Jbg Zmajček uopšte nisi IN Klonirani je moj i ne pipaj inače ti neću dati kojputer koji radi na kurblu....
Martat draga tebi ću reći koje dumge treba da pritegneš kada treba da isključiš mm
Dj.Olivera napisao:Jbg Zmajček uopšte nisi IN Klonirani je moj i ne pipaj inače ti neću dati kojputer koji radi na kurblu....
Martat draga tebi ću reći koje dumge treba da pritegneš kada treba da isključiš mm
Dj.Olivera napisao:Jbg Zmajček uopšte nisi IN Klonirani je moj i ne pipaj inače ti neću dati kojputer koji radi na kurblu....
Pažljivo slušaj Prvo pritegneš ono belo dumge u desnom uglu, povučeš ručku u donjem levom uglu, sačekaš 2 minuta pa pritegneš crveno u sredinu. Izbrojiš do 10 ...ponovo belo i gotovo
Dj.Olivera napisao:Pažljivo slušaj Prvo pritegneš ono belo dumge u desnom uglu, povučeš ručku u donjem levom uglu, sačekaš 2 minuta pa pritegneš crveno u sredinu. Izbrojiš do 10 ...ponovo belo i gotovo
Jednostavno jel da?
Znaci prvo pritegnem,pa povucem,pa sacekam,pa opet pritegnem,pa opet stisnem??I to je to?
OK!!!!
hahaha...Zmajček je u pravu Pusti nju da otvori čiki dok se ti i ja ne dogovorimo oko detalja Jbg...ipak je mm u pitanju Šta ako pritegneš pogrešno dugme