owako otisao sam na twoj sajt i wideo dijetu klinike Mejo http://www.**REKLAMA**.co.rs/dijeta.html
i imam par pitanja:
1.Koliko kostaju te kapsule?
2.Da li ja sa 16 godina mogu da koristm owakwu dijetu?
3.Nije mi jasno za crnu kafu kod dorucka..Sta kako?
4.Posto sam u treningu tj mozda cu sad za wreme te dijete trenirati 2 puta dnewno..da li jos nesto da uzimam kako bi powratio energiju ili striktno da se pridrzawam owoga..sta predlazete?
Ne znam sta da ti kazem sto se tice treninga, ja kao bivsi sportista mislim da neces biti u stanju da treniras 2x dnevno uz dijetu jer sportisti unose mnogo vise kalorija nego vecina ljudi! nije valjda da imas viska kilograma kao sportista? nazovi me ako hoces da popricamo 065-21-21-848 Nikola
Ne znam sta treniras ali u principu ako nisi profesionalac( sto je najverovatnije), mislim da ces moci da izdrzis dijetu jer i nije puno rigorozna a 100% ces skinuti 5-8kg.!
NikolaK napisao:Ne znam sta treniras ali u principu ako nisi profesionalac( sto je najverovatnije), mislim da ces moci da izdrzis dijetu jer i nije puno rigorozna a 100% ces skinuti 5-8kg.!
Brate pre si pricao da se gubi 15kg, zato ne lazi, posto sam siguran da ce mu biti isto uz samu dijetu kao i uz dijetu i kapsule, tako da je gluipo bacat pare na gluposti.
Dobro je Swarcenegeru! ajde mi molim te nadji gde sam napisao 15kg.?? obzirom da mislis da su sve dijete iste (skoro da se slazem), kako mislis da ova uspeva? sve u svemu vec sam mnogim ljudima pomogao a ti idi malo na sajt i procitaj nesto a ne samo da saljes zajedljive komentare i da filozofiras.
e doco ae ti meni samo reci koliko kostaju ti medikamenti>>? i da ja pocnem sa dijetom.. swidja mi se.. molim te odgowori,jer nema vajde prepucawati se sa owakwim tipusima..
Ne znam, ali moze da se izracuna. najbitnije je da se skinu kilogrami i nema jo-jo efekta kao kod drugih dijeta. imamo vec vise od 20 rezultata i nema sanse da se ne izgubi 5-8kg. moram jos nesto da kazem iritiran nekim komentarima, toliko se nudi dijeta na trzistu, ljudi gube zdravlje (zadnja 2 meseca sam video 3 anoreksicne osobe) i sta reci-zar je hriscanski preporucivati ljudima nesto sto se zna da im nece pomoci i jos im narusiti zdravlje??
NikolaK napisao:Ne znam, ali moze da se izracuna. najbitnije je da se skinu kilogrami i nema jo-jo efekta kao kod drugih dijeta. imamo vec vise od 20 rezultata i nema sanse da se ne izgubi 5-8kg. moram jos nesto da kazem iritiran nekim komentarima, toliko se nudi dijeta na trzistu, ljudi gube zdravlje (zadnja 2 meseca sam video 3 anoreksicne osobe) i sta reci-zar je hriscanski preporucivati ljudima nesto sto se zna da im nece pomoci i jos im narusiti zdravlje??
I ja to sve vreme pricam , nego ti nama reci koliko kalorija se unosi i ostale podatke tehnicke prirode pa da vidimo jel zdrava ili nije jednom za svagda ili je bacanje para.