DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdrav pirinchane dame moje!Jutros ode 6 zrna !Jooosh-- 5 --- :D :D !Pozdrav za sve javljam se da pogledam ovde malo prvo :wink: CMOKIC!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Postoje ljubavi i ljubavi. Muža volim već 22 godine isto kao na početku. Decu , moja dve ljubavi volim majčinski, najviše na svetu, brata jedinca sestrinski,... ma imam ljubavi za ceo svet! ( Malo lagim..nemam baš za ceo svet...jedan kolega me nervira, ne podnosim ga organski :evil: :evil: ) A šta radi mamina mezimica? Jesu li njena dečica oni đavolčići što voze fotelje na točkiće?[/quote]
Morala sam odseci Oliverine postove !Gore je njen citat ,njene ljubavi!Inache ja nikoga ne volim ,shta je to?Margarin ili ?:P :)
Mamina mezimitza je josh devojchica moja !I nije ni udata i nisu njena decica na (zalost )shoferi fotelja i stolitza! :D Nego komshijska i od prijatelja kad svrate!Moja mezimitza ,nece josh (kaze tera karijeru a i nece da se zarobi josj) !Inache zavrshava medicinu,radi u jednoj poluklinici ,trener je za borilacke veshtine inache sportista od malih nogu!Inache tu je blizu nas na jednom kontinentu (AUSTRALIJI) !Sad za koi mesec treba da diplomira!
Pozdrav!
A muza da volim kao na pochetku?Ma bjazi bwe !Koja ljubav ?Poshtovanje ,da ,a ljubav hahaha :D :D :D :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

samo da vas pozdravim,ja sam od ponedeljka veche u bolnici,imala sam nepodnoshljive bolove i zaglavila na hirushkom,kamenchici u zhuchnoj kesi,doshla sam na kratko da se okupam i sredim jer mi je sutra operacija,preseo mi god,odmor umesto da shetam ja provodim odmor u bolnici,bmti zhivot,ali nadam se bice sve OK pa se kuckam za jedno nedelju dana,ljubim vas svee punooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Aaaaaaaauuuuu Jesy!!! :o :o :o
Pa kako, jbt???? To odjednom????
Zaista mi je zao, to zaista boli...ma bolje da se shto pre operishe!Drzim ti fige! Ti si hrabrica, a eto sad ces silom prilika skinuti taj stomachic koji te tangira, pa ces biti superishka ribica! :D Cmok od mene i drzz se, lutko! :D
Slika
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

[quote="jesy"]samo da vas pozdravim,ja sam od ponedeljka veche u bolnici,imala sam nepodnoshljive bolove i zaglavila na hirushkom,kamenchici u zhuchnoj kesi,doshla sam na kratko da se okupam i sredim jer mi je sutra operacija,preseo mi god,odmor umesto da shetam ja provodim odmor u bolnici,bmti zhivot,ali nadam se bice sve OK pa se kuckam za jedno nedelju dana,ljubim vas svee punooo[/quote

Citam postove ovde na pirincu da vidim sta mi radite, kad vidim da nisi bas dobro! :( kako tako odjednom! O Boze! Zelim ti da bar ako moras da se operises da prodje sve ako treba i brz oporavak! Drzi se bice sve u redu!!!!!POZZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:samo da vas pozdravim,ja sam od ponedeljka veche u bolnici,imala sam nepodnoshljive bolove i zaglavila na hirushkom,kamenchici u zhuchnoj kesi,doshla sam na kratko da se okupam i sredim jer mi je sutra operacija,preseo mi god,odmor umesto da shetam ja provodim odmor u bolnici,bmti zhivot,ali nadam se bice sve OK pa se kuckam za jedno nedelju dana,ljubim vas svee punooo
AAAAAAAAAA ??????????? :o :o :o :o JBT ZIVOT !SVASHTA :cry: :cry: :cry: :cry: Nedaj se JESY !Pa sva sam se zbunila a u pm vishe i ovaj "zivot'Bit ce sve u redu DUSHO MOJA !MISLIM NA TEBE i molim se da bude sve u redu!Budi hrabra samo pogledaj oko sebe shta se deshava? :-? I koje teshe NE IZLECHIVE BOLESHTINE !I onda opet reci hvala Bogu da nije neshto gore?Jblt meku rashu :oops: !Moram milo moje malo se nashaliti reko to njih pokrenula ta "meka" rakijeshtina a zuch prepuna od "dobrog "zivota :( !UVEK SA TOBOM U MISLIMA MILA MOJA JESY !NEDAJ SE!BUDI HRABRA !TO SU SAMO KAMENCHICI !
Hm zato je njoj skoro bilo loshe uveche ,muka i bolovi ,ona mislila zeludatz :-?
Cmokim te!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Josh se ja pitam gde je ona? :( I reko kud pre ode u lutanje!Rekla da ide po Srbiji ,samo reko nije mogla otici pre ?Samo shto je Slavu obavila!Reko treba sad to dovesti u red i chudim se zashto ona ne proviri? :cry:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

