DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
kzoja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 8:15 am

Post od kzoja »

Hvala
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Mikalja zanimljiv recept,moram reći baki :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

E da zaboravih prijaviti.Popila sam 16 zrnaca i sad idem brojiti 17 za ujutru.Kzoja to za tvoju mamu i ja se tako nadam ,da cu poceti mrsati oko 50-tog zrna ,nesto sam ubedjena tako da ne stajem na vagu posle 2 zrnca ili 10 pa i 20.Tamo oko 50-og i ako pocne bit cu zahvalna i Bogu i svima :wink: .lLjubim Vas sveeee bit ce to dobro samo polako :D.Vjera ne mogu na un moj endokrinolog mi ne preporuchuje .jer i ovako0 mi je tesko.Moram minimum 5 puta jesti pomalo.I jos ako jedem po onom pravilu nebi bilo dobro :( .Nista zadovoljit cu se rizoom,malo vishe fizichke aktivnosti vezbanja.Pa bit ce neshto nadam se?Jer moram smrsati ne samo izgleda radi nego zbog zdravlja :-?.Pozdrav za sveeee moje veselice :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

vjera napisao:Mikalja zanimljiv recept,moram reći baki :wink:
Dushice moja muka natera choveka na sve.A lekove gazimo ,kao shto jedan pisac reche i idemo kupovati jos ne ispitano .Lekovi su svuda oko nas,samo zaboravili smo da ih gledamo!!Za holesterol(mislim skidanje) ima jedna biljka zove se chichoka ili divlji krompir .Ima na pijacama da se kupi ja ga jedem.Svez se najvishe jede.A ukus mu je kao koren kupusa.Prosto mami na grickanje.Dobar je i za diabetes ali za holesterol je sUPERR!Ko nema zubice mozes ga narendati i onako uzimati . :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

grazza napisao:Zdravo Kzoja, dugo te nemaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja pijem i pirinac i test intolerancije ali sam prestala i da pusim, pa mi se mozda otvorio apetit, verovatno treba izvesno vreme da prodje, pa da sve dodje na svoje mesto :lol:
Jako sam srecna shto si prestala pushiti :D .Ja sam pushila dugo, dugoooo i onda jednog dana desilo mi se da sam MORALA ostaviti duvan :( .Zato kazem svakom .Bolje ako mozete OSTAVITE duvan sami .Bolje nego NEDAJ
Boze da moradnete :cry: .I meni su govorili :Baci duvan ,baci duvan tad sam imala svoje mishljenje kao i mnogi! Ih shta ti prichash ?Nije ovo zbog duvana,nije ono zbog duvana,te shta cu s`rukama ?I sijaset gluposti da bih opravdala NAJVECU svoju glupost(nisam pushila nego zderala sam paklice )E sad?Da vidite kako sa rukama znam sta cu ?Sto se mora mora se lepotice moje.Bacite duvan zelim vam od srca da ne prodjete kao ja? :( .
Ljubim Vas sveee :)
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Mikalja drago mi je što si se posavjetovala sa doktorom kao što sam ti i rekla.Ipak je tvoje stanje specifično,samo slušaj docu.A to za lijekove se slažem-jedno liječe,drugo uništavaju.Samo se ti nama drži!Cmok
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Hvala Mikalja, puno puta sam ostavljala i ponovo pocinjala, ali sada kako citam ovu knigu nadam se da sam ga ostavila za sva vremena, ali nikad ne reci nikad. Ipak, trudicu se
kzoja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 8:15 am

Post od kzoja »

Zdravo devojke, 58.zrno
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Dobro jutro slatkice,kako ste jutros,ja sam na trećem zrnu.
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

dpbro jutro curke...da prijavim 43zrnce.....
sve manji i manji apetit,i tako se dobro to uklapa u moju un dijetu,da je to divota...ih brate sto prije ne saznah za rizu i kzoju :P vec odavno sam mogla biti riba i po,ovako sam jos uvijek kit :lol: doduse malo manji ali ipak riiibetina .... pozdrav svima i drzite se
:wink:
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

pozdrav rami i dobro dosla.... :wink:
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

pozdrav rami i dobro dosla.

Hvala lepo Draganaa na tvojim pozdravima
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Dobro jutro devojcice, popila svoja zrnca i popela se na 17 sprat. Cudo ovaj pirinac. :lol:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

19 zrno....sigurno i polako....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Popijeno 17 zrncadi :D !Podravljam sve moje Veselice ovde i rami dobro nam doshla shto nas je vishe to nam je lepshe.Od sad ima nas vishe na chasu matematike .U brojanju rize :D .Vjera moja hvala ti na lepim rechima ,morala sam srecko moj kod doce jer da je saamo diabetes kod mene iha ,nego necu ovde da stvaram negativnu energiju :cry: i prenosim na bilo koga.Zato drzim figa grazza da duvan ostavi.Ali ne ono kao u vicu kad pitaju?Da li si ostavila i ona kaze jesam!Tu je negde :lol: .Nego da ga baci da nebi on bacio nju? :oops: Ljubim Vas sve chuvajte mi se i budite mi vesele .Osmeh je ZDRAVLJE!! :lol: :lol: :lol:
Zaključana tema