DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:Hm...Maliska ima manje od 35 a već ima dva ađelčića...znači možda bude jooooš bebuljaka?!

I to mnooogo manje od 35 i muzica Docu (Lekara ) i izuzetno srecan brak ,ona sad ce zavrshiti Pravo ?Pa shta reci ? :D :D :D Bubim JEEEEE : :D
_Laku notj dame moje ,idem da neshto sklonim i pod tush !Muzic radi a ja cu napolje da malo se luftiram :wink:
Moj muž je pravnik a i najmlađa sestra. Super, imamo docu da nas leči, pravnika da nas brani, ja sam ekonomista - čuvaću vam pare) :wink: a čini mi se da imamo i ministarku (?). ..Društvo malo ali odabrano.
Noć i tebi i pre spavanja ispleti kikice od te bujne zelene kose. Ujutro ćeš imati "afrofriz" :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Drage moje :D :D eto mene po ovom paklenom danu. Opet sam imala pakleni tempo ovih dana, al nadam se boljem :D :D . Nadam se da ste mi sve dobro, cak odlicno u najboljem elementu :D :D
Popih danas 34 integralna :D :D .
Toliko za sada dok ne procitam ostale postove.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

snsara napisao:Drage moje :D :D eto mene po ovom paklenom danu. Opet sam imala pakleni tempo ovih dana, al nadam se boljem :D :D . Nadam se da ste mi sve dobro, cak odlicno u najboljem elementu :D :D
Popih danas 34 integralna :D :D .
Toliko za sada dok ne procitam ostale postove.
Ljub te dushitze moja :D :D :D Pa des ti nama?Kako nam je Simonche nashe pevachitza nasha jeeepa? :D :D :D Cokim Vas obadve i idem jepo pajkite :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:
mikalja napisao:Hm...Maliska ima manje od 35 a već ima dva ađelčića...znači možda bude jooooš bebuljaka?!

I to mnooogo manje od 35 i muzica Docu (Lekara ) i izuzetno srecan brak ,ona sad ce zavrshiti Pravo ?Pa shta reci ? :D :D :D Bubim JEEEEE : :D
_Laku notj dame moje ,idem da neshto sklonim i pod tush !Muzic radi a ja cu napolje da malo se luftiram :wink:
Moj muž je pravnik a i najmlađa sestra. Super, imamo docu da nas leči, pravnika da nas brani, ja sam ekonomista - čuvaću vam pare) :wink: a čini mi se da imamo i ministarku (?). ..Društvo malo ali odabrano.
Noć i tebi i pre spavanja ispleti kikice od te bujne zelene kose. Ujutro ćeš imati "afrofriz" :wink:
Moj muz i ja smo fataljisti !Fatamo listove po parkovima u gradskom zelenilu !Prevrcemo kontainere i zivot nam je predivan i zanimljiv,sharen pun sharenih papiritja !I uzgred nisam Bosanka ,a rech koshpa sam u Srbiji nauchila ili semenke ali suncokretove!Uzgred muz mi jeste Bosanatz(samo su ga zaboravili obrezati,morat cesh sama:) te ga mazni slobodno!Samo on nosi onaj kombinezon radni i morat cesh to prati(mislim kombinezon) i naravno morash biti mladja od 40!Mada njega kad bi pitali?On bi radije dve po 20 nego jednu od 40 !Ako josh neshto ,nisam odgovorila?Svratit cu posle :P :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Ako ti je muž fatalno privlačan( a bosanci imaju ono neeeešto fatalno privlačno) nema veze što nosi kombinezon i fata šarene papiriće iz kojtenera. Kombinezon ćemo oprati, papiriće spaliti , mi ćemo se....lepo slagati :wink:
E jbg za 4 godine se ne uklapam ali ako se malo utegnem možda neće primetiti.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E na to ti zeno odgovoriti nemogu !Da li je fatalno privlachan?Davno beshe kad sam to u njemu gledala?Nisam vishe magnetitza nit je on magnet za mene pa da me privlachi!Ostavi kontakt broj pa se kontaktirajte i videcesh da li je fatalno privlachan i suprotno!Meni je fatalno privlachan bio i popodne kad je lovu ostavio solarno !! :)
Ipak su to licna i intimna pitanja na koja ne odgovaram ni naj boljim prijateljitzama :roll:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:E na to ti zeno odgovoriti nemogu !Da li je fatalno privlachan?Davno beshe kad sam to u njemu gledala?Nisam vishe magnetitza nit je on magnet za mene pa da me privlachi!Ostavi kontakt broj pa se kontaktirajte i videcesh da li je fatalno privlachan i suprotno!Meni je fatalno privlachan bio i popodne kad je lovu ostavio solarno !! :)
Ipak su to licna i intimna pitanja na koja ne odgovaram ni naj boljim prijateljitzama :roll:
Zekila sam se naravno, nisam očekivala da mi odgovoriš na ovakvo zezanje nikako drugačije osim zezalicom. :lol: Moja dušica nema para i nije bosanac ali ja ga vooooliiim najviše na svetu.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E nije Bosanac i ima para ALI GA NE VOLIM NAJVISHE NA SVETU!NAJVISHE NA SVETU VOLIM NASHU CERU !E to je dushica moja i ochi i dusha i sve!A mushki ko mushki ,zamena moze postojati ali za DETE NE!I da ih je 10-oro nema zamene ni za jedno a kamoli ONA JEDNA U MAJKE SUNCE MOJE :roll:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Mko nasa pevacica vec drugi dan uci da spava :D :D al najozbiljnije :wink: :wink: :roll: :roll: . Ostavila sam je da place i posle 5 muinuta - tup glavica spava. Videcemo sutra. Inace je danas prvi put kad je spavala bila besna :wink: :wink:

E kad smo kod toga i ja sam ekonomista pa jos magistar - taze (mastrirala 17 dana pre porodjaja - mentorka imala tremu dal cu stici :wink: :wink: al simona znala mora da se saceka :wink: :wink: ). A inace i moj dragi je bosanac, pa jos i dipl. inzenjer masinstva - sifra ima boljku da popravlja svugde neki motor ili barem proba :wink: :wink: . Ja sam licanka, doduse rodjena u Vojvodini :wink: :wink: , pa Simona ima najbolju kombinaciju - tvrdu glavu bosansku (vec isprobala - srecom bez posledica :D ), pamet licku :wink: :wink: :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nema snsare :-? Zachitala se pile moje dok pevaljka malo pajki i ne zapeva?Dace Bog da pajke celu noc !Laku noccccc!!!! :) :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:D :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:D :D :D :D malo moje jepo :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ima pamet lichku a chiju p**u :D :D :D ?
Uje sve moj do mojega ,shto bi rekao her Shika :D
E mi smo chistachi u gradskoj chistoci !Radimo na chistom zraku i kraduckamo i za leba i za zvaku!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:E nije Bosanac i ima para ALI GA NE VOLIM NAJVISHE NA SVETU!NAJVISHE NA SVETU VOLIM NASHU CERU !E to je dushica moja i ochi i dusha i sve!A mushki ko mushki ,zamena moze postojati ali za DETE NE!I da ih je 10-oro nema zamene ni za jedno a kamoli ONA JEDNA U MAJKE SUNCE MOJE :roll:
Postoje ljubavi i ljubavi. Muža volim već 22 godine isto kao na početku. Decu , moja dve ljubavi volim majčinski, najviše na svetu, brata jedinca sestrinski,... ma imam ljubavi za ceo svet! ( Malo lagim..nemam baš za ceo svet...jedan kolega me nervira, ne podnosim ga organski :evil: :evil: ) A šta radi mamina mezimica? Jesu li njena dečica oni đavolčići što voze fotelje na točkiće?
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

snsara napisao:Mko nasa pevacica vec drugi dan uci da spava :D :D al najozbiljnije :wink: :wink: :roll: :roll: . Ostavila sam je da place i posle 5 muinuta - tup glavica spava. Videcemo sutra. Inace je danas prvi put kad je spavala bila besna :wink: :wink:

E kad smo kod toga i ja sam ekonomista pa jos magistar - taze (mastrirala 17 dana pre porodjaja - mentorka imala tremu dal cu stici :wink: :wink: al simona znala mora da se saceka :wink: :wink: ). A inace i moj dragi je bosanac, pa jos i dipl. inzenjer masinstva - sifra ima boljku da popravlja svugde neki motor ili barem proba :wink: :wink: . Ja sam licanka, doduse rodjena u Vojvodini :wink: :wink: , pa Simona ima najbolju kombinaciju - tvrdu glavu bosansku (vec isprobala - srecom bez posledica :D ), pamet licku :wink: :wink: :D :D
Divno je čuti ovako nešto! A posao? Ako ne radiš rodi još jednog zvrka ( pre porođaja postani dr. ) a posao će doći. Ja ću ako Bog da i ako se malo otkačim sa ovog foruma diplomirati do oktobra . Moram da završim faks da ne ostanem bez posla. Pokrivam mesto sa fakultetom a primam platu sa višom ( duplo manje). Naopako vreme došlo, mlade ne primaju, nas stare teraju da učimo, užas. Uštini za g..u malu zvrčkicu a bosanca pozdravi.
Zaključana tema