jesy napisao:samo da vas pozdravim,ja sam od ponedeljka veche u bolnici,imala sam nepodnoshljive bolove i zaglavila na hirushkom,kamenchici u zhuchnoj kesi,doshla sam na kratko da se okupam i sredim jer mi je sutra operacija,preseo mi god,odmor umesto da shetam ja provodim odmor u bolnici,bmti zhivot,ali nadam se bice sve OK pa se kuckam za jedno nedelju dana,ljubim vas svee punooo
Ozdravićeš ti nama i brzo ćeš na forumčić. Posle operacije ćeš morati da odmaraš i eto tebe kod nas od svitanja do sumraka :wink: Kiss!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Eno i lujka se javila kako je i obecala!A JESY joj rekla da se javi i sad ne moze da je chita :( !E jeste me JESY razbila kao beba zvechku,ne mogu se sastaviti :-? !Idem vani malo !
Pishemo se _________
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro ---JUtro!Popih 5 jutros JOSH 4 zrnca!Pozdrav za sve a na moju JESY Mmislim uvek sa njom sam non stop u mislima!Drzim joj nesrecu a SRECA Neka ide sa njom :-? Pozdrav za sve!!!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Sad vidim da nisam ovde postavila link ovaj!Molim Vas pogledajte ,odluchite sami ufff
www.youtube.com/watch?v=lMAbCcM4maQ
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Jesy nam je danas operisana i nadam se da je sve prošlo bez problema. Ajde da joj pošaljemo jedan alapačasti telegram Nadamo se da su :evil: (bolovi) nestali da ti se na lice vratio :D i da ćeš nam se brzo javiti. Ljube te tvoje alapič....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I odavde je pozdravljaju njene KosoOke prijateljitze !Drzimo joj NESRECU A SRECA NEK BUDE UZ NJU!JESY UZ TEBE SMO!!!Tvoje sapatnice sa pirinach teme! :roll: !!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku notj svima !Nema moje JESY da progviri (shto bi ona rekla) samo da progvirim i da kazem da mislim na Vas!Nadam se ce imati mirnu noc i da joj nije prevruce tamo?Da ima uslove adekvatne,nadam se bar malo jer je med,radnik !Bash mi me je neshto teshko samo kad pomislim gde je sada :cry: :cry: :cry: :cry: !Pishem joj mislima, poruke iz srca koje ce joj shaputati i umiriti joj bolove ,ako ih ima!Oterati zlo od nje i doneti joj miran sanak !Nek mi je Andjeli chuvaju :( dobritzu moju ne iskvarenu!

_Laku noc za sve na forumu !
______________Pozdrav, bash je dan uzasan bio i pretezak! :roll:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:
snsara napisao:Mko nasa pevacica vec drugi dan uci da spava :D :D al najozbiljnije :wink: :wink: :roll: :roll: . Ostavila sam je da place i posle 5 muinuta - tup glavica spava. Videcemo sutra. Inace je danas prvi put kad je spavala bila besna :wink: :wink:

E kad smo kod toga i ja sam ekonomista pa jos magistar - taze (mastrirala 17 dana pre porodjaja - mentorka imala tremu dal cu stici :wink: :wink: al simona znala mora da se saceka :wink: :wink: ). A inace i moj dragi je bosanac, pa jos i dipl. inzenjer masinstva - sifra ima boljku da popravlja svugde neki motor ili barem proba :wink: :wink: . Ja sam licanka, doduse rodjena u Vojvodini :wink: :wink: , pa Simona ima najbolju kombinaciju - tvrdu glavu bosansku (vec isprobala - srecom bez posledica :D ), pamet licku :wink: :wink: :D :D
Juuuhhhhuuuu eto me :D :D Sad cu moci ili se barem nadam da vise vremena posvetim vama drage moje :D :D :D doduse uvece, cim okupamo simonu i cim se resim onih obaveznih stvari. Danas je bio rok da posaljem rad za savetovanje. sinoc ga zavrsila u 2 ujutro i danas poslala. Na kraju me je stvarno pocelo i da pritiska, takoa je meni uvek bilo i jeste i sa posla. Elem, draga Olivera posao imam - hvala Bogu. Mada, iskreno receno odnosi su katastrofa :evil: :evil: i nesto bas i sebe vise ne vidim tamo. Tako da sam sada na porodiljskom, a za to vreme .... Kolega se trudi da me smeni :evil: :evil: posto sam ja tamo i sef. Matori konj (izvinjavam se na recniku, al to kazem zbog svog njegovog podmetanja i pokvarenstine :evil: :evil: :evil: ) sa 3 godine do penzije. Iskreno, nije za nista. U poslu spor do zla boga, pun price a sustinski prazan. Da tu prazninu popunjava cisto zlo :evil: :evil: Ali dok ne naidje ili ne nadjem nesto bolje raditi se mora. Olivera nije to lose sto ucis. Ja otkacim cim se ne bavim nekom naujkom. Pored ovoga bih volela da finansijski i vremenski mogu da idem ponovo na privatne casove nemackog, da zavrsim i za kembridz diplomu za engleski (da upotpunim kolekciju :D :D ), da idem u skolu plesa a morala bih i pod hitno na neku rekreaciju. :D :D :D Toliko toga a vremena i para malo. Moracu da barem na nesto idem. Pravo da ti kazem sve te aktivnosti me odmaraju i pomazu mi da prebrodim probleme s posla a i druge kad naidju i osecam se bolje,.Ja inace svoj posao volim, ali imam vrlo lose kolege. Firma je manja oko 150 radnika, drzavna, a takva podmetanja jos nigde nisam videla do sada, a radila sam i u drustvenim i u privatnim preduzeciima.

Divno je čuti ovako nešto! A posao? Ako ne radiš rodi još jednog zvrka ( pre porođaja postani dr. ) a posao će doći. Ja ću ako Bog da i ako se malo otkačim sa ovog foruma diplomirati do oktobra . Moram da završim faks da ne ostanem bez posla. Pokrivam mesto sa fakultetom a primam platu sa višom ( duplo manje). Naopako vreme došlo, mlade ne primaju, nas stare teraju da učimo, užas. Uštini za g..u malu zvrčkicu a bosanca pozdravi.
Zaključana tema