CARNIDIX F700, iskustva?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

lala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 27, 2005 11:55 am

CARNIDIX F700, iskustva?

Post od lala »

Procitala sam u jednim dnevnim novinama za ovaj preparat (Ivan Zeljkovic reklamira), pa me interesuje da li je neko koristio? Kombinacija je koenzima Q10 i LC aminokiseline "unistavaca masti".
zainteresovan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 23, 2006 3:10 pm

sumnja

Post od zainteresovan »

I ja sam procistao istu reklamu i zaniteresovao se za proizvod - a onda sam se zapitao da sve to nije neka prevara jer kad se na googlu unese za pretragu naziv toga proizvoda - carnidix f700 - verovali ili ne jedino sto sam pronasao vezano za taj pojam jeste ovaj post na ovome forumu. U "intervjuu" sa Ivanom Zeljkovicem stoji da je to proizvod koji je napravio boom prosle godine na zapadnom trzistu - kako je moguce onda da google "nije svestan" postojanja toga prozivoda. Ima li barem neko ko ima kakva takva iskustva sa tim proizvodom (osim Zeke naravno :) ).
anela19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 16, 2006 6:30 pm

Post od anela19 »

ako je to onaj oglas gde nema br telefona i pise 11080zemun znaj da je laz i prevara.u svakom br novina pise smrsajte lako,brzo,zdravo...bla bla,al svaki put daju neki novi proizvod za mrsavljenje,povecanje grudi.
nemoj da se upecas 8) pozz
lala
Novi član
Novi član

Post od lala »

Ja sam na netu trazila (carnidix i firmu) i nisam bas nista nasla. I meni je bilo neobicno kao bilo "bum" prosle godine a niko nije obavesten. Samo sam htela da proverim da li je neko cuo za to. Racunam Zeka reklamira pa....
Pozdrav
medda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 10:01 pm

Post od medda »

slazem se da mirise na prevaru. Procitajte sta pise malim slovima na dnu porudzbenice, samim tim sto posaljte porudzbenicu pristajete da vas neko do kraja zivota spamuje postom i zove na telefon !!!?? Inace uspeo sam preko google-a da pronadjem teme alik ukucajte samo "carnidix"
medda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 10:01 pm

Post od medda »

http://citylook.se.loopiadns.com/kund/d ... prodID=314

evo jednog linka gde sam pronasao preparat koji bi mogao da asocira na reklamu sa Zekom
92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 26, 2006 9:08 pm

Post od 92 »

Evo, ja sam ga kupila i počela da ga pijem 24 oktobra. Kutijica koju dobijete izgleda kao ona u reklami pored čaja. Za sada nemam nikakve tegobe, možda mi se malo smanjila želja za hranom. Kad popijem prvu kutijicu javiću vam rezultate.
zainteresovan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 23, 2006 3:10 pm

Post od zainteresovan »

daj nam jos detalja kao koliko dodje tabletica u kutiji, koliko cesto se piju i ostalo.....
92
Novi član
Novi član

Post od 92 »

Kutijica sadrži 60 tabletica. Rok trajanja je do 2011. Stigle su mi dve nedelje od naručivanja. Može da se razmuti u čaju, kafi, vodi (ja razmutim u čaši tople vode jer pijem kafu bez šećera). Nemaju neki ukus a nisu ni mnogo slatke. Pijem ih tri dana obično posle jela jer ne znam kako bi delovale na prazan želudac i nisam skinula nijedan kg. ali se osećam nekako lakše i imam više energije-možda mi se organizam još navikava. Možda imam malo manji apetit i ne jedu mi se slatkiši kao ranije - mada ih nisam izbacila da ne bi šoknula organizam.
Ako nisu šećerna vodica možda će nešto i biti od njih. Javljaću se.
92
Novi član
Novi član

Post od 92 »

Pijem ih tri puta dnevno po dve.
ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 28, 2006 6:40 pm

Post od ns »

natpis na kutijici u oglasu je na francuskom jeziku: carnidix sucrettes... preko googla sam uspela da pronadjem dosta sajtova, vecinom foruma na francuskom, gde se ljudi raspituju o proizvodu otprilike kao i ovde... pronasla sam i sajt firme koja ove tablete proizvodi, medicine beauty --
http://www.medecinebeauty.com/ProductSale.asp?id=C2205
ja licno donekle baratam francuskim pa cu pokusati da kopam jos malo, a nadam se da ce ovo jos nekome pomoci...

pozdrav svima
r
ns
Novi član
Novi član

Post od ns »

ns
Novi član
Novi član

Post od ns »

izgleda da je ovo najobicniji dijetetski zasladjivac :roll:
lala
Novi član
Novi član

Post od lala »

Hvala 92 i ns na informacijama. Nadam se da ce nas 92 obavestavati kako deluje carnidix, a ns posto zna francuski neka nam prenese sta pise na sajtu firme koja ga pravi. Pozdrav
92
Novi član
Novi član

Post od 92 »

Šta reći? Prevara. Ni jedan gram nisam skinula za 5 dana. Sad moram da se bacim na neku rigoroznu dijetu da me ne bi umračili svi što sam pukla tolike pare za ništa. Pošto sam kupila ful dozu, popiću je do kraja pa ako se desi neko čudo ja ću vam javiti (najverovatnije ću opet držati onu dijetu sa brojanjem kalorija- najviše 1500 , pa ću znati razliku sa tableticama i bez).
Odgovori