Pitanje za >>>> NikolaK-a <<<<
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- harry_mason
- Aktivan član
a ko bi uopste normalan pristao da svoje telo izlozi takvom soku??? vala da nema trunke hemije tu ti i neverujem, jer da nema ni grama hemije zasto bi se uopste pakovalo u tabletama, da su samo biljke u tim kapsulama odavno bi im "prosao rok trajanja" a da nema hemije. ista pricao kao i bozen (100% prirodno i na bazi algi, bla bla bla...). Do sada sam naleteo na stotine sajtova koji garantuju da su njihovi proizvodi 100 % prirodni, jaoj ko jos pada na deciju propagandu. Samo ne mogu da verujem dokle ljudi daleko mogu da odu i sta sve nece probati samo da izgube 7-8kg za 15 dana...
- harry_mason
- Aktivan član
ok pogresio sam, nisu tablete nego su kapsule (nije sija nego vrat). i ne mrze me ni da procitam, vec sam nesto i listao ali sigurno necu nista PAMETNO tamo procitati. Cudi me samo kako se ovakve stvari mogu preporucivati na medicinskom forumu !?!?!? ova dijeta se ne razlikuje ni od jedne drugo sto se tice hrane, svaki ali svaki nutricionista ili svaki sajt preporucuje istu ishranu (riba, bareno meso, salate, paradajz, mineralna voda, kafa....) ali stvar je u tim "kapsulama" koje ti nakog konzumiranja regulisu tzv "jo-jo" efekat naredne 2-3 godine ?!?!?!? ti oces da me ubedis da je to iole prirodno?zdravo?
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
C C C NEMAM RECHI!!!!
Kakav je ovo nachin da se multilevel kompanija ovako ubacuje na medicinski forum??? Dovoljno mi je bilo da na tom Nikolinom sajtu vidim punu shaku novchanica u apoenima od po 5 eura, pa da ppzdm totalnooo!
Alo bre! Imam decu, sportiste, i sad sam zamislila kako mi krelci namamljuju decu na te mamipare! Ajde i da su bezazlene, nego shtetne za zdravlje! Nego, lepo ti nestani odavde da te nashe ochi vishe ne vide, ni tebe ni tvoj SHIT od proizvoda za koje neces da kazes ni od chega su napravljeni.
bash sam ljuta, ovo je katastrofalno!!!

Kakav je ovo nachin da se multilevel kompanija ovako ubacuje na medicinski forum??? Dovoljno mi je bilo da na tom Nikolinom sajtu vidim punu shaku novchanica u apoenima od po 5 eura, pa da ppzdm totalnooo!

Alo bre! Imam decu, sportiste, i sad sam zamislila kako mi krelci namamljuju decu na te mamipare! Ajde i da su bezazlene, nego shtetne za zdravlje! Nego, lepo ti nestani odavde da te nashe ochi vishe ne vide, ni tebe ni tvoj SHIT od proizvoda za koje neces da kazes ni od chega su napravljeni.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
- Kontakt:
Nemoj molim te da puknes od besa! bas ne bi bilo lepo! proizvodi su biljni i nisu moji vec ruski. uopste nije poenta proizvoda da resavaju debljinu, nego pomazu kod zdravstvenih problema. sve u svemu apoteke imate bukvalno na svakom cosku pa lepo posto sam ja mafija a oni prodaju prave stvari, lepo kod njih da ne bi pukli od besa. samo mi jedna stvar nije jasna kako bre ne resiste vase probleme pored tolikih apoteka??? jos nesto sto se mlm-a tice, ako vec nemas nesto sto valja(proizvod), sve se to urusi kao kula od karata.
Ma ne reci ti nama br kalorija koji se unese?MARS napisao:I ja to sve vreme pricamNikolaK napisao:Ne znam, ali moze da se izracuna. najbitnije je da se skinu kilogrami i nema jo-jo efekta kao kod drugih dijeta. imamo vec vise od 20 rezultata i nema sanse da se ne izgubi 5-8kg. moram jos nesto da kazem iritiran nekim komentarima, toliko se nudi dijeta na trzistu, ljudi gube zdravlje (zadnja 2 meseca sam video 3 anoreksicne osobe) i sta reci-zar je hriscanski preporucivati ljudima nesto sto se zna da im nece pomoci i jos im narusiti zdravlje??, nego ti nama reci koliko kalorija se unosi i ostale podatke tehnicke prirode pa da vidimo jel zdrava ili nije jednom za svagda ili je bacanje para.
![]()
![]()

