klasika... trebalo bi da ima garancija za povracaj novca u roku od 15 dana? tako je bar pisalo u "svetu" sve sa upozorenjem u stilu: "oprez! ako budete gubili kilograme prevelikom brzinom, prestanite sa koriscenjem proizvoda na par dana, pa nastavite ponovo"... boze...
jos jednom, na sajtu firme koja ovo proizvodi, radi se o obicnom dijetetskom zasladjivacu koji je samo jedan u grupi njihovih proizvoda za regulisanje tezine, pored kapsula, gela, caja i sl.
Da bas tako L-carnitine przi masti u organizmu..samo treba malo i npr.voznje bicikla,trcanja...u sustini kardio vezbe.Ne znam zasto to kod tebe nema efekta 92??
Ne znam. Ovo su prve tablete koje pijem za mršavljenje. Ranije sam pila neke čajeve koji ako ništa drugo bar ubrzaju metabolizam ali sa ovim tabletama ništa. Nisam osoba koja radi vežbe ili vozi bicikl ali pošto imam malo dete non stop sam u pokretu. Ove tablete sam kupila kao pomoćno sredstvo u redukovanoj ishrani i nije mi se dogodilo da sam smršala ni gram. Obično kad smanjim unos hrane za nekih pet dana skinem bar dva kg ili jedan , nije bitno, ali nešto se dešava a sa ovim ništa. Da nešto radi , kao što piše u reklami trebalo bi i više od kilo, dva za početak. Volela bih da se javi još neko ko ih koristi pa da vidim da li sam možda fenomen.
Ja sam koristio i za 30 dana sam skinuo 10 kila. Ima 15 dana kako sam prestao da ga koristim a kilaža mi je ostala ista ništa nisam povratio od težine, a normalno jedem.
Posto se ovde pominje L-caritin pitala bih da li smem da ga koristim s'obzirom da su to aminokiseline uz lekove koje pijem a to su anafranil 2x1,rivotril 2x0,5 i propranolol 1/4?
Jellena, pitali ste me u privatnoj poruci - zaista nema islustva sa ovim preparatima. Moj stav je da se ne upustam u nutricionistuku, jer je smatram veoma veliko - biti nutricionista u jednoj zemlji ne znaci da ste isto u drugoj - jer toliko toga zavisi od geografskih i etnickih navika u ishrani... Generalno, osim bubreznih bolesnika, ostali mogu da koriste L-karnitin...
Pozdrav.
PS. Procitah skoro na Internetu da koenzimQ nije uopste prosao na testovima kojima se proveravalo da li poboljsava sportske performanse... O dodacima ishrani najbolji tekst ikada dao je americki senat:
pošto smo apsolvirali da carnidix f700 prevara imali neko neku prekoporuku koji preparat nije prevara. Imam oko 20kg viška i posle citanja raznih foruma samo mogu doci do zakljucka da je liposukcija jedino resenje. Nije previše skupa a deluje...
veseli2me napisao:Ja sam koristio i za 30 dana sam skinuo 10 kila. Ima 15 dana kako sam prestao da ga koristim a kilaža mi je ostala ista ništa nisam povratio od težine, a normalno jedem.
Pošto bih htjela da dođem do tih tableta, da li bi mogao da mi kažeš kako da dođem do njih? Moram da ih naručim i koja je adresa ili pak ih ima u apotekama? Ili bilo ko ko zna i može da mi da odgovor, bila bih zahvalna.
Ja sam popio dve doze tog magicnog preparata.Naravno nista.Nemoj bacati novac na to.Bio sam zainteresovan za preparat zbog cinjenice da sam se ugojio 10 kg posle prelezanog infarkta miokarda.Ukus je poput zasladjivaca i to slabog.
vbmarko napisao:pošto smo apsolvirali da carnidix f700 prevara imali neko neku prekoporuku koji preparat nije prevara. Imam oko 20kg viška i posle citanja raznih foruma samo mogu doci do zakljucka da je liposukcija jedino resenje. Nije previše skupa a deluje...
A po cemu si ti zakljucio da je prevara,evo ja sam kupio pre 2 nedelje i smrsao sam 10 kilograma,zato nemoj da siris dezinformacije jer nije lepo>Zamisli kad bi ostavili adresu i telefon koliko imbecila bi ih zvalo i postavljalo glupa pitanja,pametni ljudi nece da odgovaraju na glupa pitanja.
vbmarko napisao:pošto smo apsolvirali da carnidix f700 prevara imali neko neku prekoporuku koji preparat nije prevara. Imam oko 20kg viška i posle citanja raznih foruma samo mogu doci do zakljucka da je liposukcija jedino resenje. Nije previše skupa a deluje...
A po cemu si ti zakljucio da je prevara,evo ja sam kupio pre 2 nedelje i smrsao sam 10 kilograma,zato nemoj da siris dezinformacije jer nije lepo.Zamisli kad bi ostavili adresu i telefon koliko imbecila bi ih zvalo i postavljalo glupa pitanja,pametni ljudi nece da odgovaraju na glupa pitanja.
"Pametni" ljudi znaju da ne postoje glupa pitanja vec glupi odgovori. A prodajom se ne bave iz humanitarnih razloga pa ce rado odgovoriti na svako pitanje (ako imaju dobar proizvod) kako bi ga prodali i izgradili dobar imidz kompanije.
U svakom slucaju mislim da ne postoje sasvim dobri preparati, i sasvim losi, vec je to individualno. Iskustva vecine pokazuju da je kupovina preparata za mrsanje uglavnom bacanje para...