maliska, kao prvo, to sto si unela za ceo dan samo narandzu i 30 grama grisina ti je ogroooooooomna greska!!!maliska napisao:Cao Skubisice,izvini izgleda da mi se ucinilo,mozda je tvoj temperament takav da je poruka zvucala drugacije od namere koju si imala i to mi je drago..........Ma i ja imam slican problem samo sto moja bitka sa suvisnim kilogramima traje 2-3 meseca,jer moja beba tek ima 6 meseci pa se nadam da cu se vratiti na staro do godinice,ali moram da promenim navike iako mi ranije te navike nisu pravile problem,sada kad se blizi trideseta stvari ixgledaju sasvim drugacije bar meni.Bila sam kod nutricioniste,za neki9 zdrav nacin ishrane ali sa tim nacinom gubim dosta sporo i to me destimulise i nepovoljno utice na moju volju da ponovo udjem u stare farmerke.Evo danas npr nesto nisam bila gladna pa sam pojela samo narandzu i 30gr. injtegralnih grisina koji su mi inace zabranjeni,ali nisam imala nista drugo povoljnije,pa mesto KIT KETA,Zita sa slagom i princes krofne pojela sam grisine i narandzu i ubih se sad od grize savesi,ims li ti takav problem,jeli ponekad pojedes nesto ``zabranjeno`` i sta onda radis?Jeli i dalje gubis kilazu ili stagniras?

sto se mene tice, ja osim pekare nemam "zabranjene stvari". ali zato kada mi se jede nesto iz pekare, ja pojedem, ali gledam da to ne bude cesce nego jednom nedeljno.
sto se tice kilaze, za mesec i po smrsala sam 3 kg, mogu ti reci da mi je super i da se uopste nisam namucila. pocela sam i da treniram, imam kuci simulator nordijskog skijanja (trcanja), radim po pola sata 6 puta nedeljno.
kada bih uspela i za narednih mesec i po da izgubim jos 3 kilograma, bila bih presrecna. videcemo.......
mozes da pogledas na forumu temu "pirinac dijeta", nije nista tesko, pa mozes da probas i to, ja pocela iz zezanja, ali stvarno deluje.

nadam se da ti bar malo pomazem,
pozz,