Jesu skinuli u isto vreme naslage sala sa delova tela, a i covece ti prodajes ti onda i izracunaj, mi "potencijalni kupci" smo tu da kritikujemo i da postavljamo pitanja i polemike na koje si ti duzan kao trgovac da odgovaras.NikolaK napisao:Stvarno nemam druga posla! uzmi pa izracunaj ako te toliko zanima. inace imam vec vise od 30 rezultata i SVI su skinuli min. 5kg.!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
- Kontakt:
Daj bre ko vas tera na bilo sta, a kamoli neku hemiju! ja nisam lekar da distribuiram lekove i na kraju opet vam ponavljam, posto sam ja mafija vi lepo u apoteku................. nisam ja trgovac vec samo gledam da dam neki pametan savet, ako to nekog zanima! pomogao sam vec mnogim ljudima da povrate zdravlje i oni su mi zahvalni, ja nisam od onih sto misle da je NEKO DRUGI ODGOVORAN ZA NJIHOVO ZDRAVLJE!!
DIJETA KLINIKE MEJO
U svetu poznata klinika Mejo, na kojoj su se od gojaznosti ili bolesti zavisnosti lecile mnoge holivudske dive (Liz Tejlor, Lajza Mineli..) obelodanila je originalnu dijetu, koja pomaze da se skidaju kilogrami. Strogim postovanjem za 14 dana gubi se 7,5 do 10 kg. Morate se pridrzavati redosleda i kolicine namirnica, jer u telu izaziva hemijski proces.Gde nisu navedene kolicine odredite sami,proizvoljno.
DORUCAK - svaki dan isti - polovina grejpfruta, 3 meko kuvana jajeta, crna kafa
1.DAN
Rucak - 1 grejpfrut, 2-3 meko kuvana jajeta, baren spanac i crna kafa
Vecera - 3 meko kuvana jajeta, mesana salata i 1 tost
2.DAN
Rucak - 1 grejpfrut, 2-3 jajeta, baren spanac, crna kafa
Vecera - veliki stek, masline, zelena salata
3.DAN
Rucak - 2-3 meko kuvana jajeta, paradajz, baren spanac i crna kafa
Vecera - ovcji kotlet, krastavac i paradajz
4.DAN
Rucak - 1 grejpfrut, mesana salata i crna kafa
Vecera - 2-3 jajeta, 1 tost, mlad sir
5.DAN
Rucak - 1-3 jajeta, baren spanac i crna kafa
Vecera - mesana salata, pecena riba u foliji ili na rostilju (nikako przena ili pohovana)
6.DAN
Rucak - vocna salata bez secera
Vecera - veliki biftek, paradajz, krastavac, caj ili kafa
7.DAN
Rucak - hladno pile, paradajz, kuvani kelj i sargarepa
Vecera - 1 grejpfrut, crna kafa i povrce
Rucak - 1-3
DORUCAK - svaki dan isti - polovina grejpfruta, 3 meko kuvana jajeta, crna kafa
1.DAN
Rucak - 1 grejpfrut, 2-3 meko kuvana jajeta, baren spanac i crna kafa
Vecera - 3 meko kuvana jajeta, mesana salata i 1 tost
2.DAN
Rucak - 1 grejpfrut, 2-3 jajeta, baren spanac, crna kafa
Vecera - veliki stek, masline, zelena salata
3.DAN
Rucak - 2-3 meko kuvana jajeta, paradajz, baren spanac i crna kafa
Vecera - ovcji kotlet, krastavac i paradajz
4.DAN
Rucak - 1 grejpfrut, mesana salata i crna kafa
Vecera - 2-3 jajeta, 1 tost, mlad sir
5.DAN
Rucak - 1-3 jajeta, baren spanac i crna kafa
Vecera - mesana salata, pecena riba u foliji ili na rostilju (nikako przena ili pohovana)
6.DAN
Rucak - vocna salata bez secera
Vecera - veliki biftek, paradajz, krastavac, caj ili kafa
7.DAN
Rucak - hladno pile, paradajz, kuvani kelj i sargarepa
Vecera - 1 grejpfrut, crna kafa i povrce
Rucak - 1-3