Prirodnim okruzenjem do zdravlja

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

tamara breeeeeeejjj :lol:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Tamaraaaaaaft :o :lol: Sluđenice lepo sam ti rekla da joj ne sipaš više ali ti zapela... :o :lol: :lol: :lol:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

tanja68 napisao:Svaka cast ako si sve ono iscitala :wink:
ne hvali me dok ne saznas celu istinu-nisam sve.....a i ne razumem onaj jezik :wink:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

tamaraft napisao:Ide chovek kroz shumu i naidje na raskomadano telo mushkarca, krv na sve strane...ide dalje i naleti na zensko telo isto rakomadano, fali ruka, glava, pored telo malog dechaka, polupojedeno...ide dalje kad na jednom kamenu devojchica krvava ali nepovredjena i plache ko kisha.

Pridje joj pa je pita: "Sta se desilo?"

Devojchica odgovara jecajuci: "Celu porodicu mi je rastrgao medved...jako sam tuzna..."

A chovek krene da otkopchava shlic i vadi onu stvar i kaze: "E danas bash nije tvoj dan!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odvratan je al ja umreh od smeha od kako sam ga chula :)
:roll: :evil:

Sunce ti 'bem, sta ti bi Tamara :o :o :o Nikad ovo od tebe ne bih ocekivao, narocito ne ovoliki smeh...
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

O evo ga i Hunter :P Dobro dosao :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Dje s mala, davaj pazar!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Nema :roll: Ja sinoc sve dala na muziku :oops: ,Ko ti je kriv lepo sam rekla da mi ne dajete pare u kafani :wink: sad kako doslo tako i otislo :P
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ajooojj, majko moja...
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Nemoj sad ovo ili ono nego priznaj sto ti ne postavi sliku :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Koju sad sliku???
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Aaa, tu sliku :lol: :lol: :lol: Ma glupo mi da se qrcim, to je ko da dermatolog pokazuje svog pacijentu koji ima problem! Ako nekog bas zanima, moze samo u 4 oka (ili u 2 ) :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Hiiiiii mislis da cu sad ja da se provaljujem ovde :wink: Lepo se seti sta si komentarisao sinoc :o . Celo sam se vece smejala tome :P
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Aaa, tu sliku Ma glupo mi da se qrcim, to je ko da dermatolog pokazuje svog pacijentu koji ima problem! Ako nekog bas zanima, moze samo u 4 oka (ili u 2 - ja cu da zazmurim)
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Mozda nekog i zanima :wink: meni je bilo dosta i ono sto sam videla :roll: a jos je veci fazon bio sto ja nism imala pojma o cemu se radi pa sam imala sta i da vidim kad sam otvorila link :P
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

tanja68 napisao:Mozda nekog i zanima :wink: meni je bilo dosta i ono sto sam videla :roll: a jos je veci fazon bio sto ja nism imala pojma o cemu se radi pa sam imala sta i da vidim kad sam otvorila link :P
Auuu muko moja, ja bi ga odsjekao da je moj... stvarno uzasno! Kad sam vidio tu sliku, zakleo sam se na vernost Trojancima!
Inace, bilo je ovde i grdjih linkova :evil:
Zaključana tema