gvozdja!Da li znash ti mary da li ima gde i da li im je stiglo ?Hvala unapred!Da ,da i za decu je mnogo dobro i zdravo a deca ga rado piju jer je i ukus super !Pozdrav
za bg ja stvarno neznam,ja sam je nabavila preko moje komshinice(ona radi za revitu) firma im je u novom pazaru,ja cu je pitati pa ako ima neki kontakt tel ili adresa ja cu ti javiti,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
iva5ra napisao:Hvala,hvala našli smo predstavništvo na sajtu www.* pogledajte ima predstavnika za razne gradove ex-yu i dosta dobro objašnjenje za proizvode pozz
Super ste ovo pronashli bash je ok!A imaju svuda svoja predstavnistva i kao shto rekoh i ja koristim revitu vec 2 god.I lekar mi je preporuchio .I pijem dijabet jer sam dijabetichar.A vidim da i mary je pije vetj 5 godina a sada joj i devojchica (dete ) pije Shta MARS droga?Zar bi mary svom detetu davala drogu? Ili iva5ra?
Ma jesy pusti ga nek lupeta ..Idem bash da vidim da li ima na kom prestavnishtu gvozdje za dijabetichare na lageru?Isto na bazi mlecha ..
Pozdrav za sve ........