Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
AAAAAAAAAA ???????????jesy napisao:samo da vas pozdravim,ja sam od ponedeljka veche u bolnici,imala sam nepodnoshljive bolove i zaglavila na hirushkom,kamenchici u zhuchnoj kesi,doshla sam na kratko da se okupam i sredim jer mi je sutra operacija,preseo mi god,odmor umesto da shetam ja provodim odmor u bolnici,bmti zhivot,ali nadam se bice sve OK pa se kuckam za jedno nedelju dana,ljubim vas svee punooo
Ozdravićeš ti nama i brzo ćeš na forumčić. Posle operacije ćeš morati da odmaraš i eto tebe kod nas od svitanja do sumrakajesy napisao:samo da vas pozdravim,ja sam od ponedeljka veche u bolnici,imala sam nepodnoshljive bolove i zaglavila na hirushkom,kamenchici u zhuchnoj kesi,doshla sam na kratko da se okupam i sredim jer mi je sutra operacija,preseo mi god,odmor umesto da shetam ja provodim odmor u bolnici,bmti zhivot,ali nadam se bice sve OK pa se kuckam za jedno nedelju dana,ljubim vas svee punooo
Dj.Olivera napisao:Juuuhhhhuuuu eto mesnsara napisao:Mko nasa pevacica vec drugi dan uci da spava![]()
al najozbiljnije
![]()
![]()
![]()
. Ostavila sam je da place i posle 5 muinuta - tup glavica spava. Videcemo sutra. Inace je danas prvi put kad je spavala bila besna
![]()
![]()
E kad smo kod toga i ja sam ekonomista pa jos magistar - taze (mastrirala 17 dana pre porodjaja - mentorka imala tremu dal cu stici![]()
al simona znala mora da se saceka
![]()
). A inace i moj dragi je bosanac, pa jos i dipl. inzenjer masinstva - sifra ima boljku da popravlja svugde neki motor ili barem proba
![]()
. Ja sam licanka, doduse rodjena u Vojvodini
![]()
, pa Simona ima najbolju kombinaciju - tvrdu glavu bosansku (vec isprobala - srecom bez posledica
), pamet licku
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad cu moci ili se barem nadam da vise vremena posvetim vama drage moje
![]()
![]()
doduse uvece, cim okupamo simonu i cim se resim onih obaveznih stvari. Danas je bio rok da posaljem rad za savetovanje. sinoc ga zavrsila u 2 ujutro i danas poslala. Na kraju me je stvarno pocelo i da pritiska, takoa je meni uvek bilo i jeste i sa posla. Elem, draga Olivera posao imam - hvala Bogu. Mada, iskreno receno odnosi su katastrofa
![]()
i nesto bas i sebe vise ne vidim tamo. Tako da sam sada na porodiljskom, a za to vreme .... Kolega se trudi da me smeni
![]()
posto sam ja tamo i sef. Matori konj (izvinjavam se na recniku, al to kazem zbog svog njegovog podmetanja i pokvarenstine
![]()
![]()
) sa 3 godine do penzije. Iskreno, nije za nista. U poslu spor do zla boga, pun price a sustinski prazan. Da tu prazninu popunjava cisto zlo
![]()
Ali dok ne naidje ili ne nadjem nesto bolje raditi se mora. Olivera nije to lose sto ucis. Ja otkacim cim se ne bavim nekom naujkom. Pored ovoga bih volela da finansijski i vremenski mogu da idem ponovo na privatne casove nemackog, da zavrsim i za kembridz diplomu za engleski (da upotpunim kolekciju
![]()
), da idem u skolu plesa a morala bih i pod hitno na neku rekreaciju.
![]()
![]()
Toliko toga a vremena i para malo. Moracu da barem na nesto idem. Pravo da ti kazem sve te aktivnosti me odmaraju i pomazu mi da prebrodim probleme s posla a i druge kad naidju i osecam se bolje,.Ja inace svoj posao volim, ali imam vrlo lose kolege. Firma je manja oko 150 radnika, drzavna, a takva podmetanja jos nigde nisam videla do sada, a radila sam i u drustvenim i u privatnim preduzeciima.
Divno je čuti ovako nešto! A posao? Ako ne radiš rodi još jednog zvrka ( pre porođaja postani dr. ) a posao će doći. Ja ću ako Bog da i ako se malo otkačim sa ovog foruma diplomirati do oktobra . Moram da završim faks da ne ostanem bez posla. Pokrivam mesto sa fakultetom a primam platu sa višom ( duplo manje). Naopako vreme došlo, mlade ne primaju, nas stare teraju da učimo, užas. Uštini za g..u malu zvrčkicu a bosanca pozdravi.