ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

sve chestitke martat na duplom pochasnom chlanstvu
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
dada78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 10:11 pm

Post od dada78 »

nema potrebe da menjate naziv ove teme,sasvim vam pristaje naziv!volela bih samo da znam koji nov naziv bi ste stavile....TRACARE mozda?????
LOVE_2_LOVE
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Ha, ha , ha BRZINOM SVETLOSTI NESTADE KILOMETARSKI POST upućen NAMA i ADMINISTRATORU od strane SAVAGE ROSE :o
Dobri stari COPY/PASTE pa sam ga sačuvala :wink:

dada78 ?????
GLAS RAZUMA ili jedno od hiljadu lica protivničke nam strane....hm., pitanje je sada????
dada78
Novi član
Novi član

Post od dada78 »

koliko sam ja shvatila,ovaj forum sluzi da se pomogne ljudima koji imaju neki problem.nisam ni glas razuma ni ...ma sta vec...ne zelim da ulazim u rasprave ali ako ste imalo skolovane i kulturne ,trebalo bi da znate da podsmeh i zloba ,koje uzgred budi receno vrcaju iz svakog vaseg posta,nije ni malo primereno ovakvoj vrsti foruma.
tracarite vi koliko hocete ali ne smejte se ljudima koji su u nevolji a jos manje onima koji zele da pomognu,strucni ili ne,nebitno!
dugo pratim ovaj forum,skoro sam resila i da sama postavim pitanje koje me je mucilo i zaista bi mi bilo neprijatno da se meni neko podsmevao!!!
kao sto mi je strasno kad vidim da se neko podsmeva nekom drugom.
budite razumne,ovo je molba a ne kritika!!!!
LOVE_2_LOVE
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Ha, ha , ha BRZINOM SVETLOSTI NESTADE KILOMETARSKI POST upućen NAMA i ADMINISTRATORU od strane SAVAGE ROSE :o

dada78 ?????
GLAS RAZUMA ili jedno od hiljadu lica protivničke nam strane....hm., pitanje je sada????
Sachuvali su ga mnogi !Samo shto se sa tim ne hfali ,jer je ono bruka za Vas .Moderator jeste uklonio postove MIRA RADI na forumu ,jer shto ih vishe prochita to veci konflikti izbijaju !Samo ti to ne shvatash nego se hvalish o Gospode Boze!Samo ima i odgovor zashto su brzo uklonjeni ali o tom potom!
Hvala dada78 na realnom razmishljanju i nije ni chudo zashto si mrshava tj zashto ti fali koji kg!Jer si iskrena i zaboli te i kad drugi neko pati.Neka im bude !Jer sad ce one na tebe skochiti ni krivu ni duznu.Ja se izvinjavam i zao mi je da si morala ili htela prochitati one gluposti :(
P.S
Samo mi je zao Ivke i bebitze za mene je nebitno .A ona da se plashi da smo mi dvojnice ili kako vec (ona te struchne nazive zna) nebi se usudila sa Administratorom komunicirati zbog mnogih stvari !
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Dobar dan dada 78 :D
U pravu si da je ovo dr forum,ali kao sto si i sama mogla da vidis,tema na kojoj se upravo dopisujemo se zove ALAPACE i nema nikakve veze sa savetima vezanim za zdravlje.Ovde se salimo sa svim dobronamernim osobama.Ali ako nas neko uvredi,naravno da necemo ostati duzne.Izazvane,moramo da reagujemo.
Na ovoj temi neces nista vezano za zdravlje procitati,pa mi nije jasno zasto si izabrala bas ALAPACE za citanje a i kritiku?
Ova tema ocigledno ne smeta administratoru,pa ne znam zasto bi tebi?Nema razloga da nas molis niti bilo sta drugo.Ako hoces da se salis,izvoli a ako hoces da kritikujes-opet izvoli ali budi onda spremna i da primis kritiku.
Procitala sam sve tvoje postove,nadam se da si svoj problem resila a ako pozelis da se na ovakav nacin na koji se mi druzimo na ovoj temi i ti smejes,onda DOBRO NAM DOSLA!
Ja ti zelim sve najbolje.pozz :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Oooo glasu razuma, zahvaljujemo ti se na savetima, te s obzirom da si ginekolosko-akusherska sestra(skraceno:GAS), predlazemo da se bavish onim za sta pretpostavljamo da najbolje radish tj.poradjash itd. Elem, ostavi nas alapache na miru jer nismo tvoja ciljna grupa(nemamo nameru da se poradjamo...obavile smo to kad je bilo vreme) i ne chitaj nashe alapacharenje kad ti je tako ogavno. Hvala na dobrim namerama. Pozdrav od JNOKNS :D
Slika
dada78
Novi član
Novi član

Post od dada78 »

:roll:
LOVE_2_LOVE
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

dada78 napisao:nema potrebe da menjate naziv ove teme,sasvim vam pristaje naziv!volela bih samo da znam koji nov naziv bi ste stavile....TRACARE mozda?????
:roll: :roll: :roll: Zašto imam osećaj da i ovde ima podsmeha i zlobe???? :roll: :roll: :roll:
Mislim...kako da ovo shvatim kao "molbu" a ne "kritiku" ?

dada78 ti kažeš da si odavno na forumu i da pratiš šta se dešava :wink:
Ako si "iole kulturna i školovana" osoba ( ovo su tvoje reči) onda si do sada morala shvatiti da nijedna od nas neće dozvoliti da nam neko , ko se pojavljuje sa hiljadu oblika, prodaje "žvaku" .
zeljana70
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 28, 2008 8:38 pm

Post od zeljana70 »

sram te ti zeno sto ko da si krava ime imas ane zenska ime sto ti dadnu i vazdanj svadju zadjevas pa poturas neke pa oni nasjednu i svakake baljege pisu na tvoj na govor i sad zboris ovoj medecinskoj da se pazi i nemoga izdrzat pa da ti otcutim jer si zlobna jel ja tebe gledam i vidim sve pa i prije sto omeni zborila
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Re: ALAPACE

Post od snsara »

leajj napisao:Drage moje,

ovde mozemo pricati o cemu god hocete vezano za dijete, mrsavljenje, bodrenje, pracenje najnovih trendova i otkrica.

dobrodosli!
Ne bi bilo lose da persone koje sebe smatraju vrhunskim arbitrima - dodala bih gluposti, procitaju ideju leajj kad je pokretala ovu temu. Ratovanje, tracarenje, "lektorisanje" i copy/paste gluposti sigurno nije bilo u planu .....
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Dj.Olivera napisao:Ha, ha , ha BRZINOM SVETLOSTI NESTADE KILOMETARSKI POST upućen NAMA i ADMINISTRATORU od strane SAVAGE ROSE :o

dada78 ?????
Hmmm,

da li to negde proviruje dobra stara paranoja tj. opsednutost pa se na svugde vidi druga strana :wink: :wink: :wink: :roll: :roll:
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

snsara napisao: Ne bi bilo lose da persone koje sebe smatraju vrhunskim arbitrima - dodala bih gluposti, procitaju ideju leajj kad je pokretala ovu temu. Ratovanje, tracarenje, "lektorisanje" i copy/paste gluposti sigurno nije bilo u planu .....
Snsaro, e stvarno bi ti mogla biti vrhunski arbitar, samo kad bi malchice ukljuchila mentalnu gimnastiku u svoj zivot, pa da ti mozak ne radi pod ruchnom...mozda bi i skontala neke stvari. Osim toga, neka ti dr psihologije(?!)dr Rosa Mikaljitj da pola grejFURTa...tebi, ginekoloshko-akusherskoj sestrici zvanoj Dada, a? :wink:
Slika
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Imam utisak da imamo sve vise fanova!!!!!
Pa nas citaju sve struke :D I pismeni i polupismeni i pametni i manje pametni a misle da su pametni!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

...i dvostruke, trostruke i uopshte vishestruke lichnosti... :lol:
Slika
Zaključana tema