zuc

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Odgovori
anespase
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 26, 2009 12:12 am

zuc

Post od anespase »

imam kamencici u zuc i hocu da znam sta da radim kakve terapije da primam
ane
anamari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 11:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od anamari »

Nema spasa za kamenčiće u žučnoj kesi sem operacije. Meni je rečeno, kada mi je otkriven kamen u žuči, da ni slučajno nepijem nekakve čajeve verujući da će se on istopiti i nestati jer mogu pogoršati stanje. Jednostavno sam zakazala laparaskopsku operaciju u Vrbasu u bolnici, jer sam čula da su tamo vrhunski stručnjaci, u šta sam se i sama uverila.
Operacija nije ništa strašno, oporavak kod laparaskopske operacije je veoma brz tako da sam ja već 3 dan nakon operacije šetala pijacom.
NEVERUJTE U PRIČE DA ČAJEVIMA MOŽETE DA SE REŠITE TIH KAMENČIĆA I MOJ VAM JE SAVET DA TO NEPOKUŠAVATE.
I meni je operacija bila na zadnjem mestu ali kad se mora onda se mora.
anespase
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 26, 2009 12:12 am

Post od anespase »

anamari napisao:Nema spasa za kamenčiće u žučnoj kesi sem operacije. Meni je rečeno, kada mi je otkriven kamen u žuči, da ni slučajno nepijem nekakve čajeve verujući da će se on istopiti i nestati jer mogu pogoršati stanje. Jednostavno sam zakazala laparaskopsku operaciju u Vrbasu u bolnici, jer sam čula da su tamo vrhunski stručnjaci, u šta sam se i sama uverila.
Operacija nije ništa strašno, oporavak kod laparaskopske operacije je veoma brz tako da sam ja već 3 dan nakon operacije šetala pijacom.
NEVERUJTE U PRIČE DA ČAJEVIMA MOŽETE DA SE REŠITE TIH KAMENČIĆA I MOJ VAM JE SAVET DA TO NEPOKUŠAVATE.
I meni je operacija bila na zadnjem mestu ali kad se mora onda se mora.
hvala na savetu
ane
Odgovori