DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Zeno, ti pravis greske jer nemas pojma sa pravopisom, obicna si seljancura i glupaca (sada vredjam) a ja pravim greske jer brzo kucam. a od sada si za mene ponovo DELETE necu da te nosim na dusi. Sedi ti lepo ovde za kompjuterom i izmisljaj price i pricice leci svoju dusevnu patnju i ubijaj vreme, dok ti se muz ne vrati sa posla, (da te pusti iz kuce) a ja odoh nesto pametno da radim, a ne da se zamlacujem sa tobom i tvojim poganim jezikom. ADIOOOOOOOOOOOO 

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdravche da se utefterim
84 zrnca.Mogu Vam reci da se bash zabunim ,ovo unazad hm.Pozdrav za sve i idem odma da izbroim 83 za ujutru.Bash volim ovaj petak,ostalo od detinjstva i shkolskih dana
.Ono volim petak zbog subote, tj vikenda a ne volim Nedelju zbog ponedeljka.Pishemo se BzzzzzzzzzZZZzz Caosss 

- mikalja
- Stalni član
Vid one babuskare ?Vetj pochela da mi doope glodje .CHEKAM IZVINJENJE!A I MNOGI DRUGI !PRONASHLA SI SE A?Pa shta cu ti ja sama si sebi neprijatelje ,navalila na ledja.PROKUZILI SU TE.. A greshke pravila ili ne shta te boli ta matora goozichetina?I POSLEDNJI PUT TI KAZEM NE OBRACAJ MI SE!Zashto patish toliko za mojim j j hahaha, prisustvom ?Mene ima bar ko pustiti .STOKO JEDNA :evil:Da si mladja dovela bih ti ga,da pustim na tebe ?Kao kravu pod Bika to bi ti volela
Ali matora si ti za njega bakutaneru
..Te ti ostaje samo da MUCHESH 

Vid one babuskare ?Vetj pochela da mi doope glodje .CHEKAM IZVINJENJE!A I MNOGI DRUGI !PRONASHLA SI SE A?Pa shta cu ti ja sama si sebi neprijatelje ,navalila na ledja.PROKUZILI SU TE.. A greshke pravila ili ne shta te boli ta matora goozichetina?I POSLEDNJI PUT TI KAZEM NE OBRACAJ MI SE!Zashto patish toliko za mojim j j hahaha, prisustvom ?Mene ima bar ko pustiti .STOKO JEDNA :evil:Da si mladja dovela bih ti ga,da pustim na tebe ?Kao kravu pod Bika to bi ti volela Ali matora si ti za njega bakutaneru ..Te ti ostaje samo da MUCHESH

Vid one babuskare ?Vetj pochela da mi doope glodje .CHEKAM IZVINJENJE!A I MNOGI DRUGI !PRONASHLA SI SE A?Pa shta cu ti ja sama si sebi neprijatelje ,navalila na ledja.PROKUZILI SU TE.. A greshke pravila ili ne shta te boli ta matora goozichetina?I POSLEDNJI PUT TI KAZEM NE OBRACAJ MI SE!Zashto patish toliko za mojim j j hahaha, prisustvom ?Mene ima bar ko pustiti .STOKO JEDNA :evil:Da si mladja dovela bih ti ga,da pustim na tebe ?Kao kravu pod Bika to bi ti volela Ali matora si ti za njega bakutaneru ..Te ti ostaje samo da MUCHESH
- mikalja
- Stalni član
E ovo ti je DELETE?Kad odem da pijem kafu a tebe ostavim kao kad obrishesh us*anu cipelu i ono ostane .E tako i ja tebe ..shibeeeeee
besna kuchko *el ti vreme parenju a niko netje ?Muke su to ali ne mogu ti pomoci.Mozda ti flasteri da privuku nekog fluorescencijom.Smrshat cesh pazi da te vetar ne oduva
hhhhhhhahahahaah
E sad je DELETE SA MOJE STRANE TE BRISEM>DA TI PREVEDEM DA ZNASH SHTA TO ZNACHI?

E sad je DELETE SA MOJE STRANE TE BRISEM>DA TI PREVEDEM DA ZNASH SHTA TO ZNACHI?

E ovo ti je DELETE?Kad odem da pijem kafu a tebe ostavim kao kad obrishesh us*anu cipelu i ono ostane .E tako i ja tebe ..shibeeeeee besna kuchko *el ti vreme parenju a niko netje ?Muke su to ali ne mogu ti pomoci.Mozda ti flasteri da privuku nekog fluorescencijom.Smrshat cesh pazi da te vetar ne oduva hhhhhhhahahahaah
DELETE