mikalja napisao:Hm...Maliska ima manje od 35 a već ima dva ađelčića...znači možda bude jooooš bebuljaka?!
I to mnooogo manje od 35 i muzica Docu (Lekara ) i izuzetno srecan brak ,ona sad ce zavrshiti Pravo ?Pa shta reci ? Bubim JEEEEE :
_Laku notj dame moje ,idem da neshto sklonim i pod tush !Muzic radi a ja cu napolje da malo se luftiram
Moj muž je pravnik a i najmlađa sestra. Super, imamo docu da nas leči, pravnika da nas brani, ja sam ekonomista - čuvaću vam pare) a čini mi se da imamo i ministarku (?). ..Društvo malo ali odabrano.
Noć i tebi i pre spavanja ispleti kikice od te bujne zelene kose. Ujutro ćeš imati "afrofriz"
Drage moje eto mene po ovom paklenom danu. Opet sam imala pakleni tempo ovih dana, al nadam se boljem . Nadam se da ste mi sve dobro, cak odlicno u najboljem elementu
Popih danas 34 integralna .
Toliko za sada dok ne procitam ostale postove.
snsara napisao:Drage moje eto mene po ovom paklenom danu. Opet sam imala pakleni tempo ovih dana, al nadam se boljem . Nadam se da ste mi sve dobro, cak odlicno u najboljem elementu
Popih danas 34 integralna .
Toliko za sada dok ne procitam ostale postove.
Ljub te dushitze moja Pa des ti nama?Kako nam je Simonche nashe pevachitza nasha jeeepa? Cokim Vas obadve i idem jepo pajkite
mikalja napisao:Hm...Maliska ima manje od 35 a već ima dva ađelčića...znači možda bude jooooš bebuljaka?!
I to mnooogo manje od 35 i muzica Docu (Lekara ) i izuzetno srecan brak ,ona sad ce zavrshiti Pravo ?Pa shta reci ? Bubim JEEEEE :
_Laku notj dame moje ,idem da neshto sklonim i pod tush !Muzic radi a ja cu napolje da malo se luftiram
Moj muž je pravnik a i najmlađa sestra. Super, imamo docu da nas leči, pravnika da nas brani, ja sam ekonomista - čuvaću vam pare) a čini mi se da imamo i ministarku (?). ..Društvo malo ali odabrano.
Noć i tebi i pre spavanja ispleti kikice od te bujne zelene kose. Ujutro ćeš imati "afrofriz"
Moj muz i ja smo fataljisti !Fatamo listove po parkovima u gradskom zelenilu !Prevrcemo kontainere i zivot nam je predivan i zanimljiv,sharen pun sharenih papiritja !I uzgred nisam Bosanka ,a rech koshpa sam u Srbiji nauchila ili semenke ali suncokretove!Uzgred muz mi jeste Bosanatz(samo su ga zaboravili obrezati,morat cesh sama:) te ga mazni slobodno!Samo on nosi onaj kombinezon radni i morat cesh to prati(mislim kombinezon) i naravno morash biti mladja od 40!Mada njega kad bi pitali?On bi radije dve po 20 nego jednu od 40 !Ako josh neshto ,nisam odgovorila?Svratit cu posle
Ako ti je muž fatalno privlačan( a bosanci imaju ono neeeešto fatalno privlačno) nema veze što nosi kombinezon i fata šarene papiriće iz kojtenera. Kombinezon ćemo oprati, papiriće spaliti , mi ćemo se....lepo slagati
E jbg za 4 godine se ne uklapam ali ako se malo utegnem možda neće primetiti.
E na to ti zeno odgovoriti nemogu !Da li je fatalno privlachan?Davno beshe kad sam to u njemu gledala?Nisam vishe magnetitza nit je on magnet za mene pa da me privlachi!Ostavi kontakt broj pa se kontaktirajte i videcesh da li je fatalno privlachan i suprotno!Meni je fatalno privlachan bio i popodne kad je lovu ostavio solarno !!
Ipak su to licna i intimna pitanja na koja ne odgovaram ni naj boljim prijateljitzama
mikalja napisao:E na to ti zeno odgovoriti nemogu !Da li je fatalno privlachan?Davno beshe kad sam to u njemu gledala?Nisam vishe magnetitza nit je on magnet za mene pa da me privlachi!Ostavi kontakt broj pa se kontaktirajte i videcesh da li je fatalno privlachan i suprotno!Meni je fatalno privlachan bio i popodne kad je lovu ostavio solarno !!
Ipak su to licna i intimna pitanja na koja ne odgovaram ni naj boljim prijateljitzama
Zekila sam se naravno, nisam očekivala da mi odgovoriš na ovakvo zezanje nikako drugačije osim zezalicom. Moja dušica nema para i nije bosanac ali ja ga vooooliiim najviše na svetu.
E nije Bosanac i ima para ALI GA NE VOLIM NAJVISHE NA SVETU!NAJVISHE NA SVETU VOLIM NASHU CERU !E to je dushica moja i ochi i dusha i sve!A mushki ko mushki ,zamena moze postojati ali za DETE NE!I da ih je 10-oro nema zamene ni za jedno a kamoli ONA JEDNA U MAJKE SUNCE MOJE
Mko nasa pevacica vec drugi dan uci da spava al najozbiljnije . Ostavila sam je da place i posle 5 muinuta - tup glavica spava. Videcemo sutra. Inace je danas prvi put kad je spavala bila besna
E kad smo kod toga i ja sam ekonomista pa jos magistar - taze (mastrirala 17 dana pre porodjaja - mentorka imala tremu dal cu stici al simona znala mora da se saceka ). A inace i moj dragi je bosanac, pa jos i dipl. inzenjer masinstva - sifra ima boljku da popravlja svugde neki motor ili barem proba . Ja sam licanka, doduse rodjena u Vojvodini , pa Simona ima najbolju kombinaciju - tvrdu glavu bosansku (vec isprobala - srecom bez posledica ), pamet licku
Ima pamet lichku a chiju p**u ?
Uje sve moj do mojega ,shto bi rekao her Shika
E mi smo chistachi u gradskoj chistoci !Radimo na chistom zraku i kraduckamo i za leba i za zvaku!
mikalja napisao:E nije Bosanac i ima para ALI GA NE VOLIM NAJVISHE NA SVETU!NAJVISHE NA SVETU VOLIM NASHU CERU !E to je dushica moja i ochi i dusha i sve!A mushki ko mushki ,zamena moze postojati ali za DETE NE!I da ih je 10-oro nema zamene ni za jedno a kamoli ONA JEDNA U MAJKE SUNCE MOJE
Postoje ljubavi i ljubavi. Muža volim već 22 godine isto kao na početku. Decu , moja dve ljubavi volim majčinski, najviše na svetu, brata jedinca sestrinski,... ma imam ljubavi za ceo svet! ( Malo lagim..nemam baš za ceo svet...jedan kolega me nervira, ne podnosim ga organski ) A šta radi mamina mezimica? Jesu li njena dečica oni đavolčići što voze fotelje na točkiće?
snsara napisao:Mko nasa pevacica vec drugi dan uci da spava al najozbiljnije . Ostavila sam je da place i posle 5 muinuta - tup glavica spava. Videcemo sutra. Inace je danas prvi put kad je spavala bila besna
E kad smo kod toga i ja sam ekonomista pa jos magistar - taze (mastrirala 17 dana pre porodjaja - mentorka imala tremu dal cu stici al simona znala mora da se saceka ). A inace i moj dragi je bosanac, pa jos i dipl. inzenjer masinstva - sifra ima boljku da popravlja svugde neki motor ili barem proba . Ja sam licanka, doduse rodjena u Vojvodini , pa Simona ima najbolju kombinaciju - tvrdu glavu bosansku (vec isprobala - srecom bez posledica ), pamet licku
Divno je čuti ovako nešto! A posao? Ako ne radiš rodi još jednog zvrka ( pre porođaja postani dr. ) a posao će doći. Ja ću ako Bog da i ako se malo otkačim sa ovog foruma diplomirati do oktobra . Moram da završim faks da ne ostanem bez posla. Pokrivam mesto sa fakultetom a primam platu sa višom ( duplo manje). Naopako vreme došlo, mlade ne primaju, nas stare teraju da učimo, užas. Uštini za g..u malu zvrčkicu a bosanca pozdravi.