ma ko je zajubjen,bjeee !!!Dj.Olivera napisao:Ma neeeeeee Jesy.Malo se opustili ovi zajubjeni na copy/paste
![]()
Prirodnim okruzenjem do zdravlja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- zmaj76
- Stalni član

- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nadam se da se iskupihh..uhh..Dj.Olivera napisao:Zmajice ajde sada, dok imaš taj osmeh na licu, napiši nešto na slovo, na slovo H i iskupi se za ono spamovanje od sinoć![]()
![]()
Huntera ne vredi opominjati......![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=wkTNqKbb ... re=related
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
-
sludjena mama
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
sludjena mama napisao:
ttcccc uzas,citiram samu sebe:
malo pojasnjenje,da me neko ne shvati pogresno(narocito ovi sporiji veceras
isplezila sam se zivotu,problemima i zlobnim ljudima!!!rekoh vam da mi je danas bio
ddiiivann i radostaaan daaaaan!!!!!!!
zmajce,pozzzz....cekamo ostale!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
sludjena mama
- Stalni član

- zmaj76
- Stalni član

- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
divan ,divan...dan...sludjena mama napisao:sludjena mama napisao:
ttcccc uzas,citiram samu sebe:
malo pojasnjenje,da me neko ne shvati pogresno(narocito ovi sporiji veceras)
isplezila sam se zivotu,problemima i zlobnim ljudima!!!rekoh vam da mi je danas bio
ddiiivann i radostaaan daaaaan!!!!!!!![]()
zmajce,pozzzz....cekamo ostale!!!
ma neki spori morali da odgledaju serije,survivor,pa domačice...ccc
- Dj.Olivera
- Stalni član

-
sludjena mama
- Stalni član

-
hunter
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Snovi su prirodna pojava, nekad mogu biti lepi, a nekada i ruzni! NEkad i lepi i ruzni
Sanjam nocas kako je dosao Deda Mraz kroz odzak, malo se namucio jer sam ga betonirao da mi od komsije ne dolaze arome samacke kuhinje - penzioner covek... Doneo paketic, zapalio, ja otvorim kad u njemu moj omiljeni Blaserf2. Promrmlja Mraz nesto (nisam ga ni slusao, slusao sam kliktaje blasera) i zapali kroz vrata, da se ne lomi na krljotine betona u odzaku.
Spavao sam andjeoskim snom grlivsi Blasera.
Tek se javlja jedan namcor, cudan ali drag cikica i gromoglasno zbori:
Druze moj, kretencino, zar si zaboravio da su gladni vuci izjeli Deda Mrazove irvase godinu dana pre nego sto ih je lovac pobio i spasao ti tvoju crvenkapicu. Otada je Deda Mraz dosao svega 2-3 puta, nevidljvo sitan, skrhan od godina. To je bilo skote pre 25, a ti prdis 32, Deda je odavno zanemocao i nemoze on bre kroz toliki sneg bez irvasa sto ih vuci izjese. U neverici i besu, hvatam blaser za rucku, ma sad cu ja njemu, kad zazvoni sat u 5 i 30, a moj blaser vice, ustaj kretenu, vreme ti je da krenes i rmpas svojih 12 sati, na promaji i hladnoci, da farbas svoju jebenu kucicu! I skidaj ruku s mog dupeta!
Sanjam nocas kako je dosao Deda Mraz kroz odzak, malo se namucio jer sam ga betonirao da mi od komsije ne dolaze arome samacke kuhinje - penzioner covek... Doneo paketic, zapalio, ja otvorim kad u njemu moj omiljeni Blaserf2. Promrmlja Mraz nesto (nisam ga ni slusao, slusao sam kliktaje blasera) i zapali kroz vrata, da se ne lomi na krljotine betona u odzaku.
Spavao sam andjeoskim snom grlivsi Blasera.
Tek se javlja jedan namcor, cudan ali drag cikica i gromoglasno zbori:
Druze moj, kretencino, zar si zaboravio da su gladni vuci izjeli Deda Mrazove irvase godinu dana pre nego sto ih je lovac pobio i spasao ti tvoju crvenkapicu. Otada je Deda Mraz dosao svega 2-3 puta, nevidljvo sitan, skrhan od godina. To je bilo skote pre 25, a ti prdis 32, Deda je odavno zanemocao i nemoze on bre kroz toliki sneg bez irvasa sto ih vuci izjese. U neverici i besu, hvatam blaser za rucku, ma sad cu ja njemu, kad zazvoni sat u 5 i 30, a moj blaser vice, ustaj kretenu, vreme ti je da krenes i rmpas svojih 12 sati, na promaji i hladnoci, da farbas svoju jebenu kucicu! I skidaj ruku s mog dupeta!
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
-
sludjena mama
- Stalni član

- Dj.Olivera
- Stalni član