L-karnitin
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
pijes pre treninga,ali na prazan stomak,za to uvece nisam do sada nikada cula,ali ako ti je tako rekao,tako i radi
E sad sto se tice tvog treninga,ako vezbas svaki dan,onda vodi racuna da jedan dan vezbas jednu grupu misica,a drugi drugu grupu;npr.radis stomak,noge i zadnjicu,a drugi danruke i ledja,kombinacije mogu biti razne,ali ni slucajno ne smes svaki dan raditi iste misice,jer je istim potrebno 48h odmora...jedino stomak sme da se vezba svaki dan,ostali misici se svakodnevnim vezbanjem trose i ostecuju,osim ako si godinama trenirala aktivno,kao sto to vrhunski sportisti rade,e onda smes svaki dan.Ovo pravilo ne vazi za lagane vezbe istezanja i hodanje.Pre svakog treninga se obavezno zagrej i posle svakog dobro istegni...
Ako te ne mrzi pogledaj ex yu fitnes forum,tamo imas sve o suplementima,o raznim sportovima,o mrsavljenju uz fizicke aktivnosti,o ishrani za one koji se bave sportom...
Pozdrav
E sad sto se tice tvog treninga,ako vezbas svaki dan,onda vodi racuna da jedan dan vezbas jednu grupu misica,a drugi drugu grupu;npr.radis stomak,noge i zadnjicu,a drugi danruke i ledja,kombinacije mogu biti razne,ali ni slucajno ne smes svaki dan raditi iste misice,jer je istim potrebno 48h odmora...jedino stomak sme da se vezba svaki dan,ostali misici se svakodnevnim vezbanjem trose i ostecuju,osim ako si godinama trenirala aktivno,kao sto to vrhunski sportisti rade,e onda smes svaki dan.Ovo pravilo ne vazi za lagane vezbe istezanja i hodanje.Pre svakog treninga se obavezno zagrej i posle svakog dobro istegni...
Ako te ne mrzi pogledaj ex yu fitnes forum,tamo imas sve o suplementima,o raznim sportovima,o mrsavljenju uz fizicke aktivnosti,o ishrani za one koji se bave sportom...
Pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- skubisa
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
dragi problematichni, cokoladice i slatko skoro uopste ne jedem, ali me pekara upropastila. zato sam izbacila pekaru i testa, pa da vidimo sta ce biti.....Problematichan napisao:Naravno odrekni se nekih zadovoljstava tipa cokoladice i brza hrana jer nista ne resavas ako konzumiras te stvari. Odreknes se masti i viska ugljenih hidrata i ubrzaces sve to.
sto se tice brze hrane, pocastim se jednim cizburgerom u meku, i to najvise jednom mesecno. toga ne mogu da se odreknem!!!

-
- Aktivan član
Nisi svesna kolika je greska taj cizburger al ajde sad. Prvo i najosnovnije izbaci masti to je nesto najgore sto mozes da uneses u telo, koristi omega 3 (riblje ulje) i uz salatu mozes staviti kasiku maslinovog ulja i to je sve. Hleb sto manje jedi, cak i ovaj razeni, crni, integralni koji prave pitanje je koliko su oni korisni. Dakle pekare out, piletina, riba, povrce in. 

Help please!
- skubisa
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
ja znam da je taj cizburger sr..e, ali to mi je nagrada jednom mesecno, zato sto sam naterala sebe da se pridrzavam dijete i svaki dan vezbam.
pekaru sam izbacila skroz, a hleba jedem otprilike po 100 gr dnevno.
od mesa jedem piletinu i junetinu, ribu obozavam i trudim se da to bude dinstano ili peceno u rerni. svinjsko, jako retko....
pozz,
pekaru sam izbacila skroz, a hleba jedem otprilike po 100 gr dnevno.
od mesa jedem piletinu i junetinu, ribu obozavam i trudim se da to bude dinstano ili peceno u rerni. svinjsko, jako retko....

pozz,
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član