Dobro vecer

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Uh jbt, smori me onaj pederluk iznad, a na putu kuci sretoh dva druga! Reko aj da svratimo do kafane dobro vece, pa da popijemo koju uz himnu...
Pa kaze:
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Dobro vecer kafani! Kao gazda, dodjoh jutros da Vam se pohvalim, kako sam vecer proveo u drustvu jedne doktorice, koleginice dr Ivice. S njene strane su upuceni svi komplimenti ka istom (u profesionalnom smislu) s toga pozivam Vas sve, da kupite njegovu knjigu, jer ona je potrebna kako svakom lekaru opste prakse, tako i svakom savesnom gradjaninu i roditelju!
dr ivica napisao:U prodaji je moja nova knjiga "Prirucnik za lekare opste medicine". Knjiga se moze naci u knjizarama i kod prodavaca u blizini Medicinskog fakulteta u Beogradu, a uskoro i u drugim univerzitetskim gradovima u Srbiji.

Knjiga je namenjena mladjim kolegama koji pocinju sa radom u primarnoj zdravstvenoj zastiti, ali je i dobar repetitorijum za starije lekare opste medicne, specijaliste opste medicine i sve ostale koji imaju potrebu da se podsete oblasti bitnih za opstu/porodicnu medicinu.

Knjiga ima meke korice, format A5 i 418 strana. Oko 250 primeraka je podeljeno kolegama u mojoj maticnoj podruznici Srpskog lekarskog drustva i u ambulantama Zavoda za zdravstvenu zastitu radnika "Zeleznica Srbije" gde radim. Ostalih 750 primeraka je u maloprodaji, po ceni od oko 1.100 dinara.

U knjizi ima par manjih gresaka nastalih kao posledica menjanja originalnog preloma, ali to ne utice na citljivost i upotrebnu vrednost.

Knjiga ce biti promovisana i na Sajmu knjiga i na Konferenciji lekara opste medicine, manifestacijama koje se odrzavaju u Beogradu u jesen.

Slika

Pozdrav!
JA porucujem jednu!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Da živimo u istom gradu, dr.ivica bi sigurno, od strane moje porodice, bio izabran za porodičnog lekara. Odavno pratim njegovo pisanije na forumu a napravila sam i "copy/paste priručnik od njegovih postova. Volela bih da u svojoj skromnoj biblioteci imam "Prirucnik za lekare opste medicine" pa se nadam da će mi dr.ivica objasniti kako da dođem do knjige ( u mom gradu je nema).
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Di ste svi u 3 lepe? Aj, malo muzike, malo zivosti!
http://www.youtube.com/watch?v=qzXHIwFW ... re=related
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

I hajd malo za lijep san!
http://www.youtube.com/watch?v=4_T0cPFc ... re=related

Izgleda da se Adminu treba obracati sa Boze Spasi da bi nesto ucinio :lol: :lol: :lol:

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... &start=330
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Izgleda da se Adminu treba obracati sa Boze Spasi da bi nesto ucinio :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Pomaze Bog! Pa di ste frendici!
Eto, da se javim pred GO! Planiram za 15 dana 10000 km te pozdravljam picic uz http://www.youtube.com/watch?v=OP3QqqTj ... re=related
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

ne trazite dlaku u jajetu!
neke ljude boli dupe za vas!
a ima i onog-dok vam pricaju iza ledja ,znaci da ste korak ispred njih! :lol: :lol: :lol:

pozdrav svima :wink:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Evo i mene, svrsio se godisnji, kratko je trajao, ali sam dao otkaz i produzio ga! Lovio i hvala Bogu ulovio!
Samo da Vas pozdravim - umoran od odmora koji je bio Vrh!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Odgovori