Prirodnim okruzenjem do zdravlja

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Zasto da kuliram, moja funkcija je ovde odavno savetodavno edukativna sa najboljom namerom!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

To si pokazao pozivajuci nas da se nasmejemo necijem problemu!
Postedi me citiranja :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

martat napisao:To si pokazao pozivajuci nas da se nasmejemo necijem problemu!
Postedi me citiranja :wink:
Sad ja ne razumem srpski, sludela si me ovolikim latinskim :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Svoje tvrdnje potkrepljujem cinjenicama.Meni je zasmetalo,pa zato kazem.Kome je bitno-shvatice.Mrzi me da citiram,znacilo bi da te podrzavam.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ok, Martat, neznam sta ima da ti smeta, sve sam naveo iz licnog iskustva i jos jedan znacajan detalj:
cit:
hunter napisao:Na kraju krajeva, ako mislis da ima bolje, promenis posao! U Srbiji ima radnih mesta, ali nema radnika! Mislim, ima ih, ali bi svi da sefuju!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Cuisvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Hmhhh, slazem se snajke! Kod zena me je uvek palila ta njihova mistika, odnosno nemogucnost da ih razumem :D U to idem kod gospodje :wink: Sutra ce ti napisati zahvalnicu, pretpostavljam!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

hunter napisao:Hmhhh, slazem se snajke! Kod zena me je uvek palila ta njihova mistika, odnosno nemogucnost da ih razumem :D U to idem kod gospodje :wink: Sutra ce ti napisati zahvalnicu, pretpostavljam!
Ucinih dobro delo :D
Evo ti prevod

Svaki čovek može pogrešiti, ali samo budala u zabludi može istrajati
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Slozio sam se sa tim snajke! Samo nisam skontao sustinu zasto ti pises!
j*** ga i ko ne zna latinski, snaci ce se! Zna googlati, a i mika Antic se se raspisao, 'ebo li ga patak, pa jos okacili na google!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

hunter napisao:Slozio sam se sa tim snajke! Samo nisam skontao sustinu zasto ti pises!
j*** ga i ko ne zna latinski, snaci ce se! Zna googlati, a i mika Antic se se raspisao, 'ebo li ga patak, pa jos okacili na google!

Vidis kako si ti bistar,samo kada hoces :D
Prvi si poceo,ja se samo nadovezah :D
Laku noc i pozz gospodju :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Okic, pozz i ona tebe :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

martat napisao:
hunter napisao:Slozio sam se sa tim snajke! Samo nisam skontao sustinu zasto ti pises!

Vidis kako si ti bistar,samo kada hoces :D
Da tebe ne upoznah, nikad ne bi sazreo, i dosao do tog saznanja! Hvala ti sunce sto me prosvetli! Imas dagnje na buzaru kad pozelis... ja spremam, a skwo toci rujno vino :wink:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

hunter napisao:
zmaj76 napisao: I od tada svako govno može biti šef...
:lol: :lol: :lol:

\
p.s.
baš je dobro biti go***,ovaj,mislim šef!!!
:lol:
:wink:
Hvala snajke, hvala!
MA SLUŠAJ BRE TI PALJEVINO MUŠKA !!!
KAO PRVO,TO JE ZEZ PRE SVEGA NA MOJ RAČUN-JER SAM I JA ,NEKI,ŠEF,OD SKORO...
A KAO DRUGO...
ŠTO MENJAŠ POTPIS???
:lol:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

samo još ovo,ja sam kao njihova bivša koleginica pokušala sa svima da budem ok,da ih privolim da budemo tim i da sve rešavamo kao tim,ali ja imam posla sa lopovima i patološkim lažovima,i obzirom da sve vreme hodam po misnkom polju,a ja kakva sam ,rasla pod staklenim zvonom,učim...kako ,šta,gde...ali zna samo sigurno,skoro mi jedan kolega reko da sam luda..između ostalog...i nije pogrešio...mnogo,samo ne zna koliko sam luda i na šta sve spremna,možeš da me gaziš,do iznemoglosti...ali kad poludim...skoro 5 god .radim s njima,videli su me u afektu ali skroz ludu...još ne,ali će uskoro.
I hunteru,tvoj stav je skroz ok ,niko ne spori da nisi u pravu,ali j*** ga ipak ti imaš mnogo veće životno iskustvo ,a život je najbolja škola!!!
i mojne da skačeš,ako sam dobro skontala,to je zbog mog posta o šefu,gotivan si mi ,stvarno...iako nam se life style mnoooogo razlikuje...
:wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

E 'ebo te, vise nisam samo zaljubljen, sad sam i odusevljen i ocaran, prosto nemam odgovor, vec samo konstataciju... Polako me bacas u trosak!

Slika

Slika

E sad zamisli, ovo je zmaj sa jednog restorana na vodi koji je izgoreo, a ja sam ga nasao u jednom kineskom fast foodu. Tip nece da ga proda, a ja hocu da ga kupim i necu da ga pitam za cenu!

Obozavam te!
Zaključana tema