preparati za mrsavljenje

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
snezzana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 06, 2006 10:12 am

Post od snezzana »

da li se moze smrsati dijetom sa koriscenjem algi, nesto sam o tome cula ali ne znam gde se alge mogu kupiti i kako se koriste. mislim da ih reklamira i bozen ali ne bih nista koristila od njenih proizvoda. pozdrav
Trinity
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 06, 2006 2:48 am

herbalife

Post od Trinity »

Mene interesuje gde se mogu nabaviti Herbalajf preparati, i da li mozda znate cenu.
jana23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 1:43 pm

Post od jana23 »

ja sam herbalife nabavila preko jedne prijateljice to ne mozes kupiti nigde u slobodnoj prodaji , kako bih ti najlakse objasnila :roll: dobijes 4 kutijice u jednoj je zamenski obrok biras ukus cokolada,vanila,jagoda,tropsko voce,kapucino, u drugoj kutiji protein puder koji odrzava tonus misica da ne bi omlitavila kad smrsas u trecoj je multivitamin kompleks i u cetvtoj biljna vlakna koja regulisu metabolizam i rad creva to sve zajedno kosta oko 130 evra i traje ti mesec dana , ja sam to prvenstveno kupila zbog loseg zdravstvenog stanja a usput sam smrsala 14kg za 2 meseca sto nikada pre nisam uspevala a koristila sam razne dijete kojima sam unistila zdravlje pa sam i u vezi ovoga na pocetku bila uplasena i skepticna ipak hvala bogu ispalo je fenomenalno osecam se odlicno a krvna slika mi je nikad bolja
edelina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

oprez

Post od edelina »

Mesecno je dozvoljeno mrsaviti tri meseca!!!! Za vase zdravlje nije dobro vise od toga! Sve sto je brzo to je i kuso! Od tableta preporucujem Tanana pastile!
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm

Post od skorpija_jarac »

ja sam pre 4 godine fino smrsala uz pomoc chitosana, firme Ivancic i sinovi...

u medjuvremenu sam se opet ugojila, nisam pazila, dosta sedim, malo se krecem... jedem sve i svasta...

sad sam opet na tom chitosanu, obogacen je vitaminom C i verujem da nije stetan po zdravlje.
beba 81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 13, 2006 1:19 pm

Post od beba 81 »

Da li je neko koristio neki od bioklinikinih preparata za mrsavljenje? Posebno me zanima BROMELIN , enzim za varenje koji je na reklamama CUDOTVORAN!!!!!
ms
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 13, 2006 7:35 pm

Post od ms »

beba 81 napisao:Da li je neko koristio neki od bioklinikinih preparata za mrsavljenje? Posebno me zanima BROMELIN , enzim za varenje koji je na reklamama CUDOTVORAN!!!!!
:roll:
ms
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 13, 2006 7:35 pm

Post od ms »

pozdrav svima!!!evo skupih i ja hrabrosti dan pocnem sa neera dijetom!priznajem da mi ne ide basnajbolje,boli malo glava,osecaj hladnoce?kakvo iskustvo imate sa neerom i da li je neko od "korisnika"neere uuzimao onu slanu vodu???pozz :roll:
Vladimir M.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 13, 2008 9:40 am

Re: oprez

Post od Vladimir M. »

edelina napisao:Mesecno je dozvoljeno mrsaviti tri meseca!!!! Za vase zdravlje nije dobro vise od toga! Sve sto je brzo to je i kuso! Od tableta preporucujem Tanana pastile!
??? koliko meseci može da se mršavi nedeljno? Može li možda da se dnevno mršavi 12 dana?
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

ja sam pio zeleni caj i smrsao 2 kg.
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

beba 81 napisao:Da li je neko koristio neki od bioklinikinih preparata za mrsavljenje? Posebno me zanima BROMELIN , enzim za varenje koji je na reklamama CUDOTVORAN!!!!!
Sta ce ti enzim za varenje ako imas normalnu stolicu, idi pitaj doktora pa onda uzimaj enzime.
Jeeej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 11:12 pm

Post od Jeeej »

Ja sam pocela sa Herbalife-om pre nekih 2 meseca i skinula sam za manje od mesec dana 4-5 kg i holesterol mi se smanjio sa 30 i nesto na 28% masti i jako sam zadovoljna. Uzela sam vlakna za regulaciju metabolizma i sejk od vanile, a neke druge multivitamine u apoteci i to me je kostalo 6 i nesto hiljada, mada se i isplati jer ne gladujem uopste, a kilogrami se tope i osecam se super. Ako nekog zanima, mogu da mu javim gde da nabavi nesto iz programa. Ima i kozmetike za sve tipove koze, razne cajeve i ostalo
Samo prolazim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 28, 2008 10:33 am

Post od Samo prolazim »

Joj ljudi gojaznost se leci fizickom aktivnoscu i pravilnom ishranom! Ne znam nikoga ko je u tome bio istrajan da nije uspeo!!!

A sto se tice preparata, mislim da je 99% prevara. Najmanji je problem sto nece doneti zeljene rezultate, vece pitanje je sta zapravo unosite u svoj organizam i koje su posledice (steta) toga!

Kao ona vlasnica Bozena, reklamira No. 1 preparat za mrsavljenje, a vec sto godina ima 500 kila!
duska-kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2009 5:45 pm

dijeta

Post od duska-kg »

Koristila sam herbalajf preparate ali meni nisu pomogli. aaaaaaaaaaverovatno zbog disbalansa hormona.
treba mi pomoc strucnjaka.
emaw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 10, 2009 5:18 pm

Post od emaw »

molim vas da li neko nesto znz o xenikal tablrtama kakve su da li stete po zdravlje
Odgovori