Jaooo!! Pa to tvoja sestra? Ko bi rek`o? Bash divna zena! Dzabe razni herbalajfi i ostali herbarijumi, ako chovek ne prilagodi i ne redukuje ishranu, ako se ne bavi fizichkom aktivnoshcu i ako mu se ne desi odgovarajuci "kvrc" u glavi!
U potpunosti se slazem sa sanyalicom! Dosta bre vise ovih koji stalno nesto reklamiraju i ispiraju ljudima mozak na ovom forumu, a sve to rade, naravno, tendenciozno, ne bi li ucarili na tudjoj muci!
Bedni, mali, bestidni jadnici! Ima li boljeg opisa?
Nema, Sunny_n!
Meni se uskuvalo u stomaku kad sam videla slatku Auroraauroru kako lagano pushta pipke po forumu, pa sam morala da reagujem...na svoj nachin
ja sam koristio herbalife smrsao sam 10 kg bez jojo efekta ali sam dao brdo para i opet sam se pridrzavao ishrane i fizicke aktivnosti i ostalo (cemu onda herbalife mozda samo ubrzava proces)!?...tako da nemoj te da bacate pare nego napravite taj kvrc u glavi i okenite se prema putu zdravijeg zivota i resice te problem ...to je od mene napisano na brzinu
Uvek neko ko nesto reklamira treba da bude pravi primer tog preparata i ako je antireklama, sve je jasno ( mada ima i nekih izuzetaka, ali to su vec stvari organske prirode).
Moj komsija se druzi sa covekom koji je distributer i uvoznik za Herbalife, i kaze da mu treba nutricionista, jer ima 160kg!!!!!!!!
Na moje pitanje koristi li on te njegove preparate, samo me je pogledao i nasmejao se!
Toliko o tome, pouku izvucite sami!
natalivud napisao:Uvek neko ko nesto reklamira treba da bude pravi primer tog preparata i ako je antireklama, sve je jasno ( mada ima i nekih izuzetaka, ali to su vec stvari organske prirode).
Moj komsija se druzi sa covekom koji je distributer i uvoznik za Herbalife, i kaze da mu treba nutricionista, jer ima 160kg!!!!!!!!
Na moje pitanje koristi li on te njegove preparate, samo me je pogledao i nasmejao se!
Toliko o tome, pouku izvucite sami!
----------------------------------------------------------
Obeleženi deo teksta nije trebalo napisati.