grazza napisao:Rami draga, to je Genex kula na Novom Beogradu ima 36 spratova

UUUU ma ja nemogu ,umorim se strashno

.Ova mi zima nikako nije prijala.Inache ja obozavam sneg.AAAAAli ove godine ,kako promolim nos onaj zrak me vrati, jer preseche me i hocu dushu ispustiti.Tako da sam ostala zeljna snega i shetnji po snegu, koe sam bezgranichno obozavala.A toliko je bilo snega

E ja sam naprasno bacila duvan, a pushila sam mnogo godina i po par pakli cigareta.I onda kad sam bila prinudjena ,bacila sam cigarete .Godinu dana od bacanja duvanchike ja se nisam ni nakashljala.I mnogi su mi govorili da je to gore ,od samog kashlja i izkashljavanja.Jer se onaj otrovni katran zalepio za krvne sudove 'pluca itd.I onda kad je krenulo da boli u predelu pluca qq

.Svaki korak godina uhh.Zato bacajte otrov dok je josh na vreme

.Meni je duvan pridoneo u chashchavanju mog zdravlja ,pa me je spucao i mozdani udar i to dva u jednom danu.A i shlog takodje.Tako da sam bila nekoliko meseci i nepokretna.I na kraju dobijem i shecer (od tog stresa) i osta mi diabetes s`koim se muchim i SAD

.Zato Vam kazem chuvajte zdravlje,bolje je nego da trazite izgubljeno?I nemojte se opushtati zbog toga sto imate 20 godina ili 19 .Jer samnom su lezale devojchice od iste muke koe su imale i srcani usput .A imale su samo 18 i 21 godinu

.Ja sam starija i po godinama mogu Vas roditi vecinu TU.Imam 48 godina..Tako da Vas savetujem od srca.Jer imam i ja cerkicu vashih godina.A same vidite da ludilo od ovih bolestina udara na nasu mladost nazalost

.Zato Vas molim ,bar nemojte pushiti pojma nemate koliko ono sra*e utiche na nash organizam negativno.I zelela bi da nikada ne saznateeee.Ljubim Vas sveeeeeee

.Chuvajte mi se i shto manje stresa ako moze?