DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E da zaboravih prijaviti.Popila sam 16 zrnaca i sad idem brojiti 17 za ujutru.Kzoja to za tvoju mamu i ja se tako nadam ,da cu poceti mrsati oko 50-tog zrna ,nesto sam ubedjena tako da ne stajem na vagu posle 2 zrnca ili 10 pa i 20.Tamo oko 50-og i ako pocne bit cu zahvalna i Bogu i svima
.lLjubim Vas sveeee bit ce to dobro samo polako
.Vjera ne mogu na un moj endokrinolog mi ne preporuchuje .jer i ovako0 mi je tesko.Moram minimum 5 puta jesti pomalo.I jos ako jedem po onom pravilu nebi bilo dobro
.Nista zadovoljit cu se rizoom,malo vishe fizichke aktivnosti vezbanja.Pa bit ce neshto nadam se?Jer moram smrsati ne samo izgleda radi nego zbog zdravlja
.Pozdrav za sveeee moje veselice

- mikalja
- Stalni član
Dushice moja muka natera choveka na sve.A lekove gazimo ,kao shto jedan pisac reche i idemo kupovati jos ne ispitano .Lekovi su svuda oko nas,samo zaboravili smo da ih gledamo!!Za holesterol(mislim skidanje) ima jedna biljka zove se chichoka ili divlji krompir .Ima na pijacama da se kupi ja ga jedem.Svez se najvishe jede.A ukus mu je kao koren kupusa.Prosto mami na grickanje.Dobar je i za diabetes ali za holesterol je sUPERR!Ko nema zubice mozes ga narendati i onako uzimati .vjera napisao:Mikalja zanimljiv recept,moram reći baki

- mikalja
- Stalni član
Jako sam srecna shto si prestala pushitigrazza napisao:Zdravo Kzoja, dugo te nemaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja pijem i pirinac i test intolerancije ali sam prestala i da pusim, pa mi se mozda otvorio apetit, verovatno treba izvesno vreme da prodje, pa da sve dodje na svoje mesto

Boze da moradnete

Ljubim Vas sveee

dpbro jutro curke...da prijavim 43zrnce.....
sve manji i manji apetit,i tako se dobro to uklapa u moju un dijetu,da je to divota...ih brate sto prije ne saznah za rizu i kzoju
vec odavno sam mogla biti riba i po,ovako sam jos uvijek kit
doduse malo manji ali ipak riiibetina .... pozdrav svima i drzite se

sve manji i manji apetit,i tako se dobro to uklapa u moju un dijetu,da je to divota...ih brate sto prije ne saznah za rizu i kzoju

- mikalja
- Stalni član
Popijeno 17 zrncadi
!Podravljam sve moje Veselice ovde i rami dobro nam doshla shto nas je vishe to nam je lepshe.Od sad ima nas vishe na chasu matematike .U brojanju rize
.Vjera moja hvala ti na lepim rechima ,morala sam srecko moj kod doce jer da je saamo diabetes kod mene iha ,nego necu ovde da stvaram negativnu energiju
i prenosim na bilo koga.Zato drzim figa grazza da duvan ostavi.Ali ne ono kao u vicu kad pitaju?Da li si ostavila i ona kaze jesam!Tu je negde
.Nego da ga baci da nebi on bacio nju?
Ljubim Vas sve chuvajte mi se i budite mi vesele .Osmeh je ZDRAVLJE!!