KAKO JE DOBROOOO !!!!!!!
OLJA TI SI GENIJE!!!

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
pa dajte meni jednog!!!Dj.Olivera napisao:Jesy prava si! Šta je tvoje to je i mojejesy napisao:Dj.Olivera napisao:Jesy jesi li sigurna da tvoj muž ne ume sa PC? Dobila sam pp..rekla bih da je od njega...znam čoeka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nema pojma,juuu shto volim
![]()
![]()
![]()
Zmajček vidiš li ti ovo? Ne odričem se samo ja mm...
![]()
Ja sam ti poklonila Breda..ako uspeš da se izboriš sa Martat ( i njoj sam ga obećala) a imaš i ...znaš već...zmaj76 napisao:pa dajte meni jednog!!!Dj.Olivera napisao:Jesy prava si! Šta je tvoje to je i mojejesy napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim stvaaarnoo..
tako se lako razabacujete...
a ha,taman da vadim * SPAM * pa u Afriku...i da ponesem kupaće gaće...Dj.Olivera napisao:Ja sam ti poklonila Breda..ako uspeš da se izboriš sa Martat ( i njoj sam ga obećala) a imaš i ...znaš već...zmaj76 napisao:pa dajte meni jednog!!!Dj.Olivera napisao: Jesy prava si! Šta je tvoje to je i moje![]()
![]()
mislim stvaaarnoo..
tako se lako razabacujete...![]()
ma poslacemo ti na pp neko mushko,mozhe li???ali moje mishljenje ipak je bolje da se snadjesh sama.zmaj76 napisao:pa dajte meni jednog!!!Dj.Olivera napisao:Jesy prava si! Šta je tvoje to je i mojejesy napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim stvaaarnoo..
no frks,jesy!!!jesy napisao:ma poslacemo ti na pp neko mushko,mozhe li???ali moje mishljenje ipak je bolje da se snadjesh sama.zmaj76 napisao:pa dajte meni jednog!!!Dj.Olivera napisao: Jesy prava si! Šta je tvoje to je i moje![]()
![]()
mislim stvaaarnoo..