skubi nadjoh nesto interesantno:Biljni preparati za mršavljenje su neškodljivi?
Zabluda je da su biljni preparati za mršavljenje neškodljivi jer se prave na bazi bilja.Nema dovoljno podataka o štetnosti takvih preparata jer se ne ispituju. Niko nije u stanju da vam kaže sta je tačan sastav takvih preparata.Ne zna se u kakvim je uslovima rasla biljka, kako je ubrana, šta se sa njom potom činilo…Nema podataka ni o njihovoj efikasnosti. Kako ovi preparati nisu registrovani kao lekovi već dijetetska sredstva nije potrebno dostaviti dokumentaciju koja potvrdjuje njihovu efikasnost i sigurnost prilikom registracije. ??
Grazzo ovo nije na biljnoj bazi( to su extrakti), vec biljke!! extraktima dobijes najvise 30% zive biljke, dok ovom najnovijom tehnologijom ostane 100% zive biljke! naravno ispitano je sve na wma!!
Nikola, to sto ispituju na VMA je samo atest da moze da se koristi , nista drugo. to moze svako da izvadi i nije nikakva garancija. Jednom sam nasela na tu foru.
Izvini ali sam stvarno skeptik.
grazzo, neznam sta da ti kazem......
onda ovo moze da se odnosi na SVE preparate za mrsavljenje, a kazi mi samo ko u zivotu nije probao nesto od toga?
ja licno sam isprobavala sve i svasta pre par godina, nesto je delovalo, vecina toga nije....
mene je najvise zainteresovao onaj deo sto se tice otklanjanja toksina iz organizma. kada bih izbacila ona 2-3 kg djubreta kako nikola kaze, ja bih bila super.
neznam sta da mislim.....
NikolaK bash mi je drago da te napokon ne teraju sa sajta i traze admina da te brishu , na svaki tvoj komentar!Ne moram vishe da opominjem ljude da ne sude unapred I da se ne zeste kad vide tvoj nick !Naprotiv .Pohvalno u svakom sluchaju .Prijatno ...
Najbolje da on nama kaze koje su to biljke, u sastavu preparata pa da mi sto smo sirotinja splaninu kuhamo caja posto na nj ima posve mnogo bilja i lekovitih trava.