Za sve je krivo pushenje!
U jednoj ruci sam drzala cigaretu, u drugoj varjachu...Dan lep, prozor otvoren, chujem neshto mi zuji oko glave. E vidim da je uletela ona leteca buba "smrdljivi martin"! Zama`nem varjachom, ubijem skota, ali kugla se zadrma i vidim da ce da padne, ali cigaretu ne ispushtam iz ruku, a ni varjachu (pa ipak sam jedna praaavaaa domacica ). Eto tako je bilo dana gospodnjeg ovog...e a onda uzmem usisivach..i "rikne" mi u rukama Eno sada neshto vonja i pushi se! Ooooo pa to je testooooooooooooooooooddddddddoooooooooooooooohhhhhhhhhh
sanyalica napisao:Za sve je krivo pushenje!
U jednoj ruci sam drzala cigaretu, u drugoj varjachu...Dan lep, prozor otvoren, chujem neshto mi zuji oko glave. E vidim da je uletela ona leteca buba "smrdljivi martin"! Zama`nem varjachom, ubijem skota, ali kugla se zadrma i vidim da ce da padne, ali cigaretu ne ispushtam iz ruku, a ni varjachu (pa ipak sam jedna praaavaaa domacica ). Eto tako je bilo dana gospodnjeg ovog...e a onda uzmem usisivach..i "rikne" mi u rukama Eno sada neshto vonja i pushi se! Ooooo pa to je testooooooooooooooooooddddddddoooooooooooooooohhhhhhhhhh
Tanja ti si večeras dežurna! Naruči vino za sluđenicu, meni pel..sokić , Sanjalici neku radžu, Jesy obezbedi "čajnu", Hunteru pa da se okupimo oko lomače i napravimo feštu
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Čet Feb 05, 2009 8:12 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
sanyalica napisao:Za sve je krivo pushenje!
ma tebe sanyalice mnogo vole te bubachke i leptirici ma ti si se bre sama urekla zato shto nisi zvala da probamo....nego samo si nam dala recept....ali...
bravo za tebe sve si to odradila a cigaretu nisi ispustila a shta mislish i da ti je cigareta ispala na tepih nedaj Bozhe....
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Dj.Olivera napisao:Tanja ti si večeras dežurna! Naruči vino za sluđenicu, meni pel..sokić , Sanjalici neku radžu, Jesy obezbedi "čajnu", Hunteru pa da se okupimo oko lomače i napravimo feštu
mene boli glava danas sam popila i bilo mi je muka,a vas nema da vidite shta je samnom....moracu da treniram za zhuraju
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema