Selo Jasikovo - Homoljske planine - Srbija kliknite
Znam...znam...ostali ste bez reci ..a cist vazduh ...a negativni joni ...a odmor za oci...Da je u drugoj zemlji odavno bi postali ovi krajevi klimatske banje... dace Bog ...nadam se...))
Uzivajte R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.))
Zelenooka (dvadesetogodisnjakinja):)))( u zagradi -martat)
Daaa..naravno i vezbanje...Postavi jos jednom slicku sa prve strane ove teme ...i vezbaj...vezbamo...( mislim na foto onog malca sto se guzom zalepio za loptu i djipa:)))
Valjda ce koristiti i Dj.Oliveri " koja se bas direktorski ponasa " od kako je diplomirala...Ma sigurna sam da danas nije ni odila na poso:)))
Ustaj Dj,Olja ...vezbaj ...po komandama zelenooke tvoje cerke ( koliko znam pristala je da joj budes mama )))Danas se djeca pitaju(citaj komanduju)...roditelji samo slusaju...vezbaju i daju djenge hahaha
Poz R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.))
mislimsvojimmozgom napisao:Selo Jasikovo - Homoljske planine - Srbija kliknite
Znam...znam...ostali ste bez reci ..a cist vazduh ...a negativni joni ...a odmor za oci...Da je u drugoj zemlji odavno bi postali ovi krajevi klimatske banje... dace Bog ...nadam se...))
Uzivajte R.
MSM očekivala sam da ćeš reagovati na naše pisanije o pušenju i nisam ostala bez reči . U pravu si za čist vazduh, odmora za oči , ali u nažem okruženju ima mnogo gorih stvari od negativnoh jona ( znaš o čemu pričam) koje treba rešavati. Do tada će zabrane ovog tipa biti samo "zabrane na papiru"...barem za mene Pooz do kuckanja u sitne sate!