pozz za sve
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Vid ti nje?jesy napisao:bravo za vas,pa svuda vas ima,tako i treba,samo se dopisujte drage moje,pozzz vama i puno srece![]()
![]()
skubisa napisao:dobro mikalja, necu ga vise dirati, obecavam.........mikalja napisao:skubisa neznam da li si kontaktirala NikolaK ?Mozda na forumu ne kaze mnogo ?I nebi da kontriram nit pariram bilo kom u mishljenju.Ali ni osudi, bilo kojoj pre nego se proveri..Naima moj muz je lichno pozvao dotichnu osobu .Jer ja nisam bila bash neshto spremna na bilo koi razgovor.I on je pozvao i veruj prijatno se iznenadio pri prvom komuniciranju sa NikolomK.Kao prvo ,ponudio mu je fiks tel kucni.Kaze nemojte na mob da se troshite.Izvolite i pozovite slobodno.Moj suprug inache neverni Toma kad se radi o ovakvim stvarima ipak je prihvatio i pozvao.Chovek mu je rekao shta treba raditi i ako zeli da dodje da preuzme te kapsule ili shta vetz na biljnoj su bazi.I shta treba sve raditi uz to ako zeli i ostavio adresu.Tako da videt cemo ,da li ja mogu da sve to uzimam od onih namirnitza koje se uzimaju tih 14 dana(jer sam diabetichar) uz one kapsule ili shta vec ?Chovek je bio jaako prijatan i on i supruga mu .A sad ko zeli nek pozove ili ode na njemu je zar ne?Toliko o njemu ,da nebi unapred osudjivali stalno nekog.Mozda nekom i pomogne?skubisa napisao: nikola je otvorio temu 100% dijeta, ali nista konkretno ne kaze.........
Toliko o tome, nishta lichno jer choveka i ne poznajem .Ali nemojmo osudjivati unapred sve i svakoga .Samo sam iznela istinu koju sam lichno dozivela.
Pozdravza SVE!
zezala sam se zaista, nemam nista protiv coveka, samo morate me razumeti da zaista nemam vise ni mrvice poverenja u tablete za mrsavljenje, probala sam vec sve i svasta i nista nije upalilo dok nisam pocela da vezbam i da se hranim na odgovarajuci nacin.
pristalica sam onoga sto neko rece skoro ovde na forumu "necete smrsati dok vam se goozica dobro ne oznoji".
nemam nista protiv, ko zeli da proba, samo nek izvoli......
pozz,
RESPEKT NEMA STAProblematichan napisao:skubisa napisao:dobro mikalja, necu ga vise dirati, obecavam.........mikalja napisao: skubisa neznam da li si kontaktirala NikolaK ?Mozda na forumu ne kaze mnogo ?I nebi da kontriram nit pariram bilo kom u mishljenju.Ali ni osudi, bilo kojoj pre nego se proveri..Naima moj muz je lichno pozvao dotichnu osobu .Jer ja nisam bila bash neshto spremna na bilo koi razgovor.I on je pozvao i veruj prijatno se iznenadio pri prvom komuniciranju sa NikolomK.Kao prvo ,ponudio mu je fiks tel kucni.Kaze nemojte na mob da se troshite.Izvolite i pozovite slobodno.Moj suprug inache neverni Toma kad se radi o ovakvim stvarima ipak je prihvatio i pozvao.Chovek mu je rekao shta treba raditi i ako zeli da dodje da preuzme te kapsule ili shta vetz na biljnoj su bazi.I shta treba sve raditi uz to ako zeli i ostavio adresu.Tako da videt cemo ,da li ja mogu da sve to uzimam od onih namirnitza koje se uzimaju tih 14 dana(jer sam diabetichar) uz one kapsule ili shta vec ?Chovek je bio jaako prijatan i on i supruga mu .A sad ko zeli nek pozove ili ode na njemu je zar ne?Toliko o njemu ,da nebi unapred osudjivali stalno nekog.Mozda nekom i pomogne?
Toliko o tome, nishta lichno jer choveka i ne poznajem .Ali nemojmo osudjivati unapred sve i svakoga .Samo sam iznela istinu koju sam lichno dozivela.
Pozdravza SVE!
zezala sam se zaista, nemam nista protiv coveka, samo morate me razumeti da zaista nemam vise ni mrvice poverenja u tablete za mrsavljenje, probala sam vec sve i svasta i nista nije upalilo dok nisam pocela da vezbam i da se hranim na odgovarajuci nacin.
pristalica sam onoga sto neko rece skoro ovde na forumu "necete smrsati dok vam se goozica dobro ne oznoji".
nemam nista protiv, ko zeli da proba, samo nek izvoli......
pozz,
Khm ja sam kreator te umotvorine.