ALAPACE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
pa valjda je tebi rodjendan???posle tolko god.si pronashla prijateljicu,i treba da slavishkao da ti je rodjendan,ovo je zbog tvoje srece,srecni smo i mi.A danas je STVARNO mojoj svekrvi rodjendan,moram sada da je nazovem da joj chestitam
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Dobar danchic!
E! Andjolja! Pa to je ona drugarica o kojoj si prichala da si je trazila prosle godine ili ove kad si bila tamo?
Pa otkud ona tebe sad da nadje???Joj kako je to divno..Tako i ja imam drugarica i drugara po celom svetu, bukvalno na svim kontinentima...
U pravu je Jesy! To mora da se proslavi!
Uzgred, srecan rodjendan Dzesikinoj vadidushici!!!

E! Andjolja! Pa to je ona drugarica o kojoj si prichala da si je trazila prosle godine ili ove kad si bila tamo?

U pravu je Jesy! To mora da se proslavi!
Uzgred, srecan rodjendan Dzesikinoj vadidushici!!!

- Dj.Olivera
- Stalni član
Sa pravim prijateljima se nikada ne gubi kontakt. Posle rata, svi smo negde otišli i trebalo nam je vremena da se adaptiramo na novu sredinu. Dogovorili smo se, da se 5 godina posle rata, okupimo i nastavimo sa druženjem. Nema mesta u Srbiji ( i van nje ) da nemam prijatelja , rođaka....Mnogi su u inostranstvu i sa njima se družim ovako kao sa vama
Rifka me je posebno obradovala jer se dugo nismo videle. Eeej, nisam vam rekla da mi je Jesy pronašla adresu drugarice koju nisam mogla da pronađem posle rata
(Još jedna prednost pravog i iskrenog druženja preko neta
).
P.S.Jesy, nas tri smo se dogovorile da ,na proleće, dođemo kod tebe

P.S.Jesy, nas tri smo se dogovorile da ,na proleće, dođemo kod tebe

- Dj.Olivera
- Stalni član
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
Bash mi je drago,ti si poreklom odavde i znash nashe obichaje,kad god se zashelite Kosova i ovog naroda DOBRO DOSHLE ja sam tu,da samo znash kako su se obradovali Z i B videcesh i njih uskoro,pozzDj.Olivera napisao:Sa pravim prijateljima se nikada ne gubi kontakt. Posle rata, svi smo negde otišli i trebalo nam je vremena da se adaptiramo na novu sredinu. Dogovorili smo se, da se 5 godina posle rata, okupimo i nastavimo sa druženjem. Nema mesta u Srbiji ( i van nje ) da nemam prijatelja , rođaka....Mnogi su u inostranstvu i sa njima se družim ovako kao sa vamaRifka me je posebno obradovala jer se dugo nismo videle. Eeej, nisam vam rekla da mi je Jesy pronašla adresu drugarice koju nisam mogla da pronađem posle rata
(Još jedna prednost pravog i iskrenog druženja preko neta
).
P.S.Jesy, nas tri smo se dogovorile da ,na proleće, dođemo kod tebe![]()
![]()
![]()
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
- Dj.Olivera
- Stalni član
Dolazimo na proleće a ti od sada razmišljaj kako ćeš nam ispuniti vremejesy napisao:Bash mi je drago,ti si poreklom odavde i znash nashe obichaje,kad god se zashelite Kosova i ovog naroda DOBRO DOSHLE ja sam tu,da samo znash kako su se obradovali Z i B videcesh i njih uskoro,pozz

- Dj.Olivera
- Stalni član