Herbalife

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

joske
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 3:00 am

Post od joske »

Zasto?! Ako je to tacno, a sve se da proveriti, onda se ne treba ustrucavati, vec napisati!!!
Takva je ista situacija i sa Bozen, reklamira one gluposti, popijes tabletu, sve jedes, i slabis, a sto ona nije oslabila !!!
micka74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 12, 2007 8:11 pm

Post od micka74 »

Delim tvoj stav, treba skrenuti ljudima paznju, pa nek razmisle dobro pre nego sto se odluce za kupovinu, premda preparati imaju '
lepu
' cenu :wink:
vlajdzo2004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 10:06 am

Kako sam smrsao 11 kg za 2 meseca!

Post od vlajdzo2004 »

Zelim da sa Vama podelim moje neverovatno iskustvo sa Herbalife proizvodima. Imam 29 godina, i uz pomoc Herbalife proizvoda oslabio sam 11 kg za samo 2 meseca.
Pre koriscenja Herbalife proizvoda, jeo sam po 5 puta dnevno, i opet sam bio gladan. U vece posle 21 sat jeo sam torte i kolace. Tako sam se ugojio 85 kg na moju visinu 166 cm.

Kada sam poceo da koristim Herbalife proizvode, nakon treceg dana koriscenja nisam osecao glad, i nisam bio gladan u toku prepodne. Sada se osecam fantasticno, dobio sam mnogo vise energije, primetio sam da nisam nervozan kao pre, bolje sam spavao i razmisljao, i jednostavno osecao sam se fantasticno u toku dana i kod kuce i na poslu. Danas nekoliko mojih prijatelja koristi ove proizvode.

Koristio sam 4 proizvoda: Formulu 1 (cokolada), Multivitamin, Thermojetics napitak i Thermojetics caj (sa ukusom breskve)

Za kompletan plan koriscenja ovog programa posaljite poruku na email: _reklamiranje_

Pokazacu vam neverovatna svedocanstva ljudi koji su koristili ove proizvode!
Uspeh
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2007 4:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Uspeh »

natalivud napisao:Uvek neko ko nesto reklamira treba da bude pravi primer tog preparata i ako je antireklama, sve je jasno ( mada ima i nekih izuzetaka, ali to su vec stvari organske prirode).

Moj komsija se druzi sa covekom koji je distributer i uvoznik za Herbalife, i kaze da mu treba nutricionista, jer ima 160kg!!!!!!!! :x

Na moje pitanje koristi li on te njegove preparate, samo me je pogledao i nasmejao se!
Toliko o tome, pouku izvucite sami!
Prso mi je monitor kakvu si glupost odvalila.
Odgovori