DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Zeno, ti pravis greske jer nemas pojma sa pravopisom, obicna si seljancura i glupaca (sada vredjam) a ja pravim greske jer brzo kucam. a od sada si za mene ponovo DELETE necu da te nosim na dusi. Sedi ti lepo ovde za kompjuterom i izmisljaj price i pricice leci svoju dusevnu patnju i ubijaj vreme, dok ti se muz ne vrati sa posla, (da te pusti iz kuce) a ja odoh nesto pametno da radim, a ne da se zamlacujem sa tobom i tvojim poganim jezikom. ADIOOOOOOOOOOOO 8)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdravche da se utefterim :wink: 84 zrnca.Mogu Vam reci da se bash zabunim ,ovo unazad hm.Pozdrav za sve i idem odma da izbroim 83 za ujutru.Bash volim ovaj petak,ostalo od detinjstva i shkolskih dana :) .Ono volim petak zbog subote, tj vikenda a ne volim Nedelju zbog ponedeljka.Pishemo se BzzzzzzzzzZZZzz Caosss :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Vid one babuskare ?Vetj pochela da mi doope glodje .CHEKAM IZVINJENJE!A I MNOGI DRUGI !PRONASHLA SI SE A?Pa shta cu ti ja sama si sebi neprijatelje ,navalila na ledja.PROKUZILI SU TE.. A greshke pravila ili ne shta te boli ta matora goozichetina?I POSLEDNJI PUT TI KAZEM NE OBRACAJ MI SE!Zashto patish toliko za mojim j j hahaha, prisustvom ?Mene ima bar ko pustiti .STOKO JEDNA :evil:Da si mladja dovela bih ti ga,da pustim na tebe ?Kao kravu pod Bika to bi ti volela :wink: Ali matora si ti za njega bakutaneru :D :D :D ..Te ti ostaje samo da MUCHESH :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

66 belih zrnaca odeee,pozdravljam sve damice,sada sam ustala pijem kaficu uz komp,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vid one babuskare ?Vetj pochela da mi doope glodje .CHEKAM IZVINJENJE!A I MNOGI DRUGI !PRONASHLA SI SE A?Pa shta cu ti ja sama si sebi neprijatelje ,navalila na ledja.PROKUZILI SU TE.. A greshke pravila ili ne shta te boli ta matora goozichetina?I POSLEDNJI PUT TI KAZEM NE OBRACAJ MI SE!Zashto patish toliko za mojim j j hahaha, prisustvom ?Mene ima bar ko pustiti .STOKO JEDNA :evil:Da si mladja dovela bih ti ga,da pustim na tebe ?Kao kravu pod Bika to bi ti volela Ali matora si ti za njega bakutaneru ..Te ti ostaje samo da MUCHESH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

DELETE 8)
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vid one babuskare ?Vetj pochela da mi doope glodje .CHEKAM IZVINJENJE!A I MNOGI DRUGI !PRONASHLA SI SE A?Pa shta cu ti ja sama si sebi neprijatelje ,navalila na ledja.PROKUZILI SU TE.. A greshke pravila ili ne shta te boli ta matora goozichetina?I POSLEDNJI PUT TI KAZEM NE OBRACAJ MI SE!Zashto patish toliko za mojim j j hahaha, prisustvom ?Mene ima bar ko pustiti .STOKO JEDNA :evil:Da si mladja dovela bih ti ga,da pustim na tebe ?Kao kravu pod Bika to bi ti volela Ali matora si ti za njega bakutaneru ..Te ti ostaje samo da MUCHESH
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

8) DELETE
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

O draga, Grazzo, dobro nam dosla na pirinach! :D
Evo, ja sam "TAMO" :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

PA od kad se pishe nekom ko je na delete ?ZENO DELETE JE OBRISAN/A Osoba ili stvar.Jbt bash si gloopa ..Ali MUKA JE TO ?Hahaha :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Pozdravljam pirinchane dame i spremna sam da se svima izvinIm (ne mogu da se izvinUm kako neke zahtevaju), ali prvo moraju i one da se izvine za prostakluk od kog evo, crvenim :oops:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E ovo ti je DELETE?Kad odem da pijem kafu a tebe ostavim kao kad obrishesh us*anu cipelu i ono ostane .E tako i ja tebe ..shibeeeeee :roll: besna kuchko *el ti vreme parenju a niko netje ?Muke su to ali ne mogu ti pomoci.Mozda ti flasteri da privuku nekog fluorescencijom.Smrshat cesh pazi da te vetar ne oduva :roll: hhhhhhhahahahaah
E sad je DELETE SA MOJE STRANE TE BRISEM>DA TI PREVEDEM DA ZNASH SHTA TO ZNACHI? :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

PA od kad se pishe nekom ko je na delete ?ZENO DELETE JE OBRISAN/A Osoba ili stvar.Jbt bash si gloopa ..Ali MUKA JE TO ?Hahaha
DELETE
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalice duuusho moja evo ja se izvinjavam ,ili kako ti kazesh izvinjUvam jbg kako se pishe nebitno :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: tebi se posebno izvinjavam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

E ovo ti je DELETE?Kad odem da pijem kafu a tebe ostavim kao kad obrishesh us*anu cipelu i ono ostane .E tako i ja tebe ..shibeeeeee besna kuchko *el ti vreme parenju a niko netje ?Muke su to ali ne mogu ti pomoci.Mozda ti flasteri da privuku nekog fluorescencijom.Smrshat cesh pazi da te vetar ne oduva hhhhhhhahahahaah
E sad je DELETE SA MOJE STRANE TE BRISEM>DA TI PREVEDEM DA ZNASH SHTA TO ZNACHI?

8) DELETE
Zaključana tema