Ali ove belgijske koje se kod nas mogu naći nisu ni nalik onim originalnim. Valjda im dodaju nešto da mogu duže da stoje ili šta već?
Mmmmm... Već mi je krenula voda na usta... Zadovoljiću se maminim bajaderama.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Pazljivo sa tim jer sam u nekom Maxiju videla i skoljkice koje prave makedonci (i ne zaostaju sa cenama). Pa vi bacite oko i na zadnju stranu pre stavljanja u korpu.nianimfa napisao:Okablue, pretpostavljam da zivis u Beogradu, zar ne? Belgijske skoljkice Gaylien (nisam sigurna kako se tacno pise) mogu se naci u vecim supermarketima - npr. Merkator.
Ako je to ona koja postoji u city pasazu, a od skora i u Delti, molim vas nemojte dozvoliti da vas shishaju!nianimfa napisao:Zatim ima jedna radnja belgijske rucno radjene cokolade, tj. cokoladnih pralina sa razlicitim dodacima (pitacu mamu gde se tacno nalazi, jer mi je ona kupila) ali se meni vise svidjaju skoljkice.
Ovo je toliko tacno da skoro boli. Pre 3 meseca sam u Briselu placala 1.5-1.6evra/100gr, a u Merkatoru u NS (gde sam ih jedino videla u Srbiji) su 3.2!!! Alo bre, pa i ni konje za trku imamo! Prijatelje, poznanike i komsije koji putujunianimfa napisao:Samo ja poludim kad vidim da je cena 3 puta veca nego u Belgiji. To nije fer!!!