DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdrav lepotice!!Popijeno 19 zrncadi :D .Dobro nam doshla Aleksandra :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdravljam Vas!Popijeno 19 zrncadi ,brojim 20 za sutra. I spremam se za shetnju malo.Kzzoja svaka chast za tih 22 sprata.Ja bi na 3-ecem ostala isplazenog jezika :( .Samo tako bubim te braaaaaaavoo kzzojaa kzzojaaaaa :D .Aleksandra,dobro nam doshla :D.samo ti shetaj :wink:
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Mikalja jel osećaš neke promene posle 19 zrna pirinča
Orchid_girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm

Post od Orchid_girl »

Ja sam danas popila 17 zrna!

Zelim Divan vikend svima! 8)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

rami napisao:Mikalja jel osećaš neke promene posle 19 zrna pirinča
Nishta posebno :roll: dushice moja.Ali i nenadam se nekoj promeni josh.Ali nadam se i verujem da ce biti neshto od ovoga.Prvih desetak dana stomak mi je bio skoro non stop naduven.Skoro do bola.Ponekad sam imala osecaj,da me neko bocne iglom da bih letela kao balon kad naduvash i naglo pustish.Sad vec nemam te nadutosti.jedem onako normalno.Nit gladnim previshe ,a Bogami ni presitost ne osecam posebnu.To mnogo znachi do metabolizma.Moja jedna komshinica pochela nakon 2 dana (posle mene) na moj nagovor.I ona nakon 5-og zrna kaze jaoj ja uvek sita.Nemam apetit :roll: .reko daj meni ja imam :D .Polako strpi se ,ja iskreno verujem da ce krenuti na smanjenje tezine.Ja sam se merila pre dva dana i imala sam 1,5 kg manje .Ali ujutru bilo i onda sam jela, pa kafa pa voda sta znam?Ja kao da mislim da cu tek od 50 zrnceta pocheti ohekivati prave rezultate.Nalepilo se salo bre :( .Treba to pokrenuti kao ono globalno otopljavanje :D.Samo budi strpljena draga i bit ce to sve u redu.Strpljen,spashen.A i nije teshka dieta nezahtevna je tako da i rezultati sporije dolaze ali se i kilice teze vracaju.Bar tako Kontam . :wink: pozdrav za sve
cmokitjak
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

smrc smrc :cry: ja se penjem na 22 sprat buuuuuuuu
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

22 sprat nije za zanemarivanje! Najbolja si!!!
A koliko pauza pravis u medjuvremenu? :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

na 10 par minuta na 20 par minuta kako kad, tek toliko da uspostavim normalno disanje. Neka moja teorija priprema za Olimpijadu hehe
rami
Stalni član
Stalni  član

Post od rami »

MIkalja,hvala lepo na podršci,stvarno ovo nije teško,ja ne osećam glad ali to za sada ne povezujem s pirinčom nego sam malo i prehlađena pa verovatno zbog toga a inači svaki dan popijem najmanje po jednu šolju zelenog čaja

Mislim da to ne može štetiti.

Ćao :wink:
rami
Stalni član
Stalni  član

Post od rami »

Draga Grazza koliko ima spratova ,verovatno je to neki neboder,ja se vrlo malo krećem,posao mi je da radim sedeći.malo prošetam i to je sve,tako da ovaj višak kg je i od posla :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Rami draga, to je Genex kula na Novom Beogradu ima 36 spratova :lol:
kzoja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 8:15 am

Post od kzoja »

Devojke, ne odustajemo, glave gore i idemo napred.
Veliki pozdrav svima, i lep vikend. Čujemo se u ponedeljak.

Cmok
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

i tebi Kzoja lep vikend, ko sme da pomisli na odustajanje?? hehe :lol:
rami
Stalni član
Stalni  član

Post od rami »

svim devojkama DIVAN VIKEND čujemo se u ponedeljak
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Rami draga, to je Genex kula na Novom Beogradu ima 36 spratova :lol:
UUUU ma ja nemogu ,umorim se strashno :( .Ova mi zima nikako nije prijala.Inache ja obozavam sneg.AAAAAli ove godine ,kako promolim nos onaj zrak me vrati, jer preseche me i hocu dushu ispustiti.Tako da sam ostala zeljna snega i shetnji po snegu, koe sam bezgranichno obozavala.A toliko je bilo snega :cry: :cry: E ja sam naprasno bacila duvan, a pushila sam mnogo godina i po par pakli cigareta.I onda kad sam bila prinudjena ,bacila sam cigarete .Godinu dana od bacanja duvanchike ja se nisam ni nakashljala.I mnogi su mi govorili da je to gore ,od samog kashlja i izkashljavanja.Jer se onaj otrovni katran zalepio za krvne sudove 'pluca itd.I onda kad je krenulo da boli u predelu pluca qq :( .Svaki korak godina uhh.Zato bacajte otrov dok je josh na vreme :x .Meni je duvan pridoneo u chashchavanju mog zdravlja ,pa me je spucao i mozdani udar i to dva u jednom danu.A i shlog takodje.Tako da sam bila nekoliko meseci i nepokretna.I na kraju dobijem i shecer (od tog stresa) i osta mi diabetes s`koim se muchim i SAD :oops: .Zato Vam kazem chuvajte zdravlje,bolje je nego da trazite izgubljeno?I nemojte se opushtati zbog toga sto imate 20 godina ili 19 .Jer samnom su lezale devojchice od iste muke koe su imale i srcani usput .A imale su samo 18 i 21 godinu :cry: .Ja sam starija i po godinama mogu Vas roditi vecinu TU.Imam 48 godina..Tako da Vas savetujem od srca.Jer imam i ja cerkicu vashih godina.A same vidite da ludilo od ovih bolestina udara na nasu mladost nazalost :( .Zato Vas molim ,bar nemojte pushiti pojma nemate koliko ono sra*e utiche na nash organizam negativno.I zelela bi da nikada ne saznateeee.Ljubim Vas sveeeeeee :D .Chuvajte mi se i shto manje stresa ako moze? :wink:
Zaključana tema