Prirodnim okruzenjem do zdravlja

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

http://www.youtube.com/watch?v=wlBEKm2T2yc

Sve sto sam napisao je glupost sem onog na ortopediji!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

lovac,nemoj da ides,sve ti je oprosteno!!!!! :cry:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Mozda cu zvucati kao uvredjena snajka, vredjao sam i ja, mozda cu opet... Nikad me niko nije obrisao kao Tamara, za DA baletu! A na ortopediji... o da, da sam ga ja ubo, ne bi se ustao! Pozzich!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Rile1987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 3:25 am

Post od Rile1987 »

*hunter

Vidim da nisi normalan. Aj da si jedanput napisao, nego vidim sad me reklamiras i ovde! Ja sam tu povredu dobio, tako sto su me napala tri lika bez razloga... Tvojom recenicom vredjas mene, moju situaciju, a najvise moju licnost. Zivot mi je bio u opasnosti, i da nisam odmah reagovao, iskrvario bih. U datoj situaciji ja sam se poneo vise nego nadljudski...

Tako da sledeci put kada pritisnes ono magicno "posalji" dugme, molim te razmisli barem malo.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Rile1987 napisao:*hunter

Vidim da nisi normalan. Aj da si jedanput napisao, nego vidim sad me reklamiras i ovde! Ja sam tu povredu dobio, tako sto su me napala tri lika bez razloga... Tvojom recenicom vredjas mene, moju situaciju, a najvise moju licnost. Zivot mi je bio u opasnosti, i da nisam odmah reagovao, iskrvario bih. U datoj situaciji ja sam se poneo vise nego nadljudski...

Tako da sledeci put kada pritisnes ono magicno "posalji" dugme, molim te razmisli barem malo.
Sokole, nijesam neprijateljski raspolozen nochas, hvala ti za ono nenormalan - ja ti to ne bi nikad rekao, mozda si zato izboden! Vidim, mozda smo i zemljaci, pa ako mogu pomoci... Ne znam sta te uvredilo, zao mi je sto si bio zrtva, kazem da si srecan sto ja tu nisam imao udela, jer se sigurno ne bi ustao, narochito posle nenormalnosti! Ako mogu pomoci, tu sam Sokole!

Eh da, mislim da si fulao temu :wink:

Terorizam je bolest, pozovite doktora!
Rile1987
Novi član
Novi član

Post od Rile1987 »

Covece ti si u 3 posta do sada rekao kako bi me boo nozem! I bio uspesan u tome!
Mislim da imam puno razloga da se uvredim.

A ovo za temu - posto ne razumem sta si napisao, ako si mislio da je offtopic, ne brinem se ja jel kako vidim u ovoj temi nema P od prirodnog okruzenja.[/code]
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Rile1987 napisao:Covece ti si u 3 posta do sada rekao kako bi me boo nozem! I bio uspesan u tome!

A ovo za temu - posto ne razumem sta si napisao, ako si mislio da je offtopic, ne brinem se ja jel kako vidim u ovoj temi nema P od prirodnog okruzenja.[/code]
Mladicu, vredjas me! Zabole mene da tebe bodem, bar mislim da nemam razloga ni motiva! Saberi se majo, pa da sutra nastavimo!
Rile1987
Novi član
Novi član

Post od Rile1987 »

Zaboga! Gde sam te sada uvredio?!?!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Boze, ovaj me i iznervirao... saljem mu PM, zelim da mu pomognem, a on me popljuvao!
Kao ja njega 'ocu da ubodem...
Pravazisao sam to!

S dobrom voljom, zelim mir i srecu forumashima, narochito Zmajcheku i meni :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Rile1987 napisao:Covece ti si u 3 posta do sada rekao kako bi me boo nozem! I bio uspesan u tome!
.[/code]
Mislim da to nisam napisao, jer te ne bih boo. Ne bih te chak ni bo! I zabole me za noz, mrzi me cak i zeca drati njime! Kazem da si srecan momak jer hodas, a booli ili su te boli!
Zavrsavam diskusiju u nadi da sam ti pojasnio na PM!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Da resim problem!
Rile misli da ja imam nesto protiv njega, a ja nemam! Rile misli i da bi ga ja boo, a ne bih! Rile je uvredjen zbog cinjenice koju sam izneo, da sam ga ja ubo ili uboo da se ne bi digao!!! Time sam hteo Riletu objasniti da nije sve tako crno. Daleko od toga da je lepo sto je momak uboden! Rile mladichu, decenija je izmedju nas, poslusaj savet, konusltuj fizijatra i zivi zivot bez nozheva!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Rile se odljutio! Zmajchek, gde si?
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

http://www.youtube.com/watch?v=LKRaXPYSzKY

samo da se javim...u prolazu...

:wink: