Ai maliskitze svaka chast .Nema shta iskreno i od strza .Shto bih rekli ni po babu ni po stritzu .Vidim na temi proja da si smrshala josh 1 kg .I ja sam ko zna.Dok svako po malo otkine ?A otkidali su uhhhh .meni super gooza se stesala .Nadam se da si se sinotj lepo provela sa muzitjem.A dechitzu chuvali deka i baka jel?Pa super.Idem milo moje .Neske (sad cesh se smejati) visnje dobila pa ih pakujem.Ali necu ih slati preko e-maila .jer vishnje "kao"smem jesti .A ti ako volish ?Sad cu ja spakovati kutijitzu zalepim markitzu i u e-mail za * SPAM * .Milo moje kako je ono meni pametno? .Eh,mladost i lepota kad se sastavi ?Nishta lepshe Ljubim te i pishemo se posle.
Cmokkkkkkkk
Evo i ja stigoh.Chitam moju maliskicu .Dushica pametna ,od kad ih je ona skontala.Samo se pitam oceli ona babetina da njoj ispravlja greshke pri kucanju ?Jer ona kad kutza samo pichi i ne ebe za pravopisne greshke .Ali bakutaner samo meni ispravlja greshke "greshke" a ne vidi njenih irtz drugaritza pravopisne greshke.I bash sedim i gledam na milione prav,greshaka ali nije mi palo na pamet da tu ispravljam bilo koga?Nismo sekretaritze pa da i one greshe.No nije to njoj bio cilj.Nego da mene otera sa sajta !Ali se malo zajebunila tu .I shto makitza reche a i sama znam ali eto ona jedina skresa istinu (sem mene ) da nebudem ono ja sama pa nevidim to ochima istine.Pa gledam kuku kako su me vredjale .I to ko?I zashto? Sve moj do mojega eto ti grazza j j .PA STVARNO CHEKAM OD NJIH IZVINJENJE I TO JAVNO! Od grazze ,skubise,martrat i naravno sanyalice ..I to ne samo meni negi i jesy ,maliski a meni posebno .
Ja chekam ....
I pitam se kako sam mogla ovo progutati ?A one?"pismena dama " posebno ...
Hahaha jesy ubit ce te PipiVerka to je njen avatar hahaha
Laku notj bubim te jesy .Ispisala sam ti za te avatare na pp .A za Foldere cemo drugi put odoh se tushnuti li leci
grazza napisao:Pipio Verka, bezi dok jos mozesssssssssssssss
Ne kaze se Pipio Verka, nego PipiVerka ili ne kaze se Pipio duga charapa?Pipi duga charapa
Ne bi bilo loshe pochistiti ispred svoje kutje
Mislim to je jedno ,ali nije beg cicija