Prirodnim okruzenjem do zdravlja

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Kako da spavamo od takve buke? Tiše malo breej :lol: Opet si pila pivce? :o :lol: :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

E imash jednog pacijenta na Pitanjima i odgovorima :lol: :lol: :lol:
Ima problem sto mu nece da stane, da bi moglo da prestane :roll: :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: Videla i ja :lol: Što si taka? Nije njemu lako...neće da stane.... pravo:lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Eee, zeno moja, na poslu je ok, osim sto me danas mobingovao ovaj mali, koji je dosao da mi "pomogne" iz Banja luke, a naqrcen sam ceo dan, pa sam ga diplomatski otresao s one stvari i rekao nesto u stilu, m'rs u tri lepe, samo na finjaka! Onda se zamalo rasplakao, pa mi je rekao da ce sve napisati u izvjestaju direktoru, a ja sam mu rekao da sam ja vec sve napisao i da mi izvestaj o njegovom radu ima 4 strane, mahnuo nekom ponudom od dobavljaca i rekao da su dve stranice o njegovim manama :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Hm..zloćko :evil: :lol: :lol: :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

NEma mi moje ljubavi :cry: ,a ja bas hteo da joj dokazem da je irvas odstreljen, a da je deda mraz kidnapovan (pokloni poslati u magacin da istovaraju keramicke plocice :lol: )

Evo ga i dokaz, Deda mraz u mojoj kucici!

Slika

A ne ovo je seka mrazica u kaficu sa kitom u ruci, mislim, kiti kafic

Slika
Evo ga i deda, zahvalan sto sam mu makao irvasa i rasteretio ga dzaka od 270 kg poklona za vas 3! Simpa dekica, mada ima glas kao sef odela za namestaj :roll:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

E a mozda je taj tvoj mober ovaj sa problemom na Pitanjima i odgovorima? :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

270 kg poklona za nas 3? :o Koga si izostavio? Nas je 5? :o :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ja sam samo trojicu nasao u dzaku!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: Ko prvi džaku...njegov poklon :wink: :lol: :lol: :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Dragi deda Mraze,
Mora da si iznenaden što ti pišem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodišnjim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl, rolere, Matchbox pistu s auticima i Sony Playstation. Rasturao sam se od ucenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a cak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji ucenik u razredu, a osvojio sam i prvo mesto na republickom takmicenju mladih matematicara. U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komšije da ne pominjem. Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to preživeo. Cak sam i bakama i dedama pomagao da predu preko ulice i dobio znacku "Najbolji mali policajac". Pošto iz navedenog i najveca budala može da zakljuci da sam tokom cele prošle godine bio decak za primer, sada bih želeo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:
Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo, jebale te carape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke. Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi? Zar misliš da sam se ja cele jebene godine mucio i trudio nizašta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, picka ti lepa materina, a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih vec ima tri, keva mu se kara sa šefom pa zaradila, j*** ga... Nemoj slucajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju kucu. Sjebacu te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena cu kobasice da napravim, pa ceš morati peške do jebenog Severnog Pola, isto kao što sad i ja pešacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u k**** Deda Mraze i samo da znaš da ja sve pamtim a sledece godine cu ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati.

S ljubavlju,
tvoj Perica
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

:D :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Oh odoh da opravdam svoje ime i nadimak, tj.da sanjam i spavam :D
Laka vam noc :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Lep san zeno!
Zaključana